19 δρομείς του Μαραθωνίου διακομίστηκαν στα νοσοκομεία της Αττικής

19 δρομείς του Μαραθωνίου διακομίστηκαν στα νοσοκομεία της Αττικής Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
3

Κάποιοι από τους 43.000 συμμετέχοντες του σημερινού Μαραθωνίου ήταν απροετοίμαστοι για τις δυσκολίες του αγώνα ή δεν κατάφεραν να αντεπεξέλθουν στο σκληρό τεστ αντοχής που απαιτείται για την ολοκλήρωσή του.

Συνολικά 19 άτομα που συμμετείχαν στον 33ο Μαραθώνιο της Αθήνας διακομίστηκαν σε νοσοκομεία της Αττικής. Ειδικότερα, δύο μεταφέρθηκαν στο Σισμανογλειο, ένας στο ΚΑΤ και 16 στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Οι 15 εξ αυτών έχουν πάρει εξιτήριο, ενώ 4 παρέμειναν για νοσηλεία στον Ευαγγελισμό. Σύμφωνα με πληροφορίες, νοσηλεύονται στη Μονάδα Εμφραγμάτων.

3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ NASA

Ελλάδα / Ο Βίκτωρας Γιαννικόπουλος, μετά το σχολείο, ασχολείται με την αποστολή που ετοιμάζει από κοινού με τη NASA

Ένα 15χρονο αγόρι από την Ελλάδα, μαθητής Γ’ Γυμνασίου, έχει τραβήξει την προσοχή με το ενδιαφέρον του για την κβαντική φυσική και τη φιλόδοξη ερευνητική του ιδέα, την οποία παρουσίασε στη NASA και πλέον την αναπτύσσουν από κοινού
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Προσωπικά θαυμάζω & ζηλεύω αυτούς που το κάνουν 1 φορά, και με τρομάζουν όσοι το συνεχίζουν.. (αναφέρομαι στους μη επαγγελματίες αθλητές βέβαια).Επίσης, αναρωτιέμαι αν το 0,04% που νοσηλεύτηκε είναι αναμενόμενο ποσοστό, και υποπτεύομαι πως είναι, μη σου πω πως είναι και χαμηλό.