Ούτε κουβέντα δεν είπε η Βίκυ Σταμάτη στον Άκη μέσα στο δικαστήριο - Η πρώτη συνάντηση μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου

Ούτε κουβέντα δεν είπε η Βίκυ Σταμάτη στον Άκη μέσα στο δικαστήριο - Η πρώτη συνάντηση μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου Facebook Twitter
Η Βίκυ Σταμάτη, σύζυγος του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου, προσέρχεται στο Εφετείο Αθηνών (ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ)
1

Με την Βίκυ Σταμάτη παρούσα στο δικαστήριο συνεχίζεται η διαδικασία του πενταμελούς εφετείου κακουργημάτων, που αναμένεται να αποφανθεί για τις κατασχέσεις και δεσμεύσεις περιουσιακών στοιχείων των καταδικασθέντων για τις παράνομες πληρωμές από την αγορά των υποβρυχίων και των πυραύλων TOR-M1.

Η σύζυγος του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας, η οποία απουσίαζε κατά τις δύο προηγούμενες συνεδριάσεις του δικαστηρίου, μεταφέρθηκε το απόγευμα με ταξί συνοδεία αστυνομικών στην δικαστική αίθουσα, ώστε να παρίσταται στις 5 που θα συνεχιζόταν η διαδικασία.

Σύμφωνα με το αθηναϊκό πρακτορείο κ. Σταμάτη, που καταδικάστηκε σε 8ετή κάθειρξη, μεταφέρθηκε στο δικαστήριο λόγω της εκτέλεσης αποσπάσματος της απόφασης, και κάθισε δύο θέσεις πίσω από τον κ. Τσοχατζόπουλο, χωρίς να του απαντήσει όταν εκείνος πήγε να της μιλήσει.

Το ρεπορτάζ λέει πως την ώρα που ο Άκης Τσοχατζόπουλος της μιλούσε έστρεψε και το πρόσωπό της στο πλάι για να μην τον κοιτάζει ενώ στη συνέχεια αποχώρησε από την αίθουσα.

Λίγες ώρες πριν, μέσω του δικηγόρου της, είχε ανακοινώσει την πρόθεση της να υποβάλει αίτηση διαζυγίου από τον πρώην υπουργό.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Real FM, ο Άκης Τσοχατζόπουλος δεν ήξερε τίποτα για την απόφαση της συζύγου του Βίκυς Σταμάτη να καταθέσει αίτηση διαζυγίου.

Ο πρώην υπουργός πληροφορήθηκε την πρόθεση της συζύγου του ενώ βρισκόταν στην αίθουσα του δικαστηρίου και έμεινε εμβρόντητος όταν έμαθε ότι η Βίκυ Σταμάτη θα καταθέσει αίτηση διαζυγίου, θεωρώντας ότι διώκεται άδικα.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια