Τσίπρας: Θα είχε κλείσει η συμφωνία αλλά μας καθυστερούν οι διαφωνίες των θεσμών

Τσίπρας: Θα είχε κλείσει η συμφωνία αλλά μας καθυστερούν οι διαφωνίες των θεσμών Facebook Twitter
3

Σε εξέλιξη είναι η συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, με τον Γάλλο Πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ ο οποίος υποδέχθηκε τον Αλέξη Τσίπρα στον αυλόγυρο του Μεγάρου των Ηλυσίων.


Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλέξης Τσίπρας θα εξηγήσει στο Γάλλο Πρόεδρο, ότι η συμφωνία για την αξιολόγηση, θα είχε κλείσει εδώ και καιρό, εάν οι διαφωνίες των θεσμών δεν είχαν προκαλέσει καθυστερήσεις.


Κάθε καθυστέρηση προκαλεί κόστος στην ελληνική οικονομία και αστάθεια στην Ευρώπη θα μεταφέρει ο πρωθυπουργός
και θα υποστηρίξει, βάσει στοιχείων, ότι η Ελλάδα τα έχει τελικά πάει καλύτερα απ' ότι αναμενόταν και δεν χρειάζονται πρόσθετα μέτρα.


Σχετικά με το ΔΝΤ η ελληνική πλευρά θα υπογραμμίσει ότι το ΔΝΤ προέβλεπε ύφεση 2,3% ενώ εχθές ανακοίνωσε ύφεση 0,2%.


Η Ελλάδα διεκδικεί το δικαίωμα να αποφασίζει για το πως τα κατανέμει τα βάρη μέσω των νομοσχεδίων που ψηφίζει, θα μεταφέρει επίσης ο πρωθυπουργός στον Γάλλο Πρόεδρο.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΜΑΚΡΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Εμανουέλ Μακρόν: Η Ελλάδα είναι ένα υπόδειγμα, ένα μοντέλο οικονομικής προόδου

Ο Γάλλος πρόεδρος, μιλώντας στο Ελληνο-Γαλλικό Οικονομικό Φόρουμ, αναφέρθηκε στις επιτυχίες της Ελλάδας σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο μετά την κρίση που διήλθε, καθώς και ότι η Γαλλία ήταν πάντα στο πλευρό της
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Τσίπρας: Θα είχε κλείσει η συμφωνία αλλά μας καθυστερούν οι διαφωνίες των θεσμών Πηγή: www.lifo.gr Πες στα γατάκια Αλέξη, πως άμα δεν συμφωνήσουν σε 2 μέρες, θα ρίξουμε τον καπιταλισμό! Άντε γιατί το παρατράβηξαν! Δεν ξέρουν με ποιους έμπλεξαν..