Έρευνα: Όσοι έχουν κοιλίτσα είναι καλύτεροι εραστές

Έρευνα: Όσοι έχουν κοιλίτσα είναι καλύτεροι εραστές Facebook Twitter
16

Μελέτη του Πανεπιστημίου Erciyes της Τουρκίας δικαιώνει τους άνδρες με λίγα παραπάνω κιλά γύρω από την κοιλιά τους, καθώς υποστηρίζει ότι είναι καλύτεροι εραστές, έχοντας μεγαλύτερη αντοχή στην κρεβατοκάμαρα.

Οι επιστήμονες ρώτησαν 200 άνδρες και συνέκριναν το δείκτη μάζας σώματος (ΔΜΣ) με την σεξουαλική τους απόδοση. Η σεξουαλική πράξη διήρκησε σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας 7,3 λεπτά κατά μέσο όρο για τους έχοντας κοιλίτσα, ενώ οι άνδρες χωρίς κοιλιά είχαν δυο λεπτά διάρκεια, με αυξημένο μάλιστα ποσοστό πρόωρης εκσπερμάτισης.

Η μελέτη αναφέρει ότι «καθώς η ΔΜΣ αυξάνεται, μειώνεται ο αριθμός αυτών που εκσπερματώνουν πρόωρα».

Οι εμπειρογνώμονες συμπέραναν ότι το περισσότερο λίπος γύρω από την περιοχή του στομάχου μπορεί να σημαίνει ότι ένας άνθρωπος έχει περισσότερη οιστραδιόλη. Η οιστραδιόλη είναι μια γυναικεία ορμόνη που στους άνδρες βοηθά στην αναστολή του οργασμού.

16

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Nερό με λεμόνι: Θα χάσουμε κιλά αν το πίνουμε κάθε μέρα;

Ψυχή & Σώμα / Nερό με λεμόνι: Ισχύει ότι βοηθά στην απώλεια κιλών;

Το πρωινό ρόφημα με χλιαρό νερό και λεμόνι έχει γίνει viral στο TikTok, καθώς πολλοί είναι αυτοί που ορκίζονται στα οφέλη του: από καλύτερη πέψη και αποτοξίνωση, μέχρι λαμπερό δέρμα και ενίσχυση του ανοσοποιητικού. Αλλά τι από όλα αυτά μπορεί να αποδειχθεί επιστημονικά; Πρόκειται για ακόμα έναν διατροφικό μύθο; Η Μερόπη Κοκκίνη συζητά με τον διαιτολόγο Χρήστο Δερδεμέζη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η ευτυχία ενός πιο ήσυχου Εγώ 

Υγεία & Σώμα / Το «ήσυχο Εγώ» είναι η λύση στον ναρκισσισμό των social media

Πρόκειται για έναν όρο που επινοήθηκε από τους ψυχολόγους, ως αντίδραση στη διαρκή αυτοπροβολή της εποχής μας, προτείνοντας μια ισορροπημένη ταυτότητα που συνδυάζει την αυτογνωσία με το ενδιαφέρον για τους άλλους.
THE LIFO TEAM
Εγκυμοσύνη: η καλύτερη περίοδος στη ζωή μιας γυναίκας ή μια δοκιμασία;

Ψυχή & Σώμα / Εγκυμοσύνη: Η καλύτερη περίοδος στη ζωή μιας γυναίκας ή μια δοκιμασία;

Η Τζούλη Αγοράκη συνομιλεί με την οκτώ μηνών έγκυο Παυλίνα Βουλγαράκη για τα αντιφατικά συναισθήματα μιας περιόδου που, αν και διαρκεί μόνο εννέα μήνες, ίσως τελικά δεν είναι τόσο ειδυλλιακή όσο την παρουσιάζουν.
ΤΖΟΥΛΗ ΑΓΟΡΑΚΗ
«Άλλαξα πολλούς ψυχολόγους μέχρι να βρω τον σωστό για μένα»

Υγεία & Σώμα / «Άλλαξα πολλούς ψυχολόγους μέχρι να βρω τον σωστό για μένα»

Για να πετύχει η διαδικασία της ψυχοθεραπείας, ο θεραπευτής, πέρα από την επιστημονική του επάρκεια, πρέπει να είναι και μια προσωπικότητα που μας ταιριάζει. Πώς θα διακρίνουμε αν υπάρχει «σύνδεση» μεταξύ μας;
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Πότε έγινε το botox η νέα «ρουτίνα» των εικοσάρηδων;

