Βόλος: Κουκουλοφόροι έδειραν βουλευτή της Χρυσής Αυγής στο Δημοτικό Συμβούλιο

Βόλος: Κουκουλοφόροι έδειραν βουλευτή της Χρυσής Αυγής στο Δημοτικό Συμβούλιο Facebook Twitter
9
Βόλος: Κουκουλοφόροι έδειραν βουλευτή της Χρυσής Αυγής στο Δημοτικό Συμβούλιο Facebook Twitter

Στο στέλεχος της Χρυσής Αυγής και περιφερειακό σύμβουλο Αρτέμη Καλούτσα επιτέθηκαν περίπου επτά νεαροί που φορούσαν κουκούλες, οι οποίοι εισέβαλαν στην αίθουσα όπου πραγματοποιούνταν συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου με θέμα συζήτησης τη δημιουργία στο Βόλο κέντρου φιλοξενίας Μεταναστών.

Όπως μεταδίδει το magnesianews.gr, οι νεαροί επιτέθηκαν κατά του κ. Καλούτσα, τον οποίο χτύπησαν στο πρόσωπο, τον έριξαν κάτω και τον κλωτσούσαν.


Άμεσα επενέβησαν δημοτικοί σύμβουλοι και ορισμένοι από τους κατοίκους που παραβρέθηκαν στη συνεδρίαση και τους απομάκρυναν, ενώ ο κ. Καλούτσας αποχώρησε αιμόφυρτος από την αίθουσα.

Βόλος: Κουκουλοφόροι έδειραν βουλευτή της Χρυσής Αυγής στο Δημοτικό Συμβούλιο Facebook Twitter

Τελικά, οι κουκουλοφόροι αποχώρησαν από το Δημαρχείο φωνάζοντας συνθήματα «φασίστες, κουφάλες, έρχονται κρεμάλες», ενώ η συνεδρίαση ου Δημοτικού Συμβουλίου διακόπηκε και αναμένεται να συνεχιστεί σε λίγη ώρα.


Στη συνεδρίαση παραβρέθηκε και ο βουλευτής της Χ.Α. Παναγιώτης Ηλιόπουλος, που αποχώρησε νωρίτερα και δε βρισκόταν στην αίθουσα στη διάρκεια του επεισοδίου.

Μετά το επεισόδιο ο αντιδήμαρχος Δημ. Πέγιος και σύμβουλοι της πλειοψηφίας επιτέθηκαν κατά του ανεξάρτητου συμβούλου Κώστα Γαργάλα, τον οποίο κατηγόρησαν ότι έφερε τους κουκουλοφόρους, με τον δεύτερο να κάνει λόγο για προβοκάτσια.

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗ

Πολιτική / Κωνσταντοπούλου για παραίτηση Καραναστάση: Διαμαντή, όσο κι αν με πονάει που φεύγεις, σε ευχαριστώ

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ζήτησε συγγνώμη από τον Διαμαντή Καραναστάση «που δεν κατάφερα να καθαρίσω ακόμη αυτό το τόσο βρόμικο τοπίο, που σε κάνει να ασφυκτιάς και να φεύγεις»
LIFO NEWSROOM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ EUROGROUP ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Πολιτική / Financial Times: Υποψήφιος για την προεδρία του Eurogroup ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Η αποχώρηση του Πασκάλ Ντόναχιου από τη θέση του υπουργού Οικονομικών της Ιρλανδίας και κατ΄ επέκταση από το «τιμόνι» της Ευρωομάδας, εκκινεί τη διαδικασία επιλογής του επόμενου προέδρου, με τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών να συγκαταλέγεται ανάμεσα στα επικρατέστερα ονόματα των διαδόχων του
LIFO NEWSROOM
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Μακάριος Λαζαρίδης καταθέτει μήνυση κατά της επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Μακάριος Λαζαρίδης καταθέτει μήνυση κατά της επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ευαγγελία Λιακούλη, επέμεινε στις καταγγελίες της ότι ο Λαζαρίδης επιτέθηκε στον μάρτυρα και ζήτησε την απομάκρυνσή του από τη ΝΔ
LIFO NEWSROOM
«Το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν σε αυτήν»

LiFO politics / «Δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι το πρόβλημα αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν»

Ο καθηγητής Νικόλαος-Κομνηνός Χλέπας, εξηγεί γιατί το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης στη χώρα μας δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά το σύστημα ακραίου συγκεντρωτισμού της εξουσίας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Πολιτική / Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι ενεργοποιείται ο ενεργειακός διάδρομος που συνδέει Αλεξανδρούπολη και Οδησσό, επιτρέποντας την αποστολή αμερικανικού υγροποιημένου φυσικού αερίου προς την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM