Δώδεκα δισεκατομμύρια ευρώ ζητούν από την κυβέρνηση οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ προκειμένου να σταματήσουν να εγείρουν οποιεσδήποτε αξιώσεις από την επιχείρηση εν όψει και της νέας μετοχοποίησης.
Σύμφωνα με τις συνδικαλιστές τα 12 δισεκατομμύρια είναι περιουσία των εργαζομένων καθώς τα προηγούμενα χρόνια είχαν ενσωματώσει τα ασφαλιστικά τους δικαιώματα.
Σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθεί η απαίτησή τους, απειλούν να προσφύγουν με ομαδικές αγωγές στη δικαιοσύνη κατά του δημοσίου για να διεκδικήσουν τα χρήματα τους.
Εν τω μεταξύ, για λαϊκισμό κατηγόρησε μέσω του ΣΚΑΪ, τον βουλευτή Κοζάνης, Αλέκο Αθανασιάδη, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Έκτορας Νασιώκας με αφορμή τη διαφοροποίησή του στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ.
"Δεν έχει νόημα να κάνουμε βουτιά στο παρελθόν" δήλωσε στο σταθμό μας ο πρώην υπουργός της ΝΔ, Ευρυπίδης Στυλιανίδης αναφερόμενος στην κριτική που ασκείται από στελέχη του κόμματός του στην απογραφή Αλογοσκούφη.
Αρχείο /
12 δισ. ευρώ ζητούν οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Απάντηση ΥΠΕΞ στη Ζαχάροβα: «Κατάφωρη παραβίαση του διεθνούς δικαίου η εισβολή στην Κύπρο»

Η Γερμανίδα δήμαρχος που βρέθηκε μαχαιρωμένη υπέδειξε ως δράστιδα την κόρη της

Χρυσούλα Διαβάτη: «Οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τη βοηθήσουν, μπήκε τρεις φορές στο νοσοκομείο» λέει ο σύζυγός της

Άρειος Πάγος: Οι παππούδες υπόχρεοι να πληρώνουν διατροφή, εάν ο πατέρας δεν μπορεί

Björk: «Η φίλη μου απήχθη από τον ισραηλινό στρατό»

σχόλια