Άρση της επιστράτευσης των εργαζομένων στη ΔΕΗ

Άρση της επιστράτευσης των εργαζομένων στη ΔΕΗ Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
3

Την άρση της πολιτικής επιστράτευσης στη ΔΕΗ, το ΔΕΔΔΗΕ και τον ΑΔΜΗΕ αποφάσισε η κυβέρνηση. Οι εργαζόμενοι είχαν επιστρατευτεί από την προηγούμενη κυβέρνηση τον Ιούλιο του 2014, μετά τη δικαστική απόφαση να κηρυχθούν παράνομες και καταχρηστικές οι απεργιακές κινητοποιήσεις στη ΔΕΗ.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, ο πρωθυπουργός υπέγραψε τη σχετική απόφαση, μετά από εισήγηση του υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Την άμεση άρση της επιστράτευσης είχε ζητήσει την Πέμπτη και η ΓΕΝΟΠ.

Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρώην παίκτης ριάλιτι ξυλοκόπησε 46χρονο - «Μου έσπασε το κόκκαλο μέσα στη μύτη, θα κάνω χειρουργείο»

Ελλάδα / Πρώην παίκτης ριάλιτι ξυλοκόπησε 46χρονο - «Μου έσπασε το κόκκαλο μέσα στη μύτη, θα κάνω χειρουργείο»

Οι δηλώσεις του 46χρονου ασφαλιστή μέσα από το νοσοκομείο για το περιστατικό - «Είχε μία πληρωμή κάποτε από ασφαλιστική που δεν την πήρε ποτέ και από τότε μάλλον μου τη φύλαγε»
THE LIFO TEAM
Delivery

Θέματα / Οι αόρατοι ντελιβεράδες της Wolt και του efood:  Μια νέα «Μανωλάδα» έξω από την πόρτα σου

Πίσω από την ταχύτητα των παραδόσεων και την ευελιξία της gig economy ξεδιπλώνεται ένα αθέατο δίκτυο εκμετάλλευσης, μαύρης και υποδηλωμένης εργασίας: διανομείς που δουλεύουν με εξαντλητικά ωράρια, πίεση και απειλές. Τι ισχυρίζονται οι εργαζόμενοι διανομείς και τι απαντούν οι ψηφιακές πλατφόρμες.
ΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΤΖΙΟΥ
Αργυρούπολη Τσεκούρι

Ελλάδα / Αργυρούπολη: 59χρονος απείλησε άλλον οδηγό με τσεκούρι μετά από καβγά στον δρόμο

Κατά τον έλεγχο στο όχημά του, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ένα τσεκούρι, ένα σκεπάρνι, ένα αεροβόλο πιστόλι, καθώς και ποσότητα κάνναβης βάρους περίπου 52 γραμμαρίων
THE LIFO TEAM