To selfie που εξόργισε το Λευκό Οίκο

To selfie που εξόργισε το Λευκό Οίκο Facebook Twitter
1

Στα πλαίσια εθιμοτυπικής επίσκεψης όλων των πρωταθλητριών ομάδων των δημοφιλών αθλημάτων των ΗΠΑ, στο Λευκό Οίκο, ο Αμερικανός Πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα υποδέχτηκε την Πρωταπριλιά, την ομάδα μπέιζμπολ Red Sox, που κατέκτησε το Αμερικανικό πρωτάθλημα, το 2013.

Σε μια δήθεν (όπως αποδείχτηκε) αυθόρμητη στιγμή, ο αρχηγός της Ομάδας των Red Sox, David Ortiz, παραδίδοντας τη φανέλα της ομάδας με το όνομα του Προέδρου, τράβηξε με το smartphone του, ένα Galaxy Note 3 της Samsung, ένα selfie με τον Ομπάμα, το οποίο φυσικά έσπευσε να δημοσιεύσει στο Twitter. Τo tweet του Ortiz όπως ήταν φυσικό έλαβε χιλιάδες favorites και retweets από τους followers του δημοφιλή παίκτη.

Όμως τo  ίδιo tweet του selfie με τον Αμερικανό Πρόεδρο Barack Obama, όταν έγινε retweet από την Νοτιοκορεατική εταιρεία σε 5 εκατομμύρια followers, ήταν αρκετό για να προκαλέσει τη δυσαρέσκεια του Λευκού Οίκου, αφού εκλήφθηκε από τους εκπροσώπους της κυβέρνησης των ΗΠΑ ως διαφήμιση της Samsung. "Η μορφή του Πρόεδρου των ΗΠΑ, απαγορεύεται ρητά να χρησιμοποιείται σε οποιουδήποτε είδους διαφήμιση" ανέφερε σε ανακοίνωσή του το Οβάλ Γραφείο.

 

Το περίεργο στην όλη υπόθεση, εκτός του ότι ο Λευκός Οίκος ΔΕΝ απαίτησε να κατέβει από την υπηρεσία το επίμαχο selfie, είναι ότι ο παίκτης μια μέρα πριν είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Samsung, η οποία τον προμήθευσε με την εν λόγω συσκευή.

Παρόλα αυτά, τόσο ο παίκτης όσο και η εταιρεία αρνήθηκαν ότι επρόκειτο περί προσχεδιασμένης ενέργειας.

Δείτε την επίμαχη σκηνή στο παρακάτω video:

[via]

Τech & Science
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τύμβος Καστά στην Αμφίπολη είναι ευθυγραμμισμένος με το χειμερινό ηλιοστάσιο, σύμφωνα με έρευνα

Τech & Science / Αμφίπολη: «Ο Τύμβος Καστά είναι ευθυγραμμισμένος με το χειμερινό ηλιοστάσιο», υποστηρίζει ερευνητής

Ο Τύμβος Καστά στην Αμφίπολη ευθυγραμμίζεται με το ηλιακό φως του χειμερινού ηλιοστασίου, υποδηλώνοντας τελετουργική χρήση και πιθανή σύνδεση με τον Ηφαιστίωνα ή τον Μέγα Αλέξανδρο, σύμφωνα με μελέτη στο Nexus Network Journal
LIFO NEWSROOM
«Γαλάζιος Δούναβης»: Το διάσημο βαλς του Γιόχαν Στράους του νεότερου θα ταξιδέψει στο Διάστημα

Τech & Science / «Γαλάζιος Δούναβης»: Το διάσημο βαλς του Γιόχαν Στράους του νεότερου θα ταξιδέψει στο Διάστημα

Η μουσική, που έγινε παγκοσμίως γνωστή μέσα από την ταινία «2001: Η Οδύσσεια του Διαστήματος» του Στάνλεϊ Κιούμπρικ, θα φτάσει στη Σελήνη σε μόλις 1,5 δευτερόλεπτο
LIFO NEWSROOM
Καρκίνος του δέρματος: Πού εμφανίζεται συχνότερα σε άνδρες και γυναίκες – Σημαντική αύξηση κρουσμάτων φέτος

Τech & Science / Καρκίνος του δέρματος: Πού εμφανίζεται συχνότερα σε άνδρες και γυναίκες – Σημαντική αύξηση κρουσμάτων φέτος

Νέα έρευνα δείχνει ότι το μελάνωμα εμφανίζεται συχνότερα στον κορμό των ανδρών και στα κάτω άκρα των γυναικών -Τα περιστατικά αυξάνονται, με προβλέψεις για 21.300 νέα κρούσματα φέτος στο Ηνωμένο Βασίλειο
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια