WTF! Γιαούρτι από άντρες για άντρες

WTF! Γιαούρτι από άντρες για άντρες Facebook Twitter
3

To Grub Street μας πληροφόρησε για την ύπαρξη του "Brogurt". Ονομάζεται σκέτα "Powerful" και υπόσχεται ένα «ελληνικού τύπου γιαούρτι [στη γλώσσα τους σημαίνει «στραγγιστό»] που είναι κατάλληλο ειδικά για την υγεία και την διατροφή των πιο παραμελημένων καταναλωτών σ' αυτή την κατηγορία: των αντρών» με υποσημείωση «βρες τους εσωτερικούς σου κοιλιακούς».

WTF! Γιαούρτι από άντρες για άντρες Facebook Twitter
WTF! Γιαούρτι από άντρες για άντρες Facebook Twitter

Η δήλωση περί «παραμελημένων καταναλωτών» μοιάζει κάπως αυθαίρετη (ως τώρα δεν ήταν αρκετά αντρικό να τρως γιαούρτι;) και είχαμε την εντύπωση ότι οι κοιλιακοί μυς έτσι κι αλλιώς, βρίσκονται εσωτερικά. Ποιοί είναι αυτοί οι άντρες που χρειαζόταν το δικό τους γιαούρτι; Ποιό είναι το κενό που ανακάλυψε η εταιρία; Σύμφωνα με τη διαφήμισή τους, είναι οι ημίθεοι των οποίων οι κοιλιακοί είναι μεν εσωτερικά, αλλά βρίσκονται πολύ κοντά στην επιφάνεια:

WTF! Γιαούρτι από άντρες για άντρες Facebook Twitter
WTF! Γιαούρτι από άντρες για άντρες Facebook Twitter

Αν και αντρικό, έχει και την τρυφερή του πλευρά, αφού βγαίνει και σε γεύσεις φρούτων: φράουλα, φρούτα δάσους, μάνγκο, μήλο-κανέλα, μπανάνα.

WTF! Γιαούρτι από άντρες για άντρες Facebook Twitter
WTF! Γιαούρτι από άντρες για άντρες Facebook Twitter
Γεύση
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι ιδιαίτερες γεύσεις του καλοκαιριού στο Αιγαίο

Γεύση / Γεύσεις που σκάνε σαν κύμα: Η παράδοση του Αιγαίου στο πιάτο

Οι μένουλες Καρπάθου, το σπινιάλο Καλύμνου, η σκίζα της Μήλου και η μόστρα της Μυκόνου: Από τον ιωδιούχο αφρό του Αιγαίου ως τα μητάτα των Κυκλάδων, η γεύση του καλοκαιριού αποτυπώνεται σε προϊόντα που φέρουν την ιστορία και το φως των νησιών.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
ΕΠΕΞ Ελένη Σαράντη

Γεύση / Ελένη Σαράντη: «Κυνήγησα πράγματα που τελικά δεν είχαν σημασία»

Μετά από μια δύσκολη στιγμή, κατάλαβε πως η μόνη επιβράβευση που μετρά δεν είναι τα αστέρια, αλλά το “φάγαμε καταπληκτικά”. Όταν την αποκαλούν σεφ, απαντά απλά: «Εγώ μαγειρεύω». Η υπερήφανη μαγείρισσα που προκαλεί ουρές στην οδό Σαλαμίνος, στον Κεραμεικό, είναι η Αθηναία της εβδομάδας.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Από τη γαλλική bistronomie στο σαμιώτικο αμπέλι: Η συναρπαστική διαδρομή του Βασίλη Αλεξίου

Το κρασί με απλά λόγια / Από τη γαλλική bistronomie στο σαμιώτικο αμπέλι: Η συναρπαστική διαδρομή του Βασίλη Αλεξίου

Ο σεφ και οινοποιός μας ταξιδεύει από τη Σαντορίνη στο Παρίσι, στο Μarais, όπου είχε μια πολύ επιτυχημένη μακρόχρονη πορεία ως ένας από τους δημιουργούς του ρεύματος του bistronomie. Τώρα βρίσκεται στη Σάμο όπου φτιάχνει κρασιά τα οποία εκφράζουν την προσωπικότητά του και τον χαρακτήρα του, με σκοπό να τα απολαμβάνει ο κόσμος με το φαγητό του, μαζί με άλλους ανθρώπους.
THE LIFO TEAM
Νάπολη: Γιορτάζοντας τη χαρά της ζωής στη σκιά του Βεζούβιου

Nothing Days / Νάπολη: Γιορτάζοντας τη χαρά της ζωής στη σκιά του Βεζούβιου

Ένα «ανοιξιάτικο» τριήμερο σε μία πόλη που ξέρει από φυσικές καταστροφές αλλά ξέρει και να υμνεί τη ζωή, και μία μεγάλη βόλτα στην Πομπηία και στο Ερκολάνο. Από το αρχαίο «fast food» στις σύγχρονες γεύσεις της ναπολιτάνικης κουζίνας.
M. HULOT
Τραπέζι κάτω από την κληματαριά

Γεύση / Τραπέζια κάτω από βαθύσκιωτες κληματαριές. Αυτό είναι το καλοκαίρι

Σκάροι με μπάμιες μαγειρεμένα στον χυμό των ανώριμων σταφυλιών από την κληματαριά της αυλής μας, σκορπιοί μακαρονάδα με ρόγες των ώριμων τσαμπιών, καθώς και αρνάκι κοκκινιστό με γλυκόξινες αγουρίδες. Αυτές είναι οι γεύσεις που αξίζουν τον ίσκιο της κληματαριάς.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Αν ζούσε ο Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, το ελληνικό κρασί θα ήταν διαφορετικό

Το κρασί με απλά λόγια / Αν ζούσε ο Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, το ελληνικό κρασί θα ήταν διαφορετικό

Ένα podcast από την Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και τον Παναγιώτη Ορφανίδη αφιερωμένο σε έναν πιονέρο του ελληνικού αμπελώνα, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι.
THE LIFO TEAM
Τα μυστήρια της κουζίνας του λιμανιού

Γεύση / Mε τα«δώρα» του λιμανιού θα μαγειρέψεις τα ωραιότερα φαγητά

Κάβουρες από τα βαθιά νερά, φλογάτες σκορπίνες, μαγιάτικα στον φούρνο και άλλα ψάρια που δεν φτάνουν στον πάγκο του ιχθυοπώλη. Η βόλτα στο λιμάνι είναι πηγή έμπνευσης για τους σπιτικούς μάγειρες.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ

σχόλια

3 σχόλια
Εγώ το τρώω το γιαούρτι μου όπως πρέπει, αντρίκια και μερακλίδικα και ανακαλύπτω τους εξωτερικούς κοιλιακούς μου.Το τρώω σε μορφή σατζικιού μέσα σε ένα πιτόγυρο απ'όλα (μην τσιγκουνεύεσαι μάστορα) και πάνω σε γιαουρτλού μερίδα τριπλοενισχυμένη με έξτρα κόκκινο πιπέρι για να ενισχύσω τις καύσεις.