Τα πάντα για το παλαιωμένο, σκληρό στην υφή και αψύ στη γεύση τυρί που πρόσφατα εντάχθηκε στο μητρώο των προϊόντων Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης.
Ο διάσημος Βέλγος master chocolatier θα δημιουργήσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα απίθανες δημιουργίες με βάση τη σοκολάτα, ένα υλικό που, όπως ο ίδιος υποστηρίζει, έχει απεριόριστες καλλιτεχνικές δυνατότητες.
Ο πρωτεργάτης της οινοδημοσιογραφίας στην Ελλάδα και ιδρυτής της ετήσιας έκθεσης ελληνικών κρασιών «Οινόραμα» μιλά στη LiFO με αφορμή τη φετινή διοργάνωση που κλείνει αισίως 26 χρόνια επιτυχημένης πορείας.
Το Brasserie Lorraine έχει λίγες εβδομάδες που άνοιξε στην αρχή της οδού Σπευσίππου στο Κολωνάκι, αλλά τη «γαλλική παιδεία» της κουζίνας του την εκτιμούν ήδη πολλοί, όπως αποκαλύπτει η συνήθως γεμάτη σάλα του.
Οι σεφ Βασίλης και Γιώργος Καφαλούκος του ζαχαροπλαστείου-καφέ Alice Cakewitch προτείνουν φτιάχνουν παραδοσιακά γιορτινά γλυκά από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.
Επισκεφθήκαμε τις εγκαταστάσεις της «Πίνδος» και ζητήσαμε από μαγείρους της περιοχής των Ιωαννίνων να μας δώσουν τις συνταγές τους που αξιοποιούν τα ορεινά κοτόπουλα της εταιρείας.