Ο Αλέξης Τσίπρας για μπύρες στις Βρυξέλλες παρέα με τους ισχυρούς των media

Ο Αλέξης Τσίπρας για μπύρες στις Βρυξέλλες παρέα με τους ισχυρούς των media Facebook Twitter
10

Ένα μικρό διάλειμμα από τις επαφές για την διαπραγμάτευση έκανε ο Αλέξης Τσίπρας που πήγε σε ένα εστιατόριο και ήπιε μπύρες σε δείπνο εργασίας του ινστιτούτου Axel Springer μαζί με τον Νίκο Παππά αλλά και ηχηρά ονόματα των γερμανικών media. Στο τραπέζι ήταν ο CEO του εκδοτικού οίκου "Axel Springer SE" Mathias Döpfner, αλλά και "ορκισμένος" αντίπαλός του, Kai Diekmann- διευθυντής της Bild, που ουκ ολίγες φορές έχει επιτεθεί μέσω άρθρων στον Έλληνα Πρωθυπουργό.

Ο Αλέξης Τσίπρας για μπύρες στις Βρυξέλλες παρέα με τους ισχυρούς των media Facebook Twitter
Aris Oikonomou / SOOC
Ο Αλέξης Τσίπρας για μπύρες στις Βρυξέλλες παρέα με τους ισχυρούς των media Facebook Twitter
Aris Oikonomou / SOOC
Ο Αλέξης Τσίπρας για μπύρες στις Βρυξέλλες παρέα με τους ισχυρούς των media Facebook Twitter
Aris Oikonomou / SOOC

Πιστός στη φιλοσοφία της αποκλειστικότητας βέβαια, ο Kai Diekmann δεν παρέλειψε να ανεβάσει και φωτογραφίες στον λογαριασμό του στο Twitter από την συνάντηση, τις οποίες τράβηξε ο ίδιος με το λιτό σχόλιο "Για μία μπύρα μετά τη δουλειά στις Βρυξέλλες" και αργότερα με το "Ευχαριστώ για το συναρπαστικό βράδυ!".

10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλεύρης από Κοπεγχάγη: «Αν μπεις στην Ευρώπη παράνομα ή η αίτηση ασύλου σου απορριφθεί, πρέπει να επιστρέψεις στη χώρα σου»

Πολιτική / Πλεύρης από Κοπεγχάγη: «Αν μπεις στην Ευρώπη παράνομα ή η αίτηση ασύλου σου απορριφθεί, πρέπει να επιστρέψεις στη χώρα σου»

«Οι επιστροφές των παράνομων μεταναστών πρέπει να είναι η πρώτη μας προτεραιότητα» δήλωσε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: «Ο αγώνας για τη δικαίωση της Κύπρου είναι κοινός και θα είναι νικηφόρος»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Ο αγώνας για τη δικαίωση της Κύπρου είναι κοινός και θα είναι νικηφόρος»

Μήνυμα του πρωθυπουργού για τη συμπλήρωση 51 ετών από την τουρκική εισβολή – Σαφές κάλεσμα για πρόοδο στις διακοινοτικές συνομιλίες, στον απόηχο της επίσκεψης Ερντογάν στα Κατεχόμενα
LIFO NEWSROOM
Γιατί πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

LiFO politics / Γιατί πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

Ο καθηγητής της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ, Σπύρος Βλαχόπουλος, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για την ανάγκη κατάργησης του νόμου περί ευθύνης υπουργών, εξηγώντας όμως γιατί πρέπει να τηρείται όσο παραμένει σε ισχύ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