Δούρου: Εγώ δεν δεσμεύτηκα για τίποτα και για κανέναν

Δούρου: Εγώ δεν δεσμεύτηκα για τίποτα και για κανέναν Facebook Twitter
31

Την έντονη αντίδραση της Ρένας Δούρου προκάλεσε δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας στο οποίο αναφερόταν ότι ενώ προεκλογικά στήριξε τις απολυμένες καθαρίστριες, αρνήθηκε να τις προσλάβει.

«Εγώ δεν δεσμεύτηκα για τίποτα και σε κανέναν" δήλωσε η Περιφερειάρχης, το πρωί στον Αντέννα, απαντώντας στο δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος που ανέφερε ότι δεν προσέλαβε τις καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών στην περιφέρεια και ενέκρινε νέα σύμβαση με ιδιωτική εταιρία.

"Συμπαραστέκομαι στον αγώνα των καθαριστριών. Θα ήταν όμως λαϊκισμός και υιοθέτηση πελατειακής λογικής να τις προσλάβουμε στην περιφέρεια Αττικής. Ρωτήστε, όμως, και τις ίδιες και θα σας πουν ότι διεκδικούν την επαναπρόσληψή τους στις θέσεις από τις οποίες παρανόμως απολύθηκαν", υπογράμμισε η κ. Δούρου.

"Τι μάς ζητάνε να κάνουμε προσλήψεις στην περιφέρεια;" διερωτήθηκε η κ. Δούρου, "τι μού ζητάνε να κάνω προσλήψεις; να προσλάβω στην περιφέρεια τις καθαρίστριες; αυτό θα ευτέλιζε τον αγώνα τους τον οποίο εξακολουθώ να στηρίζω ολόψυχα και ζητώ τη δικαίωσή τους… εγώ δεν δεσμεύτηκα προεκλογικά ότι θα κάνω προσλήψεις. Δεν περιμένω καλύτερη αντιμετώπιση από ανθρώπους που έχουν κάνει σημαία την παραπληροφόρηση" πρόσθεσε.

Όπως υπογράμμισε η κ. Δούρου,  η εν λόγω σύμβαση της περιφέρειας Αττικής με ιδιωτική εταιρία καθαρισμού έχει καταρτιστεί τον περασμένο Μάρτιο (επί θητείας Γ.Σγουρού) και επανεξετάζεται όπως και όλες οι συμβάσεις της προηγούμενης διοίκησης.

"Λίγη τσίπα, από εκείνους που έχουν κάνει επάγγελμα την παραπληροφόρηση", κατέληξε.

31

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σφοδρή επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Πολιτική / Επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Επικεντρώθηκε ιδιαίτερα στη δήλωση του κ. Πελετίδη ότι κάποιοι πολίτες έσωσαν τα σπίτια τους επειδή δεν ακολούθησαν τις οδηγίες του 112, χαρακτηρίζοντάς την «εγκληματική και επικίνδυνη»
LIFO NEWSROOM
Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Βασιλική Σιούτη / Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Ο Θάνος Βερέμης, ιστορικός και πολιτικός επιστήμονας, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για τις ελληνορωσικές σχέσεις από την Ελληνική Επανάσταση μέχρι σήμερα αλλά και για τις σχέσεις της Ρωσίας με την Τουρκία και τις μεγάλες δυνάμεις της Ευρώπης τον 19ο και τον 20ό αιώνα. Πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα;
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Πολιτική / Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Στη δήλωση αναφέρεται ότι το σχέδιο «κινδυνεύει να παραβιάσει το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο» και ότι «θα θέσει σε κίνδυνο τις ζωές όλων των αμάχων στη Γάζα»
LIFO NEWSROOM
Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

Πολιτική / Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

«Κατά την διάρκεια της διερεύνησης των αιτιών της κατάστασης της, η ασθενής παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου η ασθενής κατέληξε» αναφέρει η ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

Πολιτική / Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

« Δυστυχώς έπαθε ανακοπή μέσα στο Νοσοκομείο. Δεν είναι όλα πολιτική. Δείξτε επιτέλους λίγο σεβασμό» αναφέρει σε ανάρτησή του ο υπουργός υγείας
LIFO NEWSROOM