Οι Dolce & Gabbana λανσάρουν κολεξιόν από χιτζάμπ

Οι Dolce & Gabbana λανσάρουν κολεξιόν από χιτζάμπ Facebook Twitter
3

Το δίδυμο Dolce & Gabbana ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μια συλλογή από χιτζάμπ και abayas στοχεύοντας στο πλούσιο μουσουλμανικό γυναικείο κοινό της Μέσης Ανατολής. 

Η σειρά θα περιλαμβάνει πολυτελείς μαντήλες αλλά και χαλαρά, μακριά φορέματα όπως τα παραδοσιακά abayas, που φορούν ορισμένες Μουσουλμάνες.

Ο διάσημος ιταλικός οίκος μόδας λάνσαρε τη σειρά πριν λίγες μέρες στο Style.com/Arabia, με κάποια από τα κομμάτια να κινούνται σε κλασικό στιλ κι άλλα να έχουν prints από την ανοιξιάτικη collection 2016 όπως άνθη λεμονιάς, μαργαρίτες και βούλες.

#WorldExclusive: Dolce & Gabbana debuts its very first #abaya and #hijab collection. See all the pictures exclusively on Style.com/Arabia (link in bio). #dgabaya #dgwomen

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Style.com/Arabia (@stylearabia) στις

Ο Stefano Gabbana ανακοίνωσε την κολεξιόν μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, χρησιμοποιώντας το hashtag #dgabaya. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πόσο θα κοστίζουν τα συγκεκριμένα κομμάτια ούτε σε ποιες περιοχές θα είναι διαθέσιμα. 

#dgabaya ❤️❤️❤️❤️❤️

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης stefanogabbana (@stefanogabbana) στις

#dgabaya ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης stefanogabbana (@stefanogabbana) στις


Τα τελευταία χρόνια ονόματα της μόδας όπως DKNY, Oscar de la Renta, Tommy Hilfiger, Mango και Monique Lhuillier έχουν κυκλοφορήσει ανάλογες κολεξιόν με μακριά φορέματα και φαρδιά παντελόνια, τα οποία πωλούνται ιδιαιτέρως την περίοδο του Ραμαζανιού. 

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βαλεντίνο (1932-2026): Ένα ιταλικό έπος

Μόδα & Στυλ / Βαλεντίνο (1932-2026): Ένα ιταλικό έπος

Με τον θάνατο του γνωστού σχεδιαστή δύει η εποχή των Ευρωπαίων couturiers που διαμόρφωσαν τη μόδα από τα ’60s ως τις αρχές του 2000 και δημιούργησαν έναν προσωπικό μύθο, συναναστρεφόμενοι τις μούσες τους και ζώντας σαν θεότητες, σε αυτοκρατορίες που πήραν το όνομά τους.
ΣΤΕΛΛΑ ΛΙΖΑΡΔΗ
Λουκία: Γεννήθηκε στη Σάμο, μένει στα Εξάρχεια.

Οι Αθηναίοι / Λουκία: «Δεν σου φτιάχνουν όνομα τα κοινωνικά και οι κοσμικότητες»

Ξεκίνησε στο Λονδίνο έχοντας στο μυαλό της θέατρο, ρούχα και interior και έγινε η πρώτη Ελληνίδα που μπήκε στα Harrods. Φτιάχνει ρούχα παρατηρώντας το βλέμμα ενός ανθρώπου. Η Λουκία αφηγείται τη ζωή της στη LifO.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Μύθοι και αλήθειες για τα αραβικά αρώματα, που είναι παντού πια

Μόδα & Στυλ / Αραβικά αρώματα: Κόπιες των ακριβών ή όχι;

Δηλώνουν «εμπνευσμένα» από αντίστοιχα των luxury οίκων, σε πολύ πιο προσιτές τιμές, συχνά με διάρκεια και ένταση εντυπωσιακές, που αποτελούν κυρίαρχη τάση. Τι ακριβώς συμβαίνει με αυτή την ακαταμάχητη αγορά;
ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ
Ψηλά τακούνια

Μόδα & Στυλ / «Ξέρω λίγα πράγματα καλά, ένα από αυτά είναι τα τακούνια»

Η επιστήμη δεν τα θέλει και οι πόνοι είναι πολλές φορές αφόρητοι. Οι γυναίκες δεν κάνουν πίσω και τα βάζουν πρώτα πρώτα στο οπλοστάσιό τους. Η Τζούλη Αγοράκη γράφει την ιστορία τους και φωτογραφίζεται με τα δικά της καλύτερα ψηλοτάκουνα παπούτσια.
ΤΖΟΥΛΗ ΑΓΟΡΑΚΗ
Συγκατοικώντας με την ομορφιά

Μόδα & Στυλ / «Ένα luxury brand θέλει χρόνο και αδιανόητο τρέξιμο»

Μια μέρα με τον Elad Yifrach, τον ιδρυτή της L’Objet, μιας ετικέτας που έκανε πράξη τη συνεργασία τέχνης, design και χειροποίητων τεχνικών, φέρνοντας ξεχωριστά αντικείμενα και τις μαγικές ιστορίες τους στα σπίτια μας.
ΣΤΕΛΛΑ ΛΙΖΑΡΔΗ
Alaia ή Versace; Ποιος θα κερδίσει τον Pieter Mulier;

Μόδα & Στυλ / Alaia ή Versace; Ποιος θα κερδίσει τον Pieter Mulier;

Μετά την απομάκρυνση του Dario Vitale από τον Versace, εξελίσσεται ένα κομψό θρίλερ μεταξύ των ομίλων Prada και Richemont, ενώ φημολογείται ότι νέος καλλιτεχνικός διευθυντής στον Versace θα είναι ο Pieter Mulier, ο ανανεωτής του οίκου Alaia.
ΣΤΕΛΛΑ ΛΙΖΑΡΔΗ