Πληρώνονται κανονικά από το δημόσιο οι δολοφόνοι δημάρχου!

Πληρώνονται κανονικά από το δημόσιο οι δολοφόνοι δημάρχου! Facebook Twitter
8

Κανονικά λαμβάνουν στη φυλακή το μισθό τους από το δημόσιο οι δύο ταμίες που σκότωσαν το δήμαρχο Παγγαίου και καταδικάστηκαν σε ισόβια και 17 χρόνια κάθειρξης. Το απίστευτο συμβαίνει γιατί, σύμφωνα με το Έθνος, το δευτεροβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο δεν έχει ακόμα συνεδριάσει προκειμένου οι δύο υπάλληλοι να απολυθούν.

Αποτέλεσμα, 3 χρόνια μετά τη δολοφονία, οι δράστες να συνεχίζουν να λαμβάνουν το 50% του μισθού τους που πηγαίνει κάθε μήνα στο σωφρονιστικό κατάστημα.

Οι Σάββας Σαλτουρίδης και Ιωακείμ Μάνος, 50 και 51 ετών αντίστοιχα, είχαν δολοφονήσει τα Χριστούγεννα του 2009 τον δήμαρχο Παγγαίου Καβάλας για να καλύψουν τρύπα 710.000 ευρώ στα ταμεία. Τον πυροβόλησαν 8 φορές στο κεφάλι και στη συνέχεια έκρυψαν το πτώμα του.

Το επίσης απίστευτο είναι ότι μήνυσαν τον επόμενο δήμαρχο επειδή,όταν εκείνοι προφυλακίστηκαν, έδωσε εντολή να διακοπεί η μισθοδοσία τους. Τελικά, έξι μήνες μετά ο νέος δήμαρχος απέσυρε τη μήνυση, αφού υπήρχε κίνδυνος να βρεθεί εκείνος στο εδώλιο.

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ 16 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ

Ελλάδα / Αλλάζει το φαρμακείο αυτοκινήτου: Τα 16 αντικείμενα που πρέπει να περιέχει από 18 Ιουνίου

Θα πρέπει, με ευθύνη των ιδιοκτητών ή των οδηγών των οχημάτων, να ανανεώνεται, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών διατηρήσεώς του, τους καλοκαιρινούς κυρίως μήνες, σε μικρά χρονικά διαστήματα και όχι πέρα των δύο ετών
THE LIFO TEAM