Μεγάλο deal στο λιμάνι

Μεγάλο deal στο λιμάνι Facebook Twitter
5

Συμφωνία για τη μεταφορά των προϊόντων του από τον Πειραιά και μέσω της ΤραινΟΣΕ στην Ευρώπη υπέγραψε ο κολοσσός των υπολογιστών Hewlett-Packard.

Η συμφωνία μεταξύ COSCO, TραινΟΣΕ και Hewlett-Packard υπογράφηκε παρουσία του Αντώνη Σαμαρά ο οποίος έκανε λόγο για μια κίνηση που επαναβεβαιώνει το ρόλο που μπορεί να παίξει η χώρα στον παγκόσμιο επιχειρηματικό χάρτη.

Η συμφωνία των τριών εταιριών καθιστά την Ελλάδα κύρια δίοδο για την προώθηση των προϊόντων της ΗΡ στην Ευρώπη καθώς τα προιόντα θα μεταφέρονται μέσω της COSCO στον Πειραιά και από εκεί με τα ελληνικά τρένα θα προωθούνται σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες.

Με το deal αυτό η HP θα συντομεύσει το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων της κατά 4-6 ημέρες.

«Πιστεύω ότι η πατρίδα μας μπορεί να τα καταφέρει, όταν η παραγωγική της μηχανή εκσυγχρονίζεται δυναμικά, όπως δείχνει αυτή η σημαντική απόφαση που πήραν αυτοί οι τρεις εταίροι μεταξύ τους. Και όπως πιστεύω ότι όλος ο ελληνικός λαός γνωρίζει ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα σε αυτή την πλευρά της Ευρώπης που μπορεί να κερδίσει συμμάχους επιχειρηματικούς, αγορές επιχειρηματικές, προκειμένου να δώσουμε τον τόνο της ανάπτυξης που απαιτούν οι καιροί», είπε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευρωβαρόμετρο 2025: Το κόστος και η ασφάλεια των τροφίμων επηρεάζουν την αγορά των καταναλωτών στην Ελλάδα

Οικονομία / Ευρωβαρόμετρο 2025: Το κόστος και η ασφάλεια των τροφίμων επηρεάζουν την αγορά των καταναλωτών στην Ελλάδα

Οι δύο κύριοι παράγοντες που επηρεάζουν την αγορά τροφίμων των καταναλωτών στη χώρα, την ώρα που αντίστοιχα στην Ευρώπη το κόστος και η γεύση, έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο
LIFO NEWSROOM
Associated Press: Πώς η ΑΑΔΕ έγινε ο «κυνηγός» της φοροδιαφυγής

Οικονομία / Associated Press: Πώς η ΑΑΔΕ κατάφερε να γίνει ο «κυνηγός» της φοροδιαφυγής στην Ελλάδα

Το Associated Press, έλαβε άδεια πρόσβασης στα κεντρικά γραφεία της αρχής και διαπιστώνει ότι σήμερα, η χώρα που πέρασε σχεδόν μια δεκαετία βουτηγμένη στο χρέος, έχει μετατραπεί σε έναν από τους καλύτερους δημοσιονομικούς «μαθητές»
LIFO NEWSROOM
Στεγαστικό: Μετά τις φοροελαφρύνσεις η ώρα των κλειστών ακινήτων

Οικονομία / Στεγαστικό: Μετά τις φοροελαφρύνσεις η ώρα των κλειστών ακινήτων

Το επόμενο μέτωπο παρεμβάσεων θα είναι αυτό της κοινωνικής αντιπαροχής καθώς και ρυθμίσεις που θα επιτρέψουν στους servicers να ρίξουν στην αγορά σπίτια που έχουν στην κατοχή τους, αλλά η πώλησή τους αντιμετωπίζει εμπόδια
LIFO NEWSROOM