Πέθανε τελικά το ελάφι που είχε πυροβοληθεί εξ επαφής στην Πάρνηθα

Πέθανε τελικά το ελάφι που είχε πυροβοληθεί εξ επαφής στην Πάρνηθα Facebook Twitter
5

Δεν άντεξε τελικά το ελάφι που πυροβολήθηκε εξ επαφής στην Πάρνηθα.

Το άτυχο ζώο πέθανε καθώς τα τραύματά του ήταν σοβαρά.

Το ελάφι εντοπίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα από εθελοντές του Συλλόγου Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής ΑΝΙΜΑ να κυκλοφορεί στην Πάρνηθα ματωμένο και σχεδόν σε κατάσταση ασιτίας.

Οι εθελοντές που κατάφεραν να το ακινητοποιήσουν βρέθηκαν μπροστά σε ένα απίστευτο θέαμα. Κάποιος είχε πυροβολήσει σχεδόν εξ επαφής στο μάγουλο το άτυχο ζώο και η σφαίρα είχε περάσει μέσα από το στόμα του ελαφιού.

Τελικά, το ελάφι πέθανε καθώς η πληγή στο στόμα δεν του επέτρεπε να τραφεί.

Ελλάδα
5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΡΙΒΑ

Ελλάδα / Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: Απολογούνται δύο αστυνομικοί - Στο εδώλιο και ο σκοπός

Οι γονείς της Κυριακής Γρίβα σχολίασαν την εξέλιξη της υπόθεσης - Οι αστυνομικοί αντιμέτωποι με το κακούργημα της θανατηφόρας έκθεσης από υπόχρεο πρόσωπο διά παραλείψεως
LIFO NEWSROOM
Βορίζια: Καταγγελία εκπαιδευτικού που εργάστηκε στο χωριό - «Δεχόμουν απειλές, κυρίως οι μητέρες πρότειναν τη βία ως λύση»

Ελλάδα / Βορίζια: Καταγγελία εκπαιδευτικού που εργάστηκε στο χωριό - «Δεχόμουν απειλές, κυρίως οι μητέρες πρότειναν τη βία ως λύση»

Προθεσμία να απολογηθεί πήρε ο νεαρός συγγενής του Φανούρη Καργάκη που συνελήφθη για την έκρηξη - Πώς περιγράφει εκπαιδευτικός, την εμπειρία του από την παραμονή του στα Βορίζα
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Και το απόβρασμα της κοινωνίας ζει ανάμεσα μας χωρίς επιπτώσεις και σίγουρα με ένα χαμόγελο που τελικά κατέληξε το κακόμοιρο που έκανε το λάθος να εμπιστευτεί άνθρωπο.Μπράβο στην ΑΝΙΜΑ για το έργο της. Αλλά κάποια στιγμή πρέπει να αναθεωρήσει το θέμα με τους κυνηγούς.
Πολύ ρομαντικός/ή είσαι. Η ΑΝΙΜΑ είναι μια ΜΚΟ που για την χρηματοδότηση αλλά και για την εύρυθμη λειτουργία της εξαρτάται από το ελληνικό κράτος.Και το ελληνικό κράτος (ιδίως το αγροτουπουργείο που τους ενδιαφέρει) είναι πλήρως εξαρτημένο από τους κυνηγούς. Δεν έχω την διάθεση να (ξανα)εξηγώ το πως οι κυνηγοί έχουν αλώσει τους μηχανισμούς του υπουργείου, αλλά αν ψάξεις θα βρεις.Η ΑΝΙΜΑ λοιπόν, όπως και κάθε άλλη ΜΚΟ που θέλει να τα έχει καλά με το κράτος, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να τα βάλει με τους κυνηγούς.Δεν τους αδικώ και δεν τους κατακρίνω καθόλου. Είναι αξιέπαινοι για το έργο τους. Και είναι 100Χ προτιμότερο να αξιοποιούν τον χρόνο τους για να σώζουν ζώα παρά για να διαπληκτίζονται με ανεγκέφαλα ούγκανα. Ιδίως όταν ξέρουν ότι αν τα βάλουν μαζί τους, θα είναι χαμένοι από χέρι.
Τα γνωρίζω μην ανησυχείς. Και συμφωνώ. Ξέρω ότι δεν είναι εύκολο να τα βάλουν με τα ούγκανα που λες. Αλλά είναι οξύμωρο όπως και να χει. Αλλά ούτε εγώ τους κατακρίνω ή κατηγορώ, εφόσον κάνουν έργο και μάλιστα πολύτιμο.