Γεωργιάδης: "Kαι στον Χομεϊνί θα πήγαινε προκειμένου να γίνει πρωθυπουργός o Tσίπρας"

Γεωργιάδης: "Kαι στον Χομεϊνί θα πήγαινε προκειμένου να γίνει πρωθυπουργός o Tσίπρας" Facebook Twitter
8

«Ο κύριος Τσίπρας και στον Χομεϊνί θα πήγαινε, αν αυτός ζούσε, προκειμένου να γίνει πρωθυπουργός», δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας την πρόσφατη επίσκεψη του στο Άγιον Όρος.

«Να περιμένετε σε 2-3 μήνες που θα φορέσει και γραβάτα», πρόσθεσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας ο οποίος κάλεσε τον κ. Τσίπρα, αν ο λόγος που πήγε στο Άγιον Όρος ήταν ομολογία πίστης, να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο και να βαφτίσει τα παιδιά του. Αν δεν το κάνει τότε ο λόγος της επίσκεψής του έχει καθαρά πολιτικά κίνητρα πρόσθεσε με υπονοούμενο ο κ. Γεωργιάδης. 

 

Ο κος Γεωργιάδης συνέχισε την επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενος στη στάση του στο ζήτημα των ενστόλων, και κατηγορώντας την Κουμουνδούρου πως πρόσφατα αγκάλιασε τους ενστόλους ενώ πριν λίγο καιρό κορυφαία στελέχη της τους χαρακτήρισαν με εκφράσεις που χρησιμοποιούν οι νεαροί των Εξαρχείων.

 

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ο κ. Γεωργιάδης υπογράμμισε ότι ο Αντώνης Σαμαράς δεν υπάρχει πιθανότητα να διακινδυνεύσει την πορεία και την ανάκαμψη της χώρας με εκλογικά παιχνίδια.

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης σε κτηνοτρόφους: Προτεραιότητά μας είναι η οριστική εκρίζωση της ευλογιάς

«Έχουμε δύο μήνες μπροστά μας μέχρι το Πάσχα για να μπορούμε να πετύχουμε αυτόν τον στόχο», τόνισε ο πρωθυπουργός στη συνάντησή του με εκπροσώπους των κτηνοτρόφων
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Το αντίδοτο απέναντι στην ακρίβεια, είναι η αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος»

«Δεν αρκεί μόνο να βρει κάποιος οποιαδήποτε δουλειά, αλλά το πώς, θα παντρέψουμε τις ανάγκες των επιχειρήσεων με τις ανάγκες των εργαζομένων», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΙΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν χρειάζονται διαμεσολαβητές στα ελληνοτουρκικά» - Πότε αναμένεται η συνάντηση με τον Ερντογάν

Όσα είπε ο πρωθυπουργός για τις σχέσεις της Ελλάδας με ΗΠΑ, Τουρκία και Ισραήλ, τον στόχο της αυτοδυναμίας, την τροπολογία για τη συνεπιμέλεια, την αναθεώρηση του Συντάγματος
THE LIFO TEAM