Απόπειρα αυτοκτονίας από τη Βίκυ Σταμάτη

Απόπειρα αυτοκτονίας από τη Βίκυ Σταμάτη Facebook Twitter
14

Όπως μετέδωσε η Ιωάννα Μάνδρου του ΣΚΑΪ, απόπειρα αυτοκτονίας έκανε πριν από λίγο η Βίκυ Σταμάτη, όταν πληροφορήθηκε ότι θα μεταφερθεί από τις φυλακές Κορυδαλλού στις φυλακές της Θήβας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η σύζυγος του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου έκανε χρήση τοξικών ουσιών.

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή η κατάσταση της υγείας της.

Η κα. Σταμάτη έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 12 ετών για την υπόθεση των παράνομων αμοιβών του συζύγου της από εξοπλιστικά προγράμματα και δεν της έχει δοθεί αναστολή στην έφεση.

14

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΩΓΩ ΜΑΣΤΡΟΚΩΣΤΑ ΤΡΑΙΑΝΟΣ ΔΕΛΛΑΣ

Ελλάδα / Γωγώ Μαστροκώστα: Ο συγκινητικός επικήδειος του Τραϊανού Δέλλα - «Πάλι εσένα θα ερωτευόμουν»

Ο Τραϊανός Δέλλας μίλησε για την αγάπη που ένιωσε από την πρώτη στιγμή που τη γνώρισε, για τη δημιουργία της οικογένειάς τους και τον ερχομό της κόρης τους, αλλά και για τις δύσκολες περιόδους που βίωσαν μαζί
THE LIFO TEAM