Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblocker για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο και τις υπηρεσίες μας. Δείτε πώς.
Βρήκατε κάποιο λάθος ή παράλειψη;     Επικοινωνήστε μαζί μας  »
ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

<

ΑΡΘΡΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Ντίνος Στεργίδης: «Το ελληνικό κρασί δεν έχει εχθρούς παρά μόνο φίλους»

Γεύση Ντίνος Στεργίδης: «Το ελληνικό κρασί δεν έχει εχθρούς παρά μόνο φίλους»

Ο πρωτεργάτης της οινοδημοσιογραφίας στην Ελλάδα και ιδρυτής της ετήσιας έκθεσης ελληνικών κρασιών «Οινόραμα» μιλά στη LiFO με αφορμή τη φετινή διοργάνωση που κλείνει αισίως 26 χρόνια επιτυχημένης πορείας.
20.2.2020
Ντίνος Στεργίδης: «Το ελληνικό κρασί δεν έχει εχθρούς παρά μόνο φίλους»
Πού να φάτε σήμερα: Τα 13 «αιωνόβια» κουτούκια και ταβέρνες της Αθήνας

Γεύση Πού να φάτε σήμερα: Τα 13 «αιωνόβια» κουτούκια και ταβέρνες της Αθήνας

Μια βόλτα σε μαγαζιά που εδώ και πολλές δεκαετίες προσφέρουν καλό φαγητό και κρασί, διαφυλάσσοντας την αυθεντικότητά τους.
9.2.2020
Πού να φάτε σήμερα: Τα 13 «αιωνόβια» κουτούκια και ταβέρνες της Αθήνας
Brasserie Lorraine: Γαλλική φινέτσα στο Κολωνάκι

Γεύση Brasserie Lorraine: Γαλλική φινέτσα στο Κολωνάκι

Το Brasserie Lorraine έχει λίγες εβδομάδες που άνοιξε στην αρχή της οδού Σπευσίππου στο Κολωνάκι, αλλά τη «γαλλική παιδεία» της κουζίνας του την εκτιμούν ήδη πολλοί, όπως αποκαλύπτει η συνήθως γεμάτη σάλα του.
26.1.2020
Brasserie Lorraine: Γαλλική φινέτσα στο Κολωνάκι
Δοκιμάσαμε πίτσα, μπέργκερ, κοκτέιλ και άλλες νοστιμιές στο ολοκαίνουργιο Shamonette του Φώτη Σεργουλόπουλου

Γεύση Δοκιμάσαμε πίτσα, μπέργκερ, κοκτέιλ και άλλες νοστιμιές στο ολοκαίνουργιο Shamonette του Φώτη Σεργουλόπουλου

Ο νέος χώρος στο Σύνταγμα είναι το πολύχρωμο και cozy «παιδί» του Shamone.
20.1.2020
Δοκιμάσαμε πίτσα, μπέργκερ, κοκτέιλ και άλλες νοστιμιές στο ολοκαίνουργιο Shamonette του Φώτη Σεργουλόπουλου
Δίπλες Καλαμάτας, θρακιώτικα μελομακάρονα, μελαχρινή Νάξου και άλλα παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα γλυκά

Γεύση Δίπλες Καλαμάτας, θρακιώτικα μελομακάρονα, μελαχρινή Νάξου και άλλα παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα γλυκά

Οι σεφ Βασίλης και Γιώργος Καφαλούκος του ζαχαροπλαστείου-καφέ Alice Cakewitch προτείνουν φτιάχνουν παραδοσιακά γιορτινά γλυκά από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.
23.12.2019
Δίπλες Καλαμάτας, θρακιώτικα μελομακάρονα, μελαχρινή Νάξου και άλλα παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα γλυκά
Γιαννιώτικη κοτόπιτα, κότα με χυλοπίτες και άλλες συνταγές με τα ορεινά κοτόπουλα «Πίνδος»

Γεύση Γιαννιώτικη κοτόπιτα, κότα με χυλοπίτες και άλλες συνταγές με τα ορεινά κοτόπουλα «Πίνδος»