Ψυχή & Σώμα / Πότε έγινε το botox η νέα «ρουτίνα» των εικοσάρηδων;

Τα τελευταία χρόνια, οι ελάχιστα επεμβατικές θεραπείες σημειώνουν εντυπωσιακή άνοδο. Ωστόσο, οι ειδικοί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου: όσο αθώα κι αν φαίνεται αυτή η πορεία, κρύβει και παγίδες. Η συνεχής αναζήτηση της τελειότητας μπορεί να οδηγήσει σε εμμονές, σε μια διαρκή αίσθηση ανικανοποίητου και, τελικά, σε μια παραμορφωμένη αντίληψη του εαυτού μας. Η δερματολόγος Μαρίτα Κοσμαδάκη μιλά στη Μερόπη Κοκκίνη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
«Μια αποβολή δεν τελειώνει όταν σταματούν τα σωματικά συμπτώματα»: Πώς βιώνει πραγματικά μια γυναίκα την αποβολή  

Υγεία & Σώμα / «Όλοι σου λένε πως δεν φταις εσύ για την αποβολή, όμως εγώ πήρα πάνω μου όλη την ενοχή»  

Η Ανδριάννα, μια γυναίκα λίγο μετά τα 30, ήταν πεπεισμένη πως δεν ήθελε παιδιά. Πώς αντιμετώπισε όμως το γεγονός της αποβολής της; Και πόσο τραυματική εμπειρία είναι; Αν δεν το ζήσεις, δεν μπορείς καν να προσποιηθείς πως το καταλαβαίνεις.  
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Τα μυστήρια του χανγκόβερ: Γιατί κάποιοι έχουν ανοσία στα συμπτώματά του και άλλοι υποφέρουν για μέρες;

Υγεία & Σώμα / Τα μυστήρια του χανγκόβερ: Γιατί κάποιοι έχουν ανοσία και άλλοι υποφέρουν για μέρες;

Υπάρχουν άνθρωποι που δεν αντιμετωπίζουν ποτέ χανγκόβερ, ενώ άλλοι δεν είναι καθόλου ανθεκτικοί στο αλκοόλ, ακόμη και μετά από μέτρια κατανάλωση. Οι ερευνητές έχουν αρκετές και συχνά αντικρουόμενες θεωρίες για το φαινόμενο.
THE LIFO TEAM
Kατάψυξη ωαρίων: Τάση ή αναγκαία επιλογή;

Ψυχή & Σώμα / Kατάψυξη ωαρίων: Τάση ή αναγκαία επιλογή;

Γιατί αυξάνεται ο αριθμός των γυναικών που επιλέγουν την κατάψυξη ωαρίων; Η Τζούλη Αγοράκη συζητά με τον γυναικολόγο Γιώργο Μακρή, διευθυντή της Γυναικολογικής Κλινικής του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, ο οποίος αναλύει τους πιθανούς κινδύνους της κρυοσυντήρησης ωαρίων, τις ηλικίες στις οποίες η διαδικασία δεν είναι ενδεδειγμένη, καθώς και τον λόγο που αυτή η μέθοδος έχει εξελιχθεί σε μια διαδεδομένη «μόδα» τα τελευταία χρόνια.
ΤΖΟΥΛΗ ΑΓΟΡΑΚΗ
Μητρότητα και αλκοόλ: Αναγκαίο «διάλειμμα» ή εξάρτηση;

Ψυχή & Σώμα / Μητρότητα και αλκοόλ: Αναγκαίο «διάλειμμα» ή εξάρτηση;

Γιατί υπάρχει αυτή η εικόνα της εξουθενωμένης μητέρας που βάζει τα παιδιά της για ύπνο και με το που εκείνα κοιμούνται τρέχει και βάζει ένα μεγάλο ποτήρι κρασί και το πίνει όλο, σχεδόν μονορούφι, στην υγειά των αντοχών της; Η Τζούλη Αγοράκη μιλά με την συγγραφέα Γιούλη Ψαρράκη για τη μητρότητα και την κατανάλωση αλκοόλ.
ΤΖΟΥΛΗ ΑΓΟΡΑΚΗ
Ακμή στην εφηβεία: Αιτίες, μύθοι και λύσεις

Ψυχή & Σώμα / Ακμή στην εφηβεία: Αιτίες, μύθοι και λύσεις

Τι σημαίνει η ακμή για έναν έφηβο; Γιατί εμφανίζεται; Είναι κληρονομική; Υπάρχουν πια δραστικές θεραπείες; Η Τζούλη Αγοράκη συζητά με τη δερματολόγο Μάργκη Καπελλάρη για τις σύγχρονες μεθόδους καταπολέμησης της ακμής, η οποία δεν ταλαιπωρεί μόνο τους εφήβους, αλλά μπορεί να εκδηλωθεί και σε μεγαλύτερες ηλικίες.
THE LIFO TEAM
Οι ψυχεδελικές θεραπείες ξανά στο προσκήνιο

