Κι άλλος αμφισβητεί Βενιζέλο

Κι άλλος αμφισβητεί Βενιζέλο Facebook Twitter
1

Μετά τον Θάνο Μωραϊτη και διάφορα ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ που αμφισβητούν τον Ε. Βενιζέλο, τώρα και ο  υφυπουργός Παιδείας Συμεών Κεδίκογλου θέτει θέμα αλλαγής ηγεσίας στη Χ. Τρικούπη.

«Στο συνέδριο πρέπει να ακουστεί η βάση του κόμματος και να συζητηθεί και το θέμα της ηγεσίας» είπε μιλώντας την Πέμπτη στον ραδιοσταθμό Βήμα Fm ο κ. Κεδίκογλου προσθέτοντας ότι  «η υπουργική καρέκλα, δεν μπορεί να σταματήσει την κριτική».

«Θεωρώ ότι το πρόσφατο εκλογικό αποτέλεσμα, συνιστά αποτυχία» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κεδίκογλου.  

Υπενθυμίζεται ότι χθες με αφορμή τις αμφισβητήσεις προς το πρόσωπο του Βενιζέλου, εκδόθηκε από το ΠΑΣΟΚ η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Κάποιοι που περίμεναν την εκλογική συντριβή της παράταξης για να διαλύσουν την κυβερνητική σταθερότητα, να ανακόψουν την ασφαλή πορεία της χώρας και να υποτάξουν την παράταξη στο άρμα της λαϊκιστικής ανευθυνότητας, πρέπει να συνειδητοποιήσουν την πραγματικότητα και να πάψουν να προσβάλλουν τους πολίτες που στάθηκαν δίπλα στη παράταξη, τους υποψήφιους και τα στελέχη που έδωσαν τη μάχη των εκλογών και τελικά την ίδια την χώρα χάριν της οποίας υπάρχει ιστορικά το ΠΑΣΟΚ».

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Πολιτική / Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Το πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου» υλοποιείται σε όλη τη χώρα με τη στήριξη ιδιωτικών χορηγιών και στόχο τη βελτίωση των υποδομών της δημόσιας εκπαίδευσης
LIFO NEWSROOM
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ LIVE ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης στη σύνοδο Διατλαντικής Ενεργειακής Συνεργασίας: Να σταματήσει η ροή ρωσικού αερίου μέσω Τουρκίας

Σε χθεσινό του μήνυμα ο πρωθυπουργός μίλησε για «νέο κεφάλαιο στην ενεργειακή ιστορία της Ελλάδος, μια ιστορική στιγμή, μια πράξη ευθύνης και προοπτικής»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια