Έρευνα: Όσοι έχουν κοιλίτσα είναι καλύτεροι εραστές

Έρευνα: Όσοι έχουν κοιλίτσα είναι καλύτεροι εραστές Facebook Twitter
16

Μελέτη του Πανεπιστημίου Erciyes της Τουρκίας δικαιώνει τους άνδρες με λίγα παραπάνω κιλά γύρω από την κοιλιά τους, καθώς υποστηρίζει ότι είναι καλύτεροι εραστές, έχοντας μεγαλύτερη αντοχή στην κρεβατοκάμαρα.

Οι επιστήμονες ρώτησαν 200 άνδρες και συνέκριναν το δείκτη μάζας σώματος (ΔΜΣ) με την σεξουαλική τους απόδοση. Η σεξουαλική πράξη διήρκησε σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας 7,3 λεπτά κατά μέσο όρο για τους έχοντας κοιλίτσα, ενώ οι άνδρες χωρίς κοιλιά είχαν δυο λεπτά διάρκεια, με αυξημένο μάλιστα ποσοστό πρόωρης εκσπερμάτισης.

Η μελέτη αναφέρει ότι «καθώς η ΔΜΣ αυξάνεται, μειώνεται ο αριθμός αυτών που εκσπερματώνουν πρόωρα».

Οι εμπειρογνώμονες συμπέραναν ότι το περισσότερο λίπος γύρω από την περιοχή του στομάχου μπορεί να σημαίνει ότι ένας άνθρωπος έχει περισσότερη οιστραδιόλη. Η οιστραδιόλη είναι μια γυναικεία ορμόνη που στους άνδρες βοηθά στην αναστολή του οργασμού.

16

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η γενιά του άγχους: Πώς τα smartphones δηλητηρίασαν τα παιδιά μας και πώς να το αντιμετωπίσουμε

Υγεία & Σώμα / Η γενιά του άγχους: Πώς τα smartphones δηλητηρίασαν τα παιδιά και πώς να το αντιμετωπίσουμε

Το πιεστικό ερώτημα, ωστόσο, είναι: τι μπορούμε να κάνουμε; Ζούμε σε έναν κόσμο που είναι πλήρως κορεσμένος από τα smartphones: είναι σχεδόν αδύνατο, πλέον, να διεκπεραιώσουμε την καθημερινή μας ζωή χωρίς αυτά, ούτε φυσικά μπορούμε να κρατάμε τα παιδιά μας μακριά τους για πάντα.
THE LIFO TEAM
«Πάρε τον καρκίνο μακριά και πες του να μην ξανάρθει»

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας / «Πάρε τον καρκίνο μακριά και πες του να μην ξανάρθει»

Η Τζούλη Αγοράκη συναντά τη Φιορίτα Πουλακάκη, διευθύντρια της Κλινικής Μαστού του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, διακεκριμένη μαστολόγο, η οποία χειρούργησε και την ίδια όταν περνούσε τη δική της περιπέτεια με τον καρκίνο.
ΤΖΟΥΛΗ ΑΓΟΡΑΚΗ
H λειτουργία των αναμνήσεων: Πώς το άγχος και ο ύπνος επηρεάζουν τη μνήμη μας

Υγεία & Σώμα / H λειτουργία των αναμνήσεων: Πώς το άγχος και ο ύπνος επηρεάζουν τη μνήμη μας

Ο νευροεπιστήμονας Charan Ranganath εξηγεί πως όταν συναντά κάποιον για πρώτη φορά, συχνά τον ρωτούν «Γιατί δεν έχω καλή μνήμη και ξεχνάω εύκολα;». Όμως, η απάντηση που εκείνος δίνει είναι πως τον ενδιαφέρει περισσότερο τι θυμόμαστε, παρά τι ξεχνάμε.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Οι ογκολογικοί ασθενείς χρειάζονται ολιστική στήριξη, μαζί με τη θεραπεία τους

Υγεία & Σώμα / Οι ογκολογικοί ασθενείς χρειάζονται ολιστική στήριξη, μαζί με τη θεραπεία τους

Με το πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά» περισσότερες από 15.000 γυναίκες που πιθανόν να ανακάλυπταν πολύ αργότερα ότι η υγεία τους κινδυνεύει διαγνώστηκαν με ευρήματα και έλαβαν θεραπεία έγκαιρα.
ΑΛΕΞΙΑ ΣΒΩΛΟΥ
Η αξία του προσυμπτωματικού ελέγχου σε συχνές μορφές καρκίνου

Υγεία & Σώμα / Η αξία του προσυμπτωματικού ελέγχου σε συχνές μορφές καρκίνου

Η Ελλάδα, σύμφωνα με την Κορίνα Πατέλη - Bell, μπορεί να πάρει τα δεδομένα των πιλοτικών προγραμμάτων που εφαρμόστηκαν σε 42 περιοχές του Ηνωμένου Βασιλείου και οδήγησαν στη μετατόπιση των ασθενών σε πρωιμότερα στάδια διάγνωσης
ΑΛΕΞΙΑ ΣΒΩΛΟΥ