Explainer / Ψυχεδελικές θεραπείες: Τι ξέρουμε τώρα

Μπορούν οι ψυχεδελικές ουσίες να προσφέρουν αποτελεσματική θεραπεία για ψυχικές παθήσεις όπως η κατάθλιψη και το PTSD; Τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για τις ιαματικές τους ιδιότητες; Ποια είναι τα νομικά εμπόδια που πρέπει να ξεπεραστούν για την ευρεία χρήση τους στην ιατρική;
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Το «πρόσωπο του Μαρ-α-Λάγκο»: Το μήνυμα της υπερβολής και η «ευγονική» του Τραμπ

Υγεία & Σώμα / Το «πρόσωπο του Μαρ-α-Λάγκο» και η «ευγονική» του Τραμπ

Τη στιγμή που επικρατεί η τάση για ένα «φυσικό» λουκ, όπου οι αισθητικές παρεμβάσεις είναι όσο το δυνατόν πιο αόρατες, το λουκ του Μαρ-α-Λάγκο, με το υπερβολικό botox, τα ορατά fillers προσώπου και το ακραίο μαύρισμα, υποστηρίζει την υπερβολή ως στοιχείο ταυτότητας.
THE LIFO TEAM
Ψυχική υγεία των εργαζομένων: Το νέο success metric για τους οργανισμούς

Υγεία & Σώμα / Ψυχική υγεία και εργασία: Ο νέος δείκτης μέτρησης επιτυχίας για τους οργανισμούς

Γιατί το μέλλον ανήκει στους οργανισμούς που αντιλαμβάνονται και κατανοούν ότι η επιτυχία δεν είναι μόνο οι αριθμοί αλλά και οι άνθρωποι που την κάνουν πραγματικότητα και επενδύουν στη διαμόρφωση ενός υγιούς εργασιακού περιβάλλοντος.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΟΥΝΤΑ, CHAIRWOMAN & CEO ΤΗΣ HELLAS EAP
Η «Τελική έξοδος» και το δικαίωμα στην ευθανασία

Υγεία & Σώμα / Η «Τελική έξοδος» και το δικαίωμα στην ευθανασία

Έχουμε το δικαίωμα να επιλέξουμε πώς θα πεθάνουμε όταν βρισκόμαστε στα πρόθυρα του αναπόφευκτου, χωρίς αυτό να αντιβαίνει στην αξία της ζωής; Ποια είναι τα ηθικά, νομικά και πολιτισμικά διλήμματα; Μια ενδιαφέρουσα συζήτηση για το θέμα πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στη Μικρή Σκηνή της Στέγης.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Γιατί έκανα παιδί με τον γκέι φίλο μου

Ψυχή & Σώμα / Γιατί έκανα παιδί με τον γκέι φίλο μου

Η Τζούλη Αγοράκη μιλά με την Ελίζα Γερολυμάτου, μια τολμηρή γυναίκα που αψήφησε την εμπειρία του ορμονοεξαρτώμενου καρκίνου και την έλλειψη ωαρίων, ακολουθώντας την εσωτερική της φωνή που της έλεγε πως ήθελε να γίνει μητέρα. Παρά τις αντιξοότητες, απέκτησε ένα παιδί με έναν άνθρωπο που θαύμαζε.
ΤΖΟΥΛΗ ΑΓΟΡΑΚΗ
ΕΠΕΞ Γιατί όλοι ξετρελαίνονται με το πάντελ;

Υγεία & Σώμα / Πάντελ: Το άθλημα με την παράξενη ρακέτα που πωρώνει τους Αθηναίους

«Το πιο ωραίο είναι ότι το παιχνίδι είναι πάντα τόσο έντονο που σε απορροφά, για μιάμιση ώρα το μόνο που έχει σημασία είναι πού πάει το κίτρινο μπαλάκι, πράγμα που σε βοηθάει πολύ να αποφορτιστείς»
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ

