Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblocker για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο και τις υπηρεσίες μας. Δείτε πώς.
Βρήκατε κάποιο λάθος ή παράλειψη;     Επικοινωνήστε μαζί μας  »
ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

<

ΑΡΘΡΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αρσενικό Νάξου: Το τυρί που χαρίζει νοστιμιά στη ναξιώτικη κουζίνα

Γεύση Αρσενικό Νάξου: Το τυρί που χαρίζει νοστιμιά στη ναξιώτικη κουζίνα

Τα πάντα για το παλαιωμένο, σκληρό στην υφή και αψύ στη γεύση τυρί που πρόσφατα εντάχθηκε στο μητρώο των προϊόντων Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης.
17.5.2020
Αρσενικό Νάξου: Το τυρί που χαρίζει νοστιμιά στη ναξιώτικη κουζίνα
Ψωμί ζυμωτό, λαχανόσουπα με ταχίνι, χταπόδι με φασολάκια και άλλες νόστιμες μοναστηριακές συνταγές

Γεύση Ψωμί ζυμωτό, λαχανόσουπα με ταχίνι, χταπόδι με φασολάκια και άλλες νόστιμες μοναστηριακές συνταγές

Ο σεφ Ιορδάνης Ηλιάδης παρουσιάζει 5 ευρηματικές συνταγές μοναστηριακής κουζίνας που αναδεικνύουν τα ελληνικά προϊόντα.
23.3.2020
Ψωμί ζυμωτό, λαχανόσουπα με ταχίνι, χταπόδι με φασολάκια και άλλες νόστιμες μοναστηριακές συνταγές
Πώς να φτιάξεις την τέλεια ταραμοσαλάτα: 4 διαφορετικές συνταγές

Γεύση Πώς να φτιάξεις την τέλεια ταραμοσαλάτα: 4 διαφορετικές συνταγές

Τα πάντα για το αγαπημένο έδεσμα του σαρακοστιανού τραπεζιού + 4 διαφορετικές συνταγές για παραδοσιακή ή «πειραγμένη» ταραμοσαλάτα.
1.3.2020
Πώς να φτιάξεις την τέλεια ταραμοσαλάτα: 4 διαφορετικές συνταγές
Τα εκπληκτικά γλυπτά σοκολάτας του Stephane Leroux εμπνέονται από τη φύση

Γεύση Τα εκπληκτικά γλυπτά σοκολάτας του Stephane Leroux εμπνέονται από τη φύση

Ο διάσημος Βέλγος master chocolatier θα δημιουργήσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα απίθανες δημιουργίες με βάση τη σοκολάτα, ένα υλικό που, όπως ο ίδιος υποστηρίζει, έχει απεριόριστες καλλιτεχνικές δυνατότητες.
25.2.2020
Τα εκπληκτικά γλυπτά σοκολάτας του Stephane Leroux εμπνέονται από τη φύση
Ντίνος Στεργίδης: «Το ελληνικό κρασί δεν έχει εχθρούς παρά μόνο φίλους»

Γεύση Ντίνος Στεργίδης: «Το ελληνικό κρασί δεν έχει εχθρούς παρά μόνο φίλους»

Ο πρωτεργάτης της οινοδημοσιογραφίας στην Ελλάδα και ιδρυτής της ετήσιας έκθεσης ελληνικών κρασιών «Οινόραμα» μιλά στη LiFO με αφορμή τη φετινή διοργάνωση που κλείνει αισίως 26 χρόνια επιτυχημένης πορείας.
20.2.2020
Ντίνος Στεργίδης: «Το ελληνικό κρασί δεν έχει εχθρούς παρά μόνο φίλους»
Πού να φάτε σήμερα: Τα 13 «αιωνόβια» κουτούκια και ταβέρνες της Αθήνας

Γεύση Πού να φάτε σήμερα: Τα 13 «αιωνόβια» κουτούκια και ταβέρνες της Αθήνας

Μια βόλτα σε μαγαζιά που εδώ και πολλές δεκαετίες προσφέρουν καλό φαγητό και κρασί, διαφυλάσσοντας την αυθεντικότητά τους.
9.2.2020
Πού να φάτε σήμερα: Τα 13 «αιωνόβια» κουτούκια και ταβέρνες της Αθήνας
Brasserie Lorraine: Γαλλική φινέτσα στο Κολωνάκι

