«Περισσότερες μεταρρυθμίσεις από την πλευρά της Ελλάδας θα χρειαστούν προκειμένου γίνει δυνατή η πρώτη εκταμίευση» δήλωσε σήμερα η αναπληρώτρια εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Όπως ανέφερε η Μίνα Αντρέεβα κατά την καθιερωμένη ενημέρωση του Τύπου στις Βρυξέλλες, οι μεταρρυθμίσεις που ήταν αναγκαίες για την έναρξη των διαπραγματεύσεων μεταξύ των θεσμών και των ελληνικών αρχών για το νέο πρόγραμμα στήριξης ολοκληρώθηκαν εγκαίρως και με συνολικά ικανοποιητικό τρόπο, βάσει της συμφωνίας της 12ης Ιουλίου.
Σύμφωνα μάλιστα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ, η κ. Αντρέεβα ενημέρωσε πως τεχνικά κλιμάκια από τους θεσμούς είναι ήδη στην Αθήνα για την έναρξη των διαπραγματεύσεων, ενώ οι επικεφαλής διαπραγματευτές θα βρίσκονται επί τόπου το αργότερο έως την Πέμπτη.
Οικονομία /
Κομισιόν: Περισσότερες μεταρρυθμίσεις για την εκταμίευση της πρώτης δόσης
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
Νεκρός ο άνδρας που έπεσε στις γραμμές του μετρό στο Σύνταγμα
Συναγερμός στο Μετρό στο Σύνταγμα: Άτομο έπεσε στις γραμμές
Το ελληνικό νησί που μπαίνει δυναμικά στη λίστα των Βρετανών ταξιδιωτών
Μαρία Τσαντσάνογλου: «Στη Μόσχα έλεγαν τον Κωστάκη "τρελοέλληνα"»
Ο Τσόμσκι στο καθαρτήριο
σχόλια