Σκουρλέτης: Ποτέ δεν είπα στους συμβασιούχους ότι θα μονιμοποιηθούν

Σκουρλέτης: Ποτέ δεν είπα στους συμβασιούχους ότι θα μονιμοποιηθούν Facebook Twitter
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
1

Ο Πάνος Σκουρλέτης δήλωσε πως ουδέποτε είπε στους συμβασιούχους ότι θα μονιμοποιηθούν, αλλά πως παρατείνεται η διάρκεια της σύμβασής τους μέχρι τον Μάρτιο.

«Ουδέποτε είπα στους συμβασιούχους ότι θα μονιμοποιηθούν. Είπαμε ότι παρατείνεται η διάρκεια της σύμβασής τους μέχρι τον Μάρτιο», δήλωσε στον Σκάι ο υπουργός Εσωτερικών, με αφορμή τις κινητοποιήσεις συμβασιούχων δήμων της Αττικής.

Οι συμβασιούχοι που έχουν κατασκηνώσει από την Τετάρτη στην Πλατεία Κλαυθμώνος έξω από το υπουργείο διαμαρτυρόμενοι για τη μη πρόσληψή τους ισχυρίζονται πως ο Πάνος Σκουρλέτης τους είχε πει ότι θα μονιμοποιηθούν αλλά πλέον βρίσκονται στην ανεργία.

Ο υπουργός Εσωτερικών διευκρίνισε επίσης πως ο αριθμός όσων προσλαμβάνονται στην καθαριότητα καθορίστηκε από τους Δήμους και όχι από τον ίδιο. «Ο αριθμός αποφασίστηκε από την αυτοδιοίκηση, όχι από τον Σκουρλέτη», ανέφερε.

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΒΟΥΛΗ

Πολιτική / Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στη Βουλή: Η οικονομική δραστηριότητα που δεν σέβεται το περιβάλλον, είναι «οικο-ανομία»

Έδωσε ομιλία ύστερα από 27 χρόνια - Σήμερα είναι η δεύτερη μέρα της επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στην Αθήνα
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΣΤΟ ΧΙΛΙΟΣΤΟ

Πολιτική / Τσακαλώτος: «Λάθος που δεν ψηφίσαμε ΠτΔ και έπεσε η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου»

Το νέο ντοκιμαντέρ «Στο Χιλιοστό» του ΣΚΑΪ αποκάλυψε άγνωστα παρασκήνια και τις κρίσιμες αποφάσεις που σημάδεψαν την πορεία της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, αναδεικνύοντας τα λάθη, τις παραλείψεις και τις καθοριστικές επιλογές μέσα από τις αφηγήσεις των πρωταγωνιστών της περιόδου διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.
THE LIFO TEAM