Πάνω από 20 χιλιάδες μετανάστες έφυγαν το 2013 από την Ελλάδα

Πάνω από 20 χιλιάδες μετανάστες έφυγαν το 2013 από την Ελλάδα Facebook Twitter
8

 

Περισσότεροι από 20 χιλιάδες μετανάστες έφυγαν από την Ελλάδα το 2013, για πρώτη φορά περισσότεροι από όσους εισήλθαν στη χώρα.


Τα στοιχεία ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην Πάτρα ο επικεφαλής του ελληνικού γραφείου του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης, Δανιήλ Εσδράς, με αφορμή την λειτουργία ξενώνα σε μερικές ημέρες στην πόλη για τη φιλοξενία ασυνόδευτων ανηλίκων μεταναστών. Όπως πρόσθεσε, «ο ξενώνας θα παρέχει στέγη και φροντίδα σε αυτά τα παιδιά, σώζοντάς τα από τα κυκλώματα που τα εκμεταλλεύονται».

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Ας φύγει κι ο Τσίπρας τότε μαζί με όλο το κόμμα του να κάνουν ακόμα περισσότερο χώρο. Τι λες; Γιατί πρέπει κάθε φορά που κάποιος λέει τα αυτονόητα να θεωρείται ρατσιστής αλλά οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι που δεν επιτρέπουν στην Ελλάδα να δώσει άδεια εξόδου προς τις χώρες τους θεωρούνται ακόμα πολιτισμένοι, δημοκράτες και φιλεύσπλαχνοι αλλά ποτέ ρατσιστές;
Έχεις δίκιο φίλε, "πολιτισμένε", "δημοκράτη" και "φιλέσπλαχνε" οι άνθρωποι δεν είναι όλοι ίσοι ούτε έχουν όλοι ανθρώπινα δικαιώματα σε μια αξιοπρεπή ζωή.. Αυτά είναι τα αυτονόητα στα καπιταλιστικο/φασιστικά καθεστώτα και αυτά πιστεύουν όσοι δεν είναι ρατσιστές...
Μα μόλις μίλησα για τις άλλες χώρες που δεν τους δέχονται, του "πολιτισμένου" βορρά, εγώ ως Έλληνας είμαι άλλωστε ρατσιστής, χρυσαυγίτης, απολίτιστος και δολοφόνος. Μη με προσβάλλεις, σε παρακαλώ.