Δύο προσαγωγές και μια σύλληψη για τον ξυλοδαρμό του καθηγητή του Παντείου

Δύο προσαγωγές και μια σύλληψη για τον ξυλοδαρμό του καθηγητή του Παντείου Facebook Twitter
2

Σε δυο προσαγωγές και μια σύλληψη προχώρησαν οι αρχές για την επίθεση που δέχθηκε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, ο καθηγητής Διεθνών και Περιφερειακών Σπουδών, Άγγελος Συρίγος.

Ο καθηγητής δέχτηκε σύμφωνα με πληροφορίες, επίθεση από άτομα που έκαναν γκράφιτι στον προαυλιακό χώρο του Παντείου Πανεπιστημίου, όταν εκείνος τους έκανε παρατήρηση.

Ο καθηγητής διακομίστηκε στο Ασκληπιείο Βούλας με τραύματα στο κεφάλι όπου του έγιναν ράμματα.

2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Βραχιολάκι»: Σχεδόν 2 ώρες αναμονή στα επείγοντα του «Παίδων Αγία Σοφία» - Πάνω από 5 ώρες σε Ευαγγελισμό, «Γεννηματάς»

Ελλάδα / «Βραχιολάκι» στα νοσοκομεία: Σχεδόν 2 ώρες αναμονή στα επείγοντα του «Παίδων Αγία Σοφία»

Παρά τις μεγάλες ακόμα αναμονές, ο υπουργός Υγείας ανέφερε ότι ο χρόνος έχει μειωθεί σημαντικά από τον αρχικό, στα νοσοκομεία όπου εφαρμόζεται το σύστημα με το «βραχιολάκι» - Πάνω από 5 ώρες σε Ευαγγελισμό, «Γεννηματάς»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Πάντως σοβαρά τώρα, είδατε να ενοχλείτε κανένας; Να καταδικάζει κανένας; Αυτή είναι η κανονικότητα μας, κυριολεκτικά βία και αναρχία, και γι' αυτό ευθυνόμαστε όλοι μας. Περαστικά και συγχαρητήρια στο δάσκαλο.