Ο Γκλέτσος ξεφεύγει και βρίζει στη σχολική γιορτή μαθητών

Ο Γκλέτσος ξεφεύγει και βρίζει στη σχολική γιορτή μαθητών Facebook Twitter
7

Ο δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, μάλλον ξεπέρασε τα επιτρεπτά όρια για το τι λέγεται και τι όχι, σε σχολική γιορτή.

Μιλώντας στους μικρούς μαθητές Γυμνασίου & Λυκείου της πόλης στην εκδήλωση για την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940, κάλεσε τους μαθητές να αντισταθούν και στη συνέχεια είπε πως θα τους δώσει συμπυκνωμένο το μήνυμά του εκστομίζοντας το απίστευτο: «Οι δανειστές, οι τοκογλύφοι και τα μνημόνια να πάνε να γαμ...ν».

Στην αίθουσα πάντως όπου υπήρχαν καθηγητές, γονείς και παιδιά φάνηκε να υπήρξε αμηχανία μεταξύ των μεγάλων στις μπροστινές καρέκλες, αλλά τα παιδιά ξέσπασαν σε χειροκρότημα .

 

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΣΤΟ ΧΙΛΙΟΣΤΟ

Πολιτική / Τσακαλώτος: «Λάθος που δεν ψηφίσαμε ΠτΔ και έπεσε η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου»

Το νέο ντοκιμαντέρ «Στο Χιλιοστό» του ΣΚΑΪ αποκάλυψε άγνωστα παρασκήνια και τις κρίσιμες αποφάσεις που σημάδεψαν την πορεία της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, αναδεικνύοντας τα λάθη, τις παραλείψεις και τις καθοριστικές επιλογές μέσα από τις αφηγήσεις των πρωταγωνιστών της περιόδου διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.
THE LIFO TEAM