Απεργία την Πρωτομαγιά

H Nokia επιστρέφει στα κινητά τηλέφωνα

H Nokia επιστρέφει στα κινητά τηλέφωνα Facebook Twitter
1

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Reuters, επικαλούμενο δήλωση του CEO της ιστορικής εταιρείας Nokia στο γερμανικό περιοδικό Manager Magazin, η εταιρεία προτίθεται να επιστρέψει στον κλάδο επί του οποίου στήριξε την πάλαι ποτέ παντοδυναμία της: τις συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

"Βρισκόμαστε σε αναζήτηση του ιδανικού συνεργάτη", δήλωσε ο Rajeev Suri, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας και συμπλήρωσε: "Η Microsoft κατασκευάζει κινητά τηλέφωνα. Εμείς απλά θα τα σχεδιάζουμε, και μετά θα παραχωρούμε το όνομα για χρήση από τον όποιο ενδιαφερόμενο".

Αξίζει να σημειωθεί ότι η φινλανδική εταιρεία πούλησε το τμήμα κινητής τηλεφωνίας της στην Microsoft έναντι 7,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2013 και δεσμεύεται βάσει ρήτρας ότι δεν θα χρησιμοποιήσει το όνομα Nokia σε συσκευή κινητής τηλεφωνίας έως τα μέσα του 2016. Παρόλα αυτά, εξαγόρασε τον περασμένο Απρίλιο την γαλλική εταιρεία Alcatel Lucent, αντί του ποσού των 15,6 δισεκατομμυρίων ευρώ. 

Τech & Science
1

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καρκίνος του δέρματος: Ένα εξατομικευμένο mRNA εμβόλιο δίνει «πραγματική ελπίδα» για μόνιμη θεραπεία

Τech & Science / Καρκίνος του δέρματος: Εξατομικευμένο mRNA εμβόλιο δίνει «πραγματική ελπίδα» για μόνιμη θεραπεία

Εξατομικευμένο mRNA εμβόλιο που βρίσκεται πλέον σε κλινική δοκιμή φάσης 3, κηρύσσεται από τους επιστήμονες «πραγματική ελπίδα» για την οριστική θεραπεία του καρκίνου του δέρματος
NEWSROOM
Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια