ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.1.2018 | 14:25

Ο καλος καλο δεν είδε

Καλησπέρα σας!Τον τελευταίο καιρό εχω αρχίσει και εχω πολλές αμφιβολίες για τον εαυτό μου.Αυτό ξεκίνησε απο οταν άρχισα να βγαίνω τα πρωτα μου ραντεβού ως κλασσική έφηβη.Το πρόβλημα ήταν και συνεχίζει να είναι ότι ήμουν παντα εκει να ακούσω τον άλλον,να συζητήσουμε,έχοντας πάντα ξεκάθαρη την θέση μου και την καλοσύνη μου στα ύψη.Η μοναδική σχέση που καταφερα να κάνω,τελικά αποδείχθηκε οτι κρατιόταν σχεδον μονο απο μένα,μετα απο κάποιο χρονικό διάστημα,χωρίς να εχω κρατησει κακια ακόμη και τώρα σε αυτον τον άνθρωπο.Αμφιβάλλω πολύ για τον εαυτό μου,όσο καλα φέρομαι τόσο αυτό δεν βρίσκει ανταπόκριση,γιατί συμβαίνει αυτο;Τι κάνω λάθος και απομακρύνει τους ανθρώπους απο κοντα μου;
3
 
 
 
 
σχόλια
Από αυτά που λες τίποτε.Οπότε δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν: Είτε κάνεις άλλα λάθη που διώχνουν τους άλλους, είτε οι άλλοι φεύγουν για τον χ ή ψ λόγο και εσύ ως γυναίκα-ενοχικό πλάσμα ρίχνεις την ευθύνη επάνω σου.
Όπως καταλαβαίνεις είναι πάρα πολύ δύσκολο να σου πούμε τι φταίει διαβάζοντας 5 γραμμές και χωρίς να σε ξέρουμε .Πάντα να θυμάσαι όμως το εξής,κάθε άνθρωπος έχει κάποιες απαιτήσεις για να συσχετιστεί με κάποιον εαν δεν τις έχεις δεν ασχολείται,όπως και εσύ δηλαδή αντίστοιχα με κάποιον που δεν έχει αυτά που θες και δεν σε ενδιαφέρει.Να μην αμφιβάλλεις για τον εαυτό σου ,είναι το χειρότερο που μπορείς να κάνεις ...Δεν ορίζουν οι τρίτοι την αξία σου αυτό να το θυμάσαι.
τιποτα μπορει να μην κανεις λαθος.σε μια σχεση παντα φταινε κ οι 2,αλλες φορες περισσοτερο καποιος απο τον αλλον.Συμπερασμα,να εισαι ο εαυτος σου,να εισαι σωστη απεναντι στον αλλον και αυτα θα εκτιμηθουν απο αυτον που πρεπει.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