σχόλια

12 σχόλια
Είναι δεδομένο ότι το έγραψε κοιλαράς για να ψήσει περισσότερες γυναίκες. Πιστέψτε με, δεν είναι καλύτεροι. Έχω δοκιμάσει και από τα δύο. Δεν ξέρω για τις ορμόνες και τα λοιπά περίπλοκα που σκοπό έχουν να κάνουν λιγότερο κατανοητά τα επιχειρήματα και να κατεβάσουν σαγόνια αδαών, η ουσία είναι ότι ο κοιλαράς (οκ έστω και ο πλαδαρός με τη λίγη κοιλίτσα) τρώει και πίνει, βαριέται να κουνηθεί και είναι προφανώς μαλθακότερος από τον άλλον που είναι fit. Εκτός εάν ο καλός εραστής είναι αυτός ανεβάζει τη γυναίκα επάνω του να κάνει αυτή τα περισσότερα. Δεν λέω ότι όλοι οι λεπτοί ή γυμνασμένοι έχουν μυθικές επιδόσεις, αλλά το σίγουρο είναι ότι ο μαλθακός στα υπόλοιπα είναι μαλθακός και εκεί. Άντε να επιστρέφουμε λίγο στο μέτρο και στην κοινή λογική γιατί κάθε μέρα έχουμε και από ένα δημοσίευμα που μας λέει και άλλα... Αλήθεια, η γλουτένη είναι καλή η κακή αυτό το μήνα;;;
Αλλη μια χρήσιμη και κατατοπιστική έρευνα! Μετά από πολύ προσπάθεια, και πολύ παριζάκι, κατάφερα και εγώ να συγκρατήσω μιά κοιλίτσα. Αντέχω παραπάνω αλλά τώρα έχω δύο νέα προβλήματα. Είμαι άνεργος και για κάθε λεπτό αντοχής αντιστοιχούν τρία λεπτά κρεβατομουρμούρας. Καμιά δουλειά έρευνα για το πως θα αυξήσω το λίπος στα αυτιά δεν υπάρχει;
Τέτοιου τύπου έρευνες λένε όλο ψέματα πχ το μέγεθος δεν μετράει, κοιλίτσα δείχνει ποιος είναι καλός εραστής. Ενώ αν ρωτήσεις μια γυναίκα θα σου πει τα ακριβώς αντιθετα, από αυτα που λένε οι έρευνες. Συγκεκριμένα όλες θεωρούν γύρω στα 18 εκατοστά το ιδανικό μέγεθος. Συμπέρασμα τέτοιες έρευνες είναι παρηγοριά στον άρρωστο
Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση αγαπητέ μου. Οι γυναίκες λένε τα δικά τους, όπως και οι άντρες πάνε μόνο με σουπερμόντελς αν τους ακούσεις. Προφανώς και δεν είναι άσπρο ή μαύρο. Σε καμμία περίπτωση δεν είναι ο μέσος όρος τα 18 εκατοστά (λες και βγάζουμε τη μεζούρα να τους το μετρήσουμε, έλεος) ούτε δεν μπορούμε με λιγότερο, ούτε όμως τα πολύ μικρά μεγέθη είναι καλά γιατί έχουν την τάδε ορμόνη η την τάδε τεχνική. Αυτές οι έρευνες είναι για να γεμίζουν τα blogs, για να βρίσκουν λογο ύπαρξης ερευνητικές ομάδες και ενδεχομένως να είναι παράπλευρα συμπεράσματα από κάτι πολύ σημαντικό ιατρικά που ήταν το κύριο αντικείμενο της μελέτης. Σε κάθε περίπτωση, ούτε όποιος έχει λίγο κοιλίτσα ή 16 εκατοστά δεν πρέπει να πάει να αυτοκτονήσει, ισως να τα καταφέρνει και καλύτερα, αλλά μην πλακωθείτε στα σκουπίδια και στις μπύρες για να γίνετε καλοί εραστές. :)Ακουτε το/τη σύντροφό σας, γιατί δεν είναι όλοι ίδιοι, συνεργαστείτε και σπάστε τα και μόνο έτσι θα γίνετε καλύτεροι εραστές. Ακου κι εμάς που έχουμε περάσει προ πολλού τα 23...Φιλιά!
Η οιστραδιόλη είναι μια γυναικεία ορμόνη που στους άνδρες βοηθά στην αναστολή του οργασμού. Πηγή: www.lifo.grΔλδ οσοι εχουν κοιλίτσα ειναι περισσότερο γυναικες ?
μέχρι που όμως εθεωρείτο κοιλίτσα και που αρχίζει το χοντρομπαλάς... δεν νομίζω να απειρίζεται η σχέση αυτή. Συν οτι το να είσαι χοντρος δεν είναι απαραίτητο οτι είσαι γυμνασμένος... καλή καρδιά και σωστό mindset