«Περισσότερες μεταρρυθμίσεις από την πλευρά της Ελλάδας θα χρειαστούν προκειμένου γίνει δυνατή η πρώτη εκταμίευση» δήλωσε σήμερα η αναπληρώτρια εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Όπως ανέφερε η Μίνα Αντρέεβα κατά την καθιερωμένη ενημέρωση του Τύπου στις Βρυξέλλες, οι μεταρρυθμίσεις που ήταν αναγκαίες για την έναρξη των διαπραγματεύσεων μεταξύ των θεσμών και των ελληνικών αρχών για το νέο πρόγραμμα στήριξης ολοκληρώθηκαν εγκαίρως και με συνολικά ικανοποιητικό τρόπο, βάσει της συμφωνίας της 12ης Ιουλίου.
Σύμφωνα μάλιστα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ, η κ. Αντρέεβα ενημέρωσε πως τεχνικά κλιμάκια από τους θεσμούς είναι ήδη στην Αθήνα για την έναρξη των διαπραγματεύσεων, ενώ οι επικεφαλής διαπραγματευτές θα βρίσκονται επί τόπου το αργότερο έως την Πέμπτη.
Οικονομία /
Κομισιόν: Περισσότερες μεταρρυθμίσεις για την εκταμίευση της πρώτης δόσης

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

«Μου τη σπάνε αυτοί οι άνθρωποι που δεν μοιράζονται το φαγητό»

Διπλός σεισμός στην Κρήτη - Έγινε με διαφορά ενός λεπτού

Champions League: H Παρί νίκησε με 5-0 την Ίντερ και κατέκτησε το τρόπαιο

Υπάρχει ελπίδα για την καμένη Δαδιά;

Θεσσαλονίκη: Περισσότερες από 20 προσαγωγές και μία σύλληψη μετά την διαμαρτυρία για την ακρίβεια σε σούπερ μάρκετ

σχόλια