ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.1.2018 | 15:39

Τον μισω!!!

Πρωτη φορα μισω καποιον τοσο πολυ εχουμε σχεση εδω και 2 χρονια και σημερα μου μιλησε απαισια μου ειπε πως ειμαι η μεγαλυτερη σκυλα που γνωρισε ποτε του και οτι ειμαι βιζιτου και ποσο με πληρωνη ο καθε πελατης μου! Απο τα νευρα μου εβαλα τα κλαμματα και σηκωθηκα και εφυγα τωρα με περνει τηλεφωνα το σηκωνο και λεει οτι ολα τα παρεξηγω ολα Και οτι τα λεει αυτα για να εχουμε καλη σεξουαλικη σχεση! Ηλικρινα σας μιλαω την ωρα που μου μιλησε ετσι μου ηρθε να του ριξω μπουνια εκει που φανταζεστε και να τον αφησω ανικανο πρωτη φορα με εξευτελιζουν ετσι νιωθο ενα τιποτα αυτη τη στιγμη!
13
 
 
 
 
σχόλια
Αν σε κάνει να νιώσεις λίγο καλύτερα οι βίζιτες επιλέγουν τους πελάτες τους, κυρίως με βάση την οικονομική τους επιφάνεια. Έτσι για τα πρακτικά καλό είναι να μάθεις το λόγο που σου μίλησε έτσι, ίσως κάποιος του είπε κάτι άσχημο για σένα, χωρίς αυτό να τον δικαιολογεί.
Αν δεν είναι τρολιά, που το εικάζω βάσιμα, προσπαθώ να σκεφτώ γιατί ένας άντρας να αποκαλέσει βιζιτού (και όχι κάπως αλλιώς: ηλίθια, βλαμμένη, μαλακισμένη, καμμένη, πυροβολημένη, κάτι τέτοιο τέλος πάντων) μία γυναίκα με την οποία έχει σχέση δύο χρόνια.
Έχω την εντύπωση οτι το είπε κατα τη διάρκεια του σεξ κι όχι σε καυγά...Εξομολογουμενη: αν το είπε πανω σε καυγά, πατάς delete χωρίς δεύτερη σκέψη. Αν το είπε λόγω καυλας, εξήγησε του οτι σε ενοχλεί και να σκεφτεί άλλα πικάντικα που δε σε ενοχλούν. Αν δεν το σεβαστεί...RAUS
Ρε παιδιά, φαίνεται να τα έλεγε την ώρα του ερωτικού πάθους. Το ψιλο-υπονοεί η απάντηση του για την καλή σεξουαλική σχέση.Μην ξεχνάτε: Η εξομολογούμενη δε μας λέει ξεκάθαρα ΓΙΑΤΙ και πως της τα είπε. Σε καβγά; Στο άσχετο;Ό,τι λέμε έχει ένα φόντο, ένα περιεχόμενο. Εδώ η εξομολογ. μας το αφαιρεί.Αν της τα είπε εκτός ερωτικού παιχνιδιού συμφωνώ μαζί σας.Αλλά πιστεύω ΣΤΑΝΤΑΡ ότι μας λέει τη μισή αλήθεια. Όχι γιατί είμαι μισογύνης ή τους ξέρω και είναι φιλαράκι μου.Αλλά για να τα πεις αυτά στο άσχετο, πρέπει να είσαι ψυχοπαθής.
Α τον μαλακα. Συγχυστηκα. Περα απο τις ανεπιτρεπτες εκφρασεις,δειχνει ξεκαθαρα ελλειψη σεβασμου σε εναν ανθρωπο που μοιραζεσαι 2 χρονια. Και ο,τι λεγεται πανω στα νευρα,συνηθως ειναι αληθειες που δε λεγονται σε ηρεμη κατασταση. Αλλα περαν του αν ειναι αληθεια για αυτον ή οχι, αν το ειπε σε νευρα ή οχι, ειναι ξεκαθαρη ελλειψη σεβασμου. Μη γυρισεις..σημερα ειναι αυτο,αυριο ενα ποτηρι που σπαει,μετα μια σφαλιαρα.. ας ελεγχουν τα νευρα τους.
Μην τυχόν τον δεχτείς πισω! Αυτοί που κάνουν-λενε τετοια είναι σίγουρο ότι θα ξανακάνουν τα ίδια! Αγνόησέ τον παντελώς! Μην απαντήσεις σε τιποτα. Αυτή θα είναι η καλύτερη εκδικηση.
και θα συνεχισεις να νιωθεις αν επιβεβαιωσεις το ωραιοτατο κλισε που ειναι το:σε συγχωρω μωρο μου κ σε δεχομαι πισω και ολα ειναι καλα σαν να μην τρεχει τπτ.η λεκτικη βια μερικες φορες ειναι χειροτερη κ απτην σωματικη.και ειμαι σιγουρος πως το χει ξανακανει αλλα το παραβλεψες.ειναι η ευκαιρια σου να τον πεταξεις σαν την τριχα απτο ζυμαρι.
Συμφωνω, φυγε οσο πιο γρηγορα μπορεις εξομολογουμενη, αν κατσεις μπορει να κανει και χειροτερα.Και απ'αυτα που σου πε κατι προβληματικο μου βγαζει. Δεν αξιζει να ασχοληθεις παραπανω μαζι του.