Kαταιγισμός πυρών σε κηδεία ηγούμενου στην Κρήτη

Kαταιγισμός πυρών σε κηδεία ηγούμενου στην Κρήτη Facebook Twitter
6

Μέσα σε καταιγισμό πυρών κηδεύτηκε χθες, ο ηγούμενος της μονής Βροντησίου στην Κρήτη, Χτιστόφορος Αλεβιζάκης που πέθανε σε ηλικία 71 ετών.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, στο βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, σχόλια αναφέρουν ότι κηδεύτηκε «αντάρτικα και περήφανα, όπως του άξιζε», ενώ συνοδεύεται από μια μαντινάδα:

«Ανοίξετε τις διάπλατα τις πόρτες να περάσει, Ένας λεβέντης Γούμενος στο Άδη για να φτάσει».

Η κηδεία του έγινε παρουσία συγγενών, φίλων αλλά και πλήθους κατοίκων της περιοχής.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

«Είναι από τις λίγες μεταμοσχεύσεις που γίνονται όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και παγκοσμίως γενικότερα, λόγω των ενδείξεων και του βαθμού δυσκολίας» αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
κρίμα που δεν έριξαν και χειροβομβίδες στον κόσμο για να τιμήσουν τον νεκρό ακόμα καλύτερα και να κατέβει στον Άδη με παρέα και όχι μόνος του... κρίμα...
Αυτοί οι ψευτόμαγκες τα όπλα είτε τα κατέχουν παράνομα είτε με κνηγετική άδεια. Αλλά το να έχεις κυνηγετική άδεια δεν σου δίνει _ποτέ_ το δικαίωμα να πυροβολείς σε δημόσιοους χώρους. Οι πυροβολισμοί σε δημόσιο χώρο τιμωρούνται με 6 έως 60 μήνες (ανάλογα με την περίπτωση) φυλακή χωρίς αναστολή. ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ.Αυτός είναι ο νόμος. Δηλαδή απλά πράγματα, πάρα πολύ απλά.Από εκεί και μετά, μια κοινωνία που δεν εφαρμόζει τους δικούς της νόμους είναι σάπια και καταδικασμένη. Η κρίση δεν είναι μόνο οικονομική.
Τα αυτόματα και πολυβόλα δεν χρειάζονται κυνηγετική άδεια, όσο για τον έλεγχο ψάξε στο youtube το τραγούδι από Κονταρό με τίτλο "ΕΚΑΜ" μια αληθινή ιστορία και θα καταλάβεις.