O Άδωνις στέλνει την Μανωλίδου σε σπίτια που δεν προλαβαίνει να πάει ο ίδιος

O Άδωνις στέλνει την Μανωλίδου σε σπίτια που δεν προλαβαίνει να πάει ο ίδιος Facebook Twitter
20

Στο πλευρό του συζύγου της Άδωνι Γεωργιάδη βρίσκεται συνεχώς κατά την διάρκεια του προεκλογικού αγώνα η Ευγενία Μανωλίδου.

Οι δυο τους βρέθηκαν χθες σε ομιλία στο Αιγάλεω  και η Ευγενία Μανωλίδου φρόντισε να δημοσιεύσει τις φωτογραφίες στους προσωπικούς της λογαριασμούς σε Facebook και Twitter. 

Από την έναρξη του προεκλογικού αγώνα η Ευγενία Μανωλίδου προωθεί και στηρίζει με έμπρακτο τρόπο την υποψηφιότητα του Άδωνι, δημοσιεύοντας συνεχώς φωτογραφίες που την δείχνουν στο πλευρό τoυ.

Όμως η σημερινή φωτογραφία που δημοσιεύτηκε πριν από λίγο και προκάλεσε σχόλια στα social media είναι αυτή στο Tweet του Άδωνι ο οποίος όπως φαίνεται έχει φόρτο εργασίας με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνει τις υποχρεώσεις του. Στην φωτογραφία που δημοσίευσε πριν λίγο ευχαρίστησε την σύζυγό του που πήγε αυτή στη θέση του σε κάποια προεκλογική συνάντηση που είχε κανονιστεί να γίνει σε σπίτι.

O Άδωνις στέλνει την Μανωλίδου σε σπίτια που δεν προλαβαίνει να πάει ο ίδιος Facebook Twitter

Ο ίδιος λίγη ώρα αργότερα απεκάλυψε τον λόγο που εκτάκτως δεν μπόρεσε να παρευρεθεί:

O Άδωνις στέλνει την Μανωλίδου σε σπίτια που δεν προλαβαίνει να πάει ο ίδιος Facebook Twitter
20

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βουλή: Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ακρίβειας.

Πολιτική / Βουλή: Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ακρίβειας

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης έκαναν λόγο για πρόχειρα και αποσπασματικά μέτρα που στο μόνο που βοηθούν είναι να αυξηθούν ακόμα περισσότερο τα υπερκέρδη των πολυεθνικών σε βάρος των καταναλωτών
NEWSROOM
Επίθεση Ανδρουλάκη σε Κασσελάκη: Βολεύει να ευτελίζει την αντιπολίτευση

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Μήνυμα αποδοκιμασίας του 41% ζήτησε από τους ψηφοφόρους ο Ανδρουλάκης

«Εάν το ΠΑΣΟΚ είναι ισχυρό θα μπορέσει να ενοποιήσει το προοδευτικό μέτωπο» - «Βολεύει να ευτελίζει την αντιπολίτευση» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για τον Στέφανο Κασσελάκη
NEWSROOM