10 λόγοι για τους οποίους ο Αρναούτογλου αποφάσισε να μην κάνει πρωινό του χρόνου

10 λόγοι για τους οποίους ο Αρναούτογλου αποφάσισε να μην κάνει πρωινό του χρόνου Facebook Twitter
0

1. Γιατί βαρέθηκε ναξυπνάει από τα άγρια χαράματα για ναπάει να μαγειρέψει, να ακούσει ζώδιακαι κουτσομπολιά και να συζητάει γιαμυστικά ομορφιάς. Και να απορεί πώς τακαταφέρνει η Μενεγάκη τόσα χρόνιαακούραστη να ζει την μέρα της Μαρμότας.

2. Γιατί ακόμα περισσότεροβαρέθηκε να αναγκάζεται να την πέφτεισε κάθε συμπαρουσιάστριά του για ναισοφαρίσει την τεστοστερόνη που χάνεικαθημερινά από την παραπάνω θεματολογίατης εκπομπής του.

3. Και μετά να προσπαθείνα δικαιολογηθεί στους φίλους του ότιδεν μπορεί να βρει μια γκόμενα μόνοςτου αλλά γραπώνει όποια του φέρει οσταθμός στην ομάδα του πρωινού.

4. Γιατί αποφάσισε μετάαπό τόση καθημερινή προπόνηση σταοικοκυρικά να παντρευτεί, να κάτσεισπίτι, να μεγαλώσει παιδιά και νααποσυρθεί λίγο από τα φώτα της δημοσιότητας.

5. Γιατί δεν μπορεί, εκτων πραγμάτων, να χρησιμοποιήσει τοτρικ της εγκυμοσύνης της «πρωινατζούς»για να ανεβάσει τα πεσμένα νούμερα. Ηπαρουσιάστρια που θα τον αντικαταστήσειθα είναι ήδη στον 6ο μήνα για να γλιτώσειχρόνο ο σταθμός (και τα Χριστούγεννα θαγεννήσει).

6. Για να δημιουργηθείμεταγραφική παραφιλολογία γύρω από τοποιος θα αναλάβει μετά από αυτόν και ναέχουν κάτι να ρωτάνε οι ρεπόρτερ τουςχαζοσελέμπριτι που θα πέφτουν επάνωτους (επίτηδες) την ώρα του βραδινούτους περιπάτου στα Ματογιάννια.

7. Γιατί θέλει να ασχοληθείμε την πολιτική και πρέπει σιγά σιγά ναστρώνει προφίλ.

8. Γιατί μεγάλωσε καιθέλει να δοκιμαστεί στην παρουσίασηειδήσεων ή να τον καλέσει μια φορά οΤσίμας να πει τη γνώμη του, όχι μόνο ηΛαμπίρη.

9. Γιατί σιχάθηκε τηναγνωμοσύνη των ανθρώπων που εκμεταλλεύονταιτην αστείρευτη καλοσύνη του και τουσκάβουν τον λάκκο. Θα πάει σε ένα κανάλινα λέει τον καιρό, να είναι μόνος του,χωρίς αγνώμονες συνεργάτες στο πάνελ.

10. Γιατί φυσικά ο Μουτσινάςδεν τον πήρε ένα τηλέφωνο.

Αρχείο
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Σωτήρης Ντάλης / «Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Ο αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και επικεφαλής της Μονάδας Έρευνας για την Ευρωπαϊκή και Διεθνή Πολιτική σχολιάζει τον αντίκτυπο της πανδημίας και της εκλογής Μπάιντεν στην Ευρώπη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Σωτήριος Σέρμπος / «Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Τι σηματοδοτεί η εποχή Μπάιντεν και τι αφήνει πίσω του ο απερχόμενος Πρόεδρος; Απαντά στη LiFO ο Σωτήριος Σέρμπος, αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής στο Δημοκρίτειο Παν/μιο Θράκης και Ερευνητής στο ΕΛΙΑΜΕΠ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ελλάδα / Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ο καθηγητής Παιδιατρικής και Επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια και μέλος της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων του υπουργείου Υγείας μιλά για τα τελευταία δεδομένα της πανδημίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