Στη δημοσιότητα το πόθεν έσχες του Αλέξη Τσίπρα

Στη δημοσιότητα το πόθεν έσχες του Αλέξη Τσίπρα Facebook Twitter
5

Αμετάβλητη παρέμεινε η περιουσιακή κατάσταση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, όπως προκύπτει από τη δήλωση που υπέβαλε για το «πόθεν έσχες» του, καθώς εισοδήματα, τραπεζικές καταθέσεις και ακίνητη περιουσία δεν εμφανίζουν σημαντικές μεταβολές.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός δήλωσε εισοδήματα από την βουλευτική δραστηριότητα ύψους 71.071 ευρώ εκ των οποίων τα 46.857 ευρώ αφορολόγητα και 2.462,19 ευρώ από λοιπές πηγές.

Στο πόθεν έσχες που κατέθεσε το 2014 (χρήση 2013) δήλωσε εισοδήματα από την βουλευτική δραστηριότητα ύψους 71.071 ευρώ εκ των οποίων τα 46.857 ευρώ αφορολόγητα και 2.462,19 ευρώ από λοιπές πηγές.

Στις πέντε τραπεζικές καταθέσεις που διατηρεί στην Εθνική τράπεζα είχε 19.427 ευρώ. Επίσης, στην κατοχή του έχει ένα διαμέρισμα 114 τ.μ ενώ δεν διαθέτει χαρτοφυλάκιο με μετοχές, ομόλογα ή αμοιβαία κεφάλαια. Τέλος, ο κ. Τσίπρας δηλώνει την μηχανή 652 κ.ε. που απέκτησε το 2007.

Στο πόθεν έσχες για το 2015 (χρήση 2014) που δίνεται στην δημοσιότητα δήλωσε βουλευτικά εισοδήματα 71.539 εκ των οποίων τα 46.857 αφορολόγητα και άλλα 2.463 από λοιπές πηγές.

Δίχως μεταβολή εμφανίζεται η κινητή και ακίνητη περιουσία καθώς στην κατοχή του παραμένει το διαμέρισμα 114 τ.μ. και η μοτοσυκλέτα. Επίσης, οι τραπεζικές καταθέσεις ανέρχονται σε 23.671 ευρώ.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σφοδρή επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Πολιτική / Επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Επικεντρώθηκε ιδιαίτερα στη δήλωση του κ. Πελετίδη ότι κάποιοι πολίτες έσωσαν τα σπίτια τους επειδή δεν ακολούθησαν τις οδηγίες του 112, χαρακτηρίζοντάς την «εγκληματική και επικίνδυνη»
LIFO NEWSROOM
Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Βασιλική Σιούτη / Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Ο Θάνος Βερέμης, ιστορικός και πολιτικός επιστήμονας, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για τις ελληνορωσικές σχέσεις από την Ελληνική Επανάσταση μέχρι σήμερα αλλά και για τις σχέσεις της Ρωσίας με την Τουρκία και τις μεγάλες δυνάμεις της Ευρώπης τον 19ο και τον 20ό αιώνα. Πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα;
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Πολιτική / Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Στη δήλωση αναφέρεται ότι το σχέδιο «κινδυνεύει να παραβιάσει το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο» και ότι «θα θέσει σε κίνδυνο τις ζωές όλων των αμάχων στη Γάζα»
LIFO NEWSROOM
Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

Πολιτική / Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

«Κατά την διάρκεια της διερεύνησης των αιτιών της κατάστασης της, η ασθενής παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου η ασθενής κατέληξε» αναφέρει η ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

Πολιτική / Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

« Δυστυχώς έπαθε ανακοπή μέσα στο Νοσοκομείο. Δεν είναι όλα πολιτική. Δείξτε επιτέλους λίγο σεβασμό» αναφέρει σε ανάρτησή του ο υπουργός υγείας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Εδώ η Ελλάδα καταρρέει καθημερινά με τους ανύπαρκτους τριτοκοσμικούς που μας κυβερνούν και ασχολούμαστε με τα πόθεν έσχες λες και τα 'μαύρα' οι πολιτικοί τα δηλώνουν. Σε τι τρέλα ζούμε !!!!
η μαγικη λεξη: αφορολογητα, δηλ οπως θα δειτε στο aftertax.gr δηλ καπου 150.000ε το χρονο σε μικτα.για την ελλαδα της κρισης προκλητικος μισθος ακομα και για πθ.
Δηλαδή από τα 71.539 εκ των οποίων τα 46.857 αφορολόγητα, στην μπάντα έβαλε τα 4.244. Δεν είναι δουλειά μου φυσικά, αλλά αν είναι αλήθεια, προκομμένο δεν τον λες.
Επίσης, στην κατοχή του έχει ένα διαμέρισμα 114 τ.μ ενώ δεν διαθέτει χαρτοφυλάκιο με μετοχές, ομόλογα ή αμοιβαία κεφάλαια. Πηγή: www.lifo.grΤόσο ψεύτης που δήλωσε στην τηλεόραση ότι έμενε στο νοίκι (για τον ΕΝΦΙΑ). Όσο για το χαρτοφυλάκιο, ανάθεμα εάν ξέρει τι είναι οι μετοχές και τα αμοιβαία κεφάλαια.