Ανακοινώσεις αύριο για την πολύκροτη υπόθεση των πορτοφολάδων στα ΜΜΜ

Ανακοινώσεις αύριο για την πολύκροτη υπόθεση των πορτοφολάδων στα ΜΜΜ Facebook Twitter
4

Την πολύκροτη υπόθεση της εξάρθρωσης εγκληματικής οργάνωσης πορτοφολάδων πρόκειται να παρουσιάσει αύριο η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού- Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων.

 

Στην υπόθεση αυτή φέρονται να εμπλέκονται, μεταξύ άλλων, πρώην αστυνομικός, ενώ έμμεσα και συγγενής γνωστής μουσικοσυνθέτριας. Ο τελευταίος κατηγορείται όχι για συμμετοχή του στη συμμορία, αλλά για παράβαση του νόμου περί αρχαιοτήτων, αφού, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, βρέθηκαν στην κατοχή του αδήλωτα αρχαία αντικείμενα. Η εμπλοκή του στην υπόθεση αφορά στη συνεργασία του με μια αλλοδαπή, η οποία ήταν μέλος της συμμορίας των πορτοφολάδων.

 

Σημειώνεται, ότι έως τώρα έχουν συλληφθεί περισσότεροι από είκοσι δράστες, που είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος επιβατών μέσων μαζικής μεταφοράς, καθώς και πεζών, ενώ η συμμορία τους εξαρθρώθηκε έπειτα από μεγάλη αστυνομική επιχείρηση.

 

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Ελλάδα
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ NASA

Ελλάδα / Ο Βίκτωρας Γιαννικόπουλος, μετά το σχολείο, ασχολείται με την αποστολή που ετοιμάζει από κοινού με τη NASA

Ένα 15χρονο αγόρι από την Ελλάδα, μαθητής Γ’ Γυμνασίου, έχει τραβήξει την προσοχή με το ενδιαφέρον του για την κβαντική φυσική και τη φιλόδοξη ερευνητική του ιδέα, την οποία παρουσίασε στη NASA και πλέον την αναπτύσσουν από κοινού
THE LIFO TEAM