Άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε τρία τρόλεϊ έξω από το Πολυτεχνείο

Άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε τρία τρόλεϊ έξω από το Πολυτεχνείο Facebook Twitter
5

Στις φλόγες τυλίχθηκαν πριν από λίγη ώρα τρία τρόλεϊ ενώ βρίσκονταν επί της οδού Πατησίων, έξω από το Πολυτεχνείο.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις προκειμένου να σβήσουν τις φωτιές. Κλειστή αυτήν την ώρα η λεωφόρος Πατησίων στο ύψος του Πολυτεχνείου.

Όπως μεταδίδει ο Σκάι, αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως ομάδα νεαρών σταμάτησε τα τρία οχήματα, κατέβασαν κάτω τους επιβάτες και αφού περιέλουσαν τα τζάμια με εύφλεκτο υλικό πέταξαν βόμβες μολότοφ και τα πυρπόλησαν.

Στο σημείο έσπευσαν 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα οι οποίοι έσβησαν τις φωτιές, καθώς και δυνάμεις της Αστυνομίας, ενώ έχει κλείσει η οδός Πατησίων. 


Σημειώνεται ότι λόγω των συχνών επεισοδίων γύρω από το Πολυτεχνείο, μετά από αίτημα της Αστυνομίας, τα μέσα μαζικής μεταφοράς δεν περνούν από το σημείο μετά τις 10 το βράδυ.


Για το περιστατικό διενεργείται έρευνα από την Ασφάλεια Αττικής.

Την ίδια ώρα επεισόδια σημειώθηκαν και στον ΗΣΑΠ στην Κηφισιά όπου άγνωστοι για ακόμη μία φορά έχουν προκαλέσει εκτεταμένες υλικές ζημιές.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Πραγματικα αναρωτιεμαι ποιον νομιζουν πως "πολεμουν" αυτα τα τσογλ@νια. Ο Τσιπρας και ο Μητσοτακης παντως κινουνται με αυτοκινητα, τα οποια ολοι μας πληρωνουμε, και οχι με ΜΜΕ. Οπως και ολοι μας πληρωνουμε αυτες τις "επαναστατικες" ενεργειες.
και είμαι σίγουρος ότι έχουν μηχανάκια ή αμάξια οι ίδιοι και δεν έχουν αναγκαστεί να ξεροσταλιάζουν στις στάσεις για να μετακινηθούν. Τελικά, μεγαλύτερος εχθρός τους είναι αυτός που δεν έχει λεφτά και φτάνουν για να τον χτυπήσουν
Εμάς εκδικούνται, όπως έχουν δηλώσει. Τα ανθρωπάκια, που με σκυμμένο κεφάλι κοιτάμε τη δουλίτσα μας και αμίλητοι γυρνάμε σπίτι μας και δεν τολμάμε, τα δουλάκια, να τα βάλουμε με το σύστημα και τα αφεντικά-δολοφόνους. Φσσσστ Μπόινγκ!!!
Και θα συνεχίσουν να βάζουν γιατί παραμένουν άγνωστοι και γιατί πληρώνουν την μ@@@@@α οι γνωστοί Μ@@@@@@Σ όπως εγώ και κάθε φορολογούμενος.Ας τα κρατήσουν από το μισθό του υπουργού Δημόσιας Τάξης και από τον διευθυντή της Αστυνομίας.Έλεος ποια!!!!
Είναι τόσο δύσκολο να παρθεί μια απόφαση για μόνιμη παρουσία των ΜΑΤ περιμετερικά του Πολυτεχνείου; Δηλαδή τα γραφεία του ΠΑΣΚΟ όπου υπάρχει συνεχής φρουρά από ΜΑΤ είναι πιο σημαντικά από το Πουτεχνείο και τις δημόσιες συγκοινωνίες;