σχόλια

12 σχόλια
Είναι δεδομένο ότι το έγραψε κοιλαράς για να ψήσει περισσότερες γυναίκες. Πιστέψτε με, δεν είναι καλύτεροι. Έχω δοκιμάσει και από τα δύο. Δεν ξέρω για τις ορμόνες και τα λοιπά περίπλοκα που σκοπό έχουν να κάνουν λιγότερο κατανοητά τα επιχειρήματα και να κατεβάσουν σαγόνια αδαών, η ουσία είναι ότι ο κοιλαράς (οκ έστω και ο πλαδαρός με τη λίγη κοιλίτσα) τρώει και πίνει, βαριέται να κουνηθεί και είναι προφανώς μαλθακότερος από τον άλλον που είναι fit. Εκτός εάν ο καλός εραστής είναι αυτός ανεβάζει τη γυναίκα επάνω του να κάνει αυτή τα περισσότερα. Δεν λέω ότι όλοι οι λεπτοί ή γυμνασμένοι έχουν μυθικές επιδόσεις, αλλά το σίγουρο είναι ότι ο μαλθακός στα υπόλοιπα είναι μαλθακός και εκεί. Άντε να επιστρέφουμε λίγο στο μέτρο και στην κοινή λογική γιατί κάθε μέρα έχουμε και από ένα δημοσίευμα που μας λέει και άλλα... Αλήθεια, η γλουτένη είναι καλή η κακή αυτό το μήνα;;;
Αλλη μια χρήσιμη και κατατοπιστική έρευνα! Μετά από πολύ προσπάθεια, και πολύ παριζάκι, κατάφερα και εγώ να συγκρατήσω μιά κοιλίτσα. Αντέχω παραπάνω αλλά τώρα έχω δύο νέα προβλήματα. Είμαι άνεργος και για κάθε λεπτό αντοχής αντιστοιχούν τρία λεπτά κρεβατομουρμούρας. Καμιά δουλειά έρευνα για το πως θα αυξήσω το λίπος στα αυτιά δεν υπάρχει;
Τέτοιου τύπου έρευνες λένε όλο ψέματα πχ το μέγεθος δεν μετράει, κοιλίτσα δείχνει ποιος είναι καλός εραστής. Ενώ αν ρωτήσεις μια γυναίκα θα σου πει τα ακριβώς αντιθετα, από αυτα που λένε οι έρευνες. Συγκεκριμένα όλες θεωρούν γύρω στα 18 εκατοστά το ιδανικό μέγεθος. Συμπέρασμα τέτοιες έρευνες είναι παρηγοριά στον άρρωστο
Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση αγαπητέ μου. Οι γυναίκες λένε τα δικά τους, όπως και οι άντρες πάνε μόνο με σουπερμόντελς αν τους ακούσεις. Προφανώς και δεν είναι άσπρο ή μαύρο. Σε καμμία περίπτωση δεν είναι ο μέσος όρος τα 18 εκατοστά (λες και βγάζουμε τη μεζούρα να τους το μετρήσουμε, έλεος) ούτε δεν μπορούμε με λιγότερο, ούτε όμως τα πολύ μικρά μεγέθη είναι καλά γιατί έχουν την τάδε ορμόνη η την τάδε τεχνική. Αυτές οι έρευνες είναι για να γεμίζουν τα blogs, για να βρίσκουν λογο ύπαρξης ερευνητικές ομάδες και ενδεχομένως να είναι παράπλευρα συμπεράσματα από κάτι πολύ σημαντικό ιατρικά που ήταν το κύριο αντικείμενο της μελέτης. Σε κάθε περίπτωση, ούτε όποιος έχει λίγο κοιλίτσα ή 16 εκατοστά δεν πρέπει να πάει να αυτοκτονήσει, ισως να τα καταφέρνει και καλύτερα, αλλά μην πλακωθείτε στα σκουπίδια και στις μπύρες για να γίνετε καλοί εραστές. :)Ακουτε το/τη σύντροφό σας, γιατί δεν είναι όλοι ίδιοι, συνεργαστείτε και σπάστε τα και μόνο έτσι θα γίνετε καλύτεροι εραστές. Ακου κι εμάς που έχουμε περάσει προ πολλού τα 23...Φιλιά!
Η οιστραδιόλη είναι μια γυναικεία ορμόνη που στους άνδρες βοηθά στην αναστολή του οργασμού. Πηγή: www.lifo.grΔλδ οσοι εχουν κοιλίτσα ειναι περισσότερο γυναικες ?
μέχρι που όμως εθεωρείτο κοιλίτσα και που αρχίζει το χοντρομπαλάς... δεν νομίζω να απειρίζεται η σχέση αυτή. Συν οτι το να είσαι χοντρος δεν είναι απαραίτητο οτι είσαι γυμνασμένος... καλή καρδιά και σωστό mindset