ΓΕΥΣΗ Αχ, αυτά τα Syrah! Όσα πρέπει να γνωρίζετε για μια σπουδαία ποικιλία και έξι οινικές προτάσεις για Syrah. 13.10.2015 Αχ, αυτά τα Syrah!
ΓΕΥΣΗ Γιατί το κρασί κάνει καλό στην υγεία; Η Διατροφολόγος Αναστασία Κανέλλου μας παραθέτει όλες τις ευεργετικές ιδιότητες της ήπιας κατανάλωσης κρασιού 2.10.2015 Γιατί το κρασί κάνει καλό στην υγεία;
ΓΕΥΣΗ 10 οινοποιοί απ' όλη την Ελλάδα στέλνουν χαιρετισμούς από τον τρύγο Και μας εξηγούν πώς το φετινό κλίμα θα επηρεάσει τα κρασιά τους. 18.9.2015 10 οινοποιοί απ' όλη την Ελλάδα στέλνουν χαιρετισμούς από τον τρύγο
ΓΕΥΣΗ 4 σπάνιες ποικιλίες σταφυλιών απ' τις οποίες έφτιαχναν κρασί και οι αρχαίοι Έλληνες Απ' το Λημνιό που έπιναν στην εκστρατεία της Τροίας ως το Μούχταρο του Ησιόδου 24.8.2015 4 σπάνιες ποικιλίες σταφυλιών απ' τις οποίες έφτιαχναν κρασί και οι αρχαίοι Έλληνες
ΓΕΥΣΗ Η συναρπαστική ζωή δύο νέων οινολόγων Η Elsa Picard και ο Σπύρος Ζουμπούλης μας εξηγούν πώς είναι η ζωή στο κτήμα «La Tour Melas» και στους αμπελότοπους των Άνδεων! 25.6.2015 Η συναρπαστική ζωή δύο νέων οινολόγων
ΒΙΒΛΙΟ Ο Γιώργος Πίττας συνεχίζει να καταγράφει τα πιο πολύτιμα κομμάτια της Ελλάδας Ο άνθρωπος που κατέγραψε τις ταβέρνες, τα πανηγύρια, τα καφενεία και πιο πρόσφατα το γαστρονομικό πλούτο του Αιγαίου μιλά στo lifo.gr 21.6.2015 Ο Γιώργος Πίττας συνεχίζει να καταγράφει τα πιο πολύτιμα κομμάτια της Ελλάδας
ΓΕΥΣΗ 5 φινετσάτα Αγιωργίτικα κρασιά Τα φρέσκα πίνονται ευχάριστα ως απεριτίφ, τα περασμένα από βαρέλι συνοδεύουν αρμονικά αρκετά πιάτα της ελληνικής κουζίνας. 3.6.2015 5 φινετσάτα Αγιωργίτικα κρασιά
ΓΕΥΣΗ Με τι κρασί θα συνοδεύσουμε τη μαγειρίτσα και το αρνάκι; 7 εξαιρετικές οινικές προτάσεις για την πολύπλοκη μαγειρίτσα και τα ψητά της Κυριακής 11.4.2015 Με τι κρασί θα συνοδεύσουμε τη μαγειρίτσα και το αρνάκι;
ΓΕΥΣΗ Η εξαιρετική και ιστορική ποικιλία Malvasia Aromatica Πέντε ετικέτες της αρωματικής ποικιλίας κρασιού που φτιάχνετε στην Κρήτη και αξίζει να δοκιμάσετε 8.4.2015 Η εξαιρετική και ιστορική ποικιλία Malvasia Aromatica
ΓΕΥΣΗ 5 οινοποιεία της Αττικής συνασπίζονται Πέντε οινοποιεία στην περιοχή της Αττικής δημιουργούν ένα οργανωμένο σύστημα διαδρομών που μας βοηθάει να γνωρίσουμε τα κρασιά αλλά και τα αξιοθέατα γύρω από την πρωτεύουσα. 2.3.2015 5 οινοποιεία της Αττικής συνασπίζονται
ΓΕΥΣΗ Ο Λευτέρης Κανδύλης μόλις κέρδισε το βραβείο του καλύτερου οινοχόου της Ελλάδας O ιδιοφυής οινοχόος που δουλεύει σε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια του κόσμου μας εξηγεί τη δική του φιλοσοφία για το κρασί. 27.2.2015 Ο Λευτέρης Κανδύλης μόλις κέρδισε το βραβείο του καλύτερου οινοχόου της Ελλάδας
ΓΕΥΣΗ Μια ελληνίδα προωθεί το ελληνικό κρασί στην Αμερική (και τα καταφέρνει!) Η Σοφία Πέρπερα μας εξηγεί πώς κατορθώνει να κάνει γνωστές τις λέξεις Αγιωργίτικο, Ξινόμαυρο και Ασύρτικο στην άλλη άκρη του κόσμου 9.2.2015 Μια ελληνίδα προωθεί το ελληνικό κρασί στην Αμερική (και τα καταφέρνει!)
