Οι Αnonymous «χτύπησαν» την Τράπεζα της Ελλάδας

Οι Αnonymous «χτύπησαν» την Τράπεζα της Ελλάδας Facebook Twitter
1

Επίθεση από τους Anonymous δέχτηκε  η Τράπεζα της Ελλάδος τα τελευταία 24ωρα,  σύμφωνα με δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου.

Οι servers της Τράπεζας της Ελλάδος έμειναν εκτός λειτουργίας για τουλάχιστον 6 ώρες, μετά την επίθεση κατανεμημένης άρνησης υπηρεσίας (DDoS attack) που υπέστησαν από την οργάνωση στο πλαίσιο της επιχείρησης  «OpIcarus» η οποία ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2016 και συνεχίστηκε τον Μάρτιο. DDoS attacks ονομάζονται οι επιθέσεις εναντίον ενός υπολογιστή και των υπηρεσιών που παρέχουν και έχει ως στόχο να καταστήσει τον υπολογιστή ή την υπηρεσία ανίκανη να δεχτεί άλλες συνδέσεις και έτσι να μην μπορεί να εξυπηρετήσει άλλους πιθανούς πελάτες.

Τα μέλη των Anonymous αναφέρουν ότι τράπεζες και μεγάλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα εμπλέκονται σε υποθέσεις διαφθοράς και προαναγγέλλουν επίθεση στην Τράπεζα της Αγγλίας και το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.

«Ο Όλυμπος θα πέσει. Τι λογικό ο Ίκαρος να βρει τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα. Χαιρετούμε τον κόσμο και το Παγκόσμιο Τραπεζικό Καρτέλ. Είμαστε ανώνυμοι... Ρίχνουμε εδώ και καιρό την ιστοσελίδα της ΤτΕ. Αυτή είναι η αρχή μιας επιχείρησης 30 ημερών κατά διάφορων κεντρικών τραπεζικών συστημάτων ανά τον κόσμο», αναφέρει στην ανακοίνωση της η οργάνωση.

Οικονομία
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στεγαστικό: Μετά τις φοροελαφρύνσεις η ώρα των κλειστών ακινήτων

Οικονομία / Στεγαστικό: Μετά τις φοροελαφρύνσεις η ώρα των κλειστών ακινήτων

Το επόμενο μέτωπο παρεμβάσεων θα είναι αυτό της κοινωνικής αντιπαροχής καθώς και ρυθμίσεις που θα επιτρέψουν στους servicers να ρίξουν στην αγορά σπίτια που έχουν στην κατοχή τους, αλλά η πώλησή τους αντιμετωπίζει εμπόδια
LIFO NEWSROOM
Σημαντική αύξηση στις αποδοχές εργαζομένων από υπερωρίες και στα έσοδα από ασφαλιστικές εισφορές

Οικονομία / Σημαντική αύξηση στις αποδοχές εργαζομένων από υπερωρίες και στα έσοδα από ασφαλιστικές εισφορές

Κατά το πρώτο τετράμηνο εφαρμογής, οι αποδοχές από υπερωρίες και υπερεργασία αυξήθηκαν κατά 48% και τα έσοδα από εισφορές υπερωριών και υπερεργασίας αυξήθηκαν κατά 34% σε σχέση με το αντίστοιχο τετράμηνο του 2024
LIFO NEWSROOM
Οριστικοποιείται το πακέτο ΔΕΘ: Ελαφρύνσεις στη μεσαία τάξη, ενισχύσεις για ευάλωτους, παρεμβάσεις για το στεγαστικό

Οικονομία / Οριστικοποιείται το πακέτο ΔΕΘ: Ελαφρύνσεις στη μεσαία τάξη, ενισχύσεις για ευάλωτους, παρεμβάσεις για το στεγαστικό

Βασική προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι να αξιοποιηθεί η υπεραπόδοση της οικονομίας και τα έσοδα από την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής
LIFO NEWSROOM