Γεύση Brasserie Lorraine: Γαλλική φινέτσα στο Κολωνάκι

Το Brasserie Lorraine έχει λίγες εβδομάδες που άνοιξε στην αρχή της οδού Σπευσίππου στο Κολωνάκι, αλλά τη «γαλλική παιδεία» της κουζίνας του την εκτιμούν ήδη πολλοί, όπως αποκαλύπτει η συνήθως γεμάτη σάλα του.
26.1.2020
Brasserie Lorraine: Γαλλική φινέτσα στο Κολωνάκι
Δοκιμάσαμε πίτσα, μπέργκερ, κοκτέιλ και άλλες νοστιμιές στο ολοκαίνουργιο Shamonette του Φώτη Σεργουλόπουλου

Γεύση Δοκιμάσαμε πίτσα, μπέργκερ, κοκτέιλ και άλλες νοστιμιές στο ολοκαίνουργιο Shamonette του Φώτη Σεργουλόπουλου

Ο νέος χώρος στο Σύνταγμα είναι το πολύχρωμο και cozy «παιδί» του Shamone.
20.1.2020
Δοκιμάσαμε πίτσα, μπέργκερ, κοκτέιλ και άλλες νοστιμιές στο ολοκαίνουργιο Shamonette του Φώτη Σεργουλόπουλου
Δίπλες Καλαμάτας, θρακιώτικα μελομακάρονα, μελαχρινή Νάξου και άλλα παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα γλυκά

Γεύση Δίπλες Καλαμάτας, θρακιώτικα μελομακάρονα, μελαχρινή Νάξου και άλλα παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα γλυκά

Οι σεφ Βασίλης και Γιώργος Καφαλούκος του ζαχαροπλαστείου-καφέ Alice Cakewitch προτείνουν φτιάχνουν παραδοσιακά γιορτινά γλυκά από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.
23.12.2019
Δίπλες Καλαμάτας, θρακιώτικα μελομακάρονα, μελαχρινή Νάξου και άλλα παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα γλυκά
Γιαννιώτικη κοτόπιτα, κότα με χυλοπίτες και άλλες συνταγές με τα ορεινά κοτόπουλα «Πίνδος»

Γεύση Γιαννιώτικη κοτόπιτα, κότα με χυλοπίτες και άλλες συνταγές με τα ορεινά κοτόπουλα «Πίνδος»

Επισκεφθήκαμε τις εγκαταστάσεις της «Πίνδος» και ζητήσαμε από μαγείρους της περιοχής των Ιωαννίνων να μας δώσουν τις συνταγές τους που αξιοποιούν τα ορεινά κοτόπουλα της εταιρείας.
7.12.2019
Γιαννιώτικη κοτόπιτα, κότα με χυλοπίτες και άλλες συνταγές με τα ορεινά κοτόπουλα «Πίνδος»
«Ovio»: Δοκιμάσαμε το μενού στο ολοκαίνουριο ιταλικό εστιατόριο του Πάνου Ιωαννίδη

Γεύση «Ovio»: Δοκιμάσαμε το μενού στο ολοκαίνουριο ιταλικό εστιατόριο του Πάνου Ιωαννίδη

Ο διάσημος σεφ και κριτής του «MasterChef» πραγματοποίησε το όνειρό του και δημιούργησε έναν χώρο για casual fine dining στην καρδιά της Αθήνας.
24.11.2019
«Ovio»: Δοκιμάσαμε το μενού στο ολοκαίνουριο ιταλικό εστιατόριο του Πάνου Ιωαννίδη
Γιατί τα λουκάνικα είναι τα πιο δημοφιλή απ' όλα τα αλλαντικά;

Γεύση Γιατί τα λουκάνικα είναι τα πιο δημοφιλή απ' όλα τα αλλαντικά;

Μια ματιά στην ιστορία του νόστιμου μεζέ, στον τρόπο δημιουργίας και τις παραλλαγές του, καθώς και στις τεχνικές που ακολουθούν οι εγχώριοι παραγωγοί
5.11.2019
Γιατί τα λουκάνικα είναι τα πιο δημοφιλή απ' όλα τα αλλαντικά;
<
Συνεχίζοντας την περιήγηση στο lifo.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies.     Μάθετε περισσότερα.     Αποδοχή