ΓΕΥΣΗ Έξι ερωτήσεις σε έναν οινολόγο Ένας σημαντικός επιστήμονας στο χώρο του κρασιού, ο Νίκος Καρατζάς, μιλάει στη LIFO 2.2.2015 Έξι ερωτήσεις σε έναν οινολόγο
ΓΕΥΣΗ Ο Ιάσων Λίγας θα σου εξηγήσει τι είναι τα Natural Wines! Ο έλληνας οινοποιός παράγει εξαιρετικά κρασιά με φυσικό τρόπο οινοποίησης που τα λατρεύουν και στη Γαλλία! 26.1.2015 Ο Ιάσων Λίγας θα σου εξηγήσει τι είναι τα Natural Wines!
ΓΕΥΣΗ Τέσσερα γλυκά κρασιά που πρέπει να δοκιμάσετε Ο ιδανικός τρόπος για να κλείσει ένα γεύμα 9.1.2015 Τέσσερα γλυκά κρασιά που πρέπει να δοκιμάσετε
ΓΕΥΣΗ Τέσσερα πολύ καλά ελληνικά κόκκινα κρασιά Τα γιορτινά, πολύπλοκα και έντονα σε γεύσεις τραπέζια συνεχίζονται. Με αυτά τα κρασιά θα την βγάλεις καθαρός! 2.1.2015 Τέσσερα πολύ καλά ελληνικά κόκκινα κρασιά
ΓΕΥΣΗ Τρεις σαμπάνιες για τη γιορτή! Πες "Χρόνια Πολλά" με λίγες φυσαλίδες στο ποτήρι 23.12.2014 Τρεις σαμπάνιες για τη γιορτή!
ΓΕΥΣΗ Αμπελώνες στις πλαγιές του Ολύμπου Ο οινολόγος & οινοποιός Ευριπίδης Κατσαρός για τα εξαιρετικά κρασιά του Κτήματος Κατσαρού και την οινική κουλτούρα στην Ελλάδα 21.12.2014 Αμπελώνες στις πλαγιές του Ολύμπου
ΓΕΥΣΗ Για τα κρασιά της Θράκης, τα πρώτα της Ευρώπης! H Μελίνα Τάσσου, Γενική Διευθύντρια στο Κτήμα Κίκονες εξηγεί στη LifO την ιδιαιτερότητα του θρακιώτικου αμπελώνα και την εξαίρετη ιστορία του. 12.12.2014 Για τα κρασιά της Θράκης, τα πρώτα της Ευρώπης!
ΒΙΒΛΙΟ Πέτρος Μάρκαρης: «Όταν τελειώσει η πανδημία, οι νέοι θα συγκροτήσουν ένα σύγχρονο προλεταριάτο»
ΕΛΛΑΔΑ Δεκάδες πρόστιμα για πολλαπλά SMS στην Ερμού - Εικόνες & βίντεο από τις αγορές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
ΔΙΕΘΝΗ Το χάος των τελευταίων ημερών Τραμπ: Οι ΝΥΤ αποκαλύπτουν νέα σκευωρία για να κερδίσει τις εκλογές
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εντυπωσιακή ανακάλυψη στην Παιανία: Επιτύμβιο μνημείο με δυο γυναικείες μορφές σε φυσικό μέγεθος
GOOD LIVING Η «χαμογελαστή» επαναχρησιμοποιούμενη τσάντα της Praktiker χαρίζει περισσότερα χαμόγελα και λιγότερα απορρίμματα
GOOD LIVING «Unleash the Bubble»: Πώς μία ανατρεπτική ιδέα έγινε το ιδανικό συστατικό για τα αγαπημένα μας cocktails