Επισκεφθήκαμε τις εγκαταστάσεις της «Πίνδος» και ζητήσαμε από μαγείρους της περιοχής των Ιωαννίνων να μας δώσουν τις συνταγές τους που αξιοποιούν τα ορεινά κοτόπουλα της εταιρείας.
7.12.2019
Γιαννιώτικη κοτόπιτα, κότα με χυλοπίτες και άλλες συνταγές με τα ορεινά κοτόπουλα «Πίνδος»
«Ovio»: Δοκιμάσαμε το μενού στο ολοκαίνουριο ιταλικό εστιατόριο του Πάνου Ιωαννίδη

Γεύση «Ovio»: Δοκιμάσαμε το μενού στο ολοκαίνουριο ιταλικό εστιατόριο του Πάνου Ιωαννίδη

Ο διάσημος σεφ και κριτής του «MasterChef» πραγματοποίησε το όνειρό του και δημιούργησε έναν χώρο για casual fine dining στην καρδιά της Αθήνας.
24.11.2019
«Ovio»: Δοκιμάσαμε το μενού στο ολοκαίνουριο ιταλικό εστιατόριο του Πάνου Ιωαννίδη
Γιατί τα λουκάνικα είναι τα πιο δημοφιλή απ' όλα τα αλλαντικά;

Γεύση Γιατί τα λουκάνικα είναι τα πιο δημοφιλή απ' όλα τα αλλαντικά;

Μια ματιά στην ιστορία του νόστιμου μεζέ, στον τρόπο δημιουργίας και τις παραλλαγές του, καθώς και στις τεχνικές που ακολουθούν οι εγχώριοι παραγωγοί
5.11.2019
Γιατί τα λουκάνικα είναι τα πιο δημοφιλή απ' όλα τα αλλαντικά;
Η νέα Cookoovaya: δοκιμάσαμε το ανανεωμένο μενού του αγαπημένου αθηναϊκού εστιατορίου

Γεύση Η νέα Cookoovaya: δοκιμάσαμε το ανανεωμένο μενού του αγαπημένου αθηναϊκού εστιατορίου

Φρέσκες ιδέες και θετική διάθεση σε ένα εστιατόριο που υπηρετεί με σεβασμό και συνέπεια τη μαγειρική
16.10.2019
Η νέα Cookoovaya: δοκιμάσαμε το ανανεωμένο μενού του αγαπημένου αθηναϊκού εστιατορίου
Αθηναϊκή σαλάτα: πώς να φτιάξετε το δημοφιλές πιάτο της αστικής κουζίνας των '70s

Γεύση Αθηναϊκή σαλάτα: πώς να φτιάξετε το δημοφιλές πιάτο της αστικής κουζίνας των '70s

Σπιτική μαγιονέζα, ενισχυμένη με λαχανικά, και βραστό ψάρι συνθέτουν ένα πιάτο που ξυπνά αναμνήσεις: ο σεφ Δημήτρης Νίκολης παρουσιάζει το αυθεντικό και τρεις παραλλαγές
28.9.2019
Αθηναϊκή σαλάτα: πώς να φτιάξετε το δημοφιλές πιάτο της αστικής κουζίνας των '70s
10 νέα εστιατόρια της Αθήνας που άνοιξαν μέσα στο καλοκαίρι

Γεύση 10 νέα εστιατόρια της Αθήνας που άνοιξαν μέσα στο καλοκαίρι

Για όσο διάστημα το ενδιαφέρον για καινούργια εστιατόρια είχε εστιαστεί σε παραλίες και νησιά, κάποιοι έστησαν στην Αθήνα νέα μαγαζιά που δοκίμασαν να κάνουν τα πρώτα βήματά τους μέσα στο καλοκαίρι.
4.9.2019
10 νέα εστιατόρια της Αθήνας που άνοιξαν μέσα στο καλοκαίρι
<
Συνεχίζοντας την περιήγηση στο lifo.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies.     Μάθετε περισσότερα.     Αποδοχή