ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.5.2017 | 23:08

Χρειαζομαι συμβουλη

Ειμαι 16 ετων και δεν εχω φιλους.Εγω θελω να κανω παρεα με ατομα με τα οποια εχω κοινα ενδιαφεροντα αλλα δεν βρισκω κανεναν.Εχω βγει με διαφορες παρεες, αλλα νιωθω σαν να βγαινω μονος μου, δηλαδη ολοι οι αλλοι μιλανε για ενα θεμα που δεν εχω ιδεα πχ ποδοσφαιρο με αποτελεσμα να καθομε σε μια μερια μεχρι να αλλαξουν θεμα.Προσπαθω να αλλαξω θεμα (χωρις να γινομαι ενοχλητικος) αλλα παντα με γραφουν και συνεχιζουν.Αισθανομαι ασχημα οταν οι γυρω μου μιλανε μεταξυ τους και εγω δεν εχω κανεναν για να μοιραστω τις σκεψεις μου, την γνωμη μου κλπ.Δεν θα χαρακτηριζα τον εαυτο μου κοινωνικο, δυσκολευομαι δηλαδη να πλησιασω καποιον χωρις να μου μιλησει εκεινος πρωτα.Ετσι, ψαχνω μονο ατομα που εχουμε κατι κοινο, και σνομπαρω τους αλλους.Δυστυχως τετοια ατομα δεν υπαρχουν γυρω μου με αποτελεσμα να μενω μονος μου.Δεν με πειραζει και πολυ αυτο το προβλημα, αλλα εχω αναγκη καποιον για να εμπιστευτω, να μοιραστω τις σκεψεις μου, τα ενδιαφεροντα μου κλπ.Πως μπορω να κανω φιλους με κοινα ενδιαφεροντα?
3
 
 
 
 
σχόλια
Το γεγονος πως νομιζεις πως δεν ταιριαζεις, μερικες φορες με αυτους που νομιζουμε πως δεν ταιριαζουμε κανουμε την καλυτερη παρεα, με καποιον εκ των προτέρων και τους σνομπαρεις ειναι σιγουρο πως δεν σε βοηθαει να κανεις παρεες. Επίσης αξιζει να οδηγησεις και να ξεκινησεις εσυ μια συζητηση και θα δεις αν θα σου αρεσει.
Τους άλλους ανθρώπους,είτε πρόκειται για ερωτική είτε για φιλική σχέση,τους γνωρίζουμε στην πορεία της σχέσης και όχι απ'την αρχή.Έχεις σκεφτεί ότι μπορεί να έχεις πολλά περισσοτερα κοινά απ'όσα φαντάζεσαι με άτομα τα οποία εκ πρώτης όψεως μοιάζετε εντελώς διαφορετικοι και τους "σνομπάρεις" όπως λες;
Θα μπορούσες να προσπαθήσεις να "μάθεις" τα ενδιαφέροντα των άλλων.Δεν εννοώ να συζητάς για πράγματα που δε σε ενδιαφέρουν ούτε να προσποιήσαι ότι πχ σου αρέσει το ποδόσφαιρο.Εννοώ να ασχοληθείς και με άλλα πράγματα πέρα από ταινίες,μουσική και βιβλία.Έτσι μπορεί να αποκτήσεις και καινούρια ενδιαφέροντα. :)

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