5 tips για να οργανώσετε ένα πετυχημένο night-in

5 tips για να οργανώσετε ένα πετυχημένο night-in Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Με τον ερχομό του χειμώνα και τις γιορτές να πλησιάζουν, δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για να οργανώσουμε βραδιές με φίλους και οικογένεια στο σπίτι - τα nights-in που θα γίνουν οι πιο διασκεδαστικές μας αναμνήσεις.

Στο σπίτι μας, έχουμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε τη ζεστή ατμόσφαιρα που επιθυμούμε, να νιώσουμε άνετα, να συζητήσουμε και να γελάσουμε ελεύθερα με τους κοντινούς μας ανθρώπους. Παρακάτω, θα βρείτε μία λίστα με τα καλύτερα tips για ένα πετυχημένο night-in με φίλους:

1. Οργανώστε βραδιά ταινιών

5 tips για να οργανώσετε ένα πετυχημένο night-in Facebook Twitter

Όλοι αγαπούν τα movie nights, ειδικά αν περιλαμβάνουν καλούς φίλους και νόστιμο φαγητό. Φτιάξτε μία λίστα με ταινίες από διαφορετικά είδη για να ταιριάζουν σε κάθε γούστο και αργότερα ψηφίστε με τους φίλους σας τις ταινίες που θα παρακολουθήσετε εκείνη τη βραδιά. Έτσι θα είναι όλοι ευχαριστημένοι.

2. Οργανώστε βραδιά μαγειρέματος

5 tips για να οργανώσετε ένα πετυχημένο night-in Facebook Twitter

Αν είστε fans των σειρών με μαγειρική, τότε μπορείτε να καλέσετε τους φίλους σας και να χωριστείτε σε ομάδες έτσι ώστε να δημιουργήσετε πιάτα που θα συνοδεύσουν το night-in σας. Αν θέλετε να βάλετε και το ανταγωνιστικό κομμάτι στην εξίσωση, τότε η νικήτρια ομάδα θα διαλέξει την ταινία που θα δείτε.

Μία εύκολη συνταγή που μπορεί να συνοδεύσει ιδανικά τη βραδιά σας είναι τηγανιά με λουκάνικο και πιπεριές. Μπορεί να λειτουργήσει ως πρώτο πιάτο, ως μεζές με κρασί ή απλά ως νόστιμη παρέα όσο κάθεστε δίπλα στο τζάκι. Το χωριάτικο λουκάνικο ΠΙΝΔΟΣ είναι μία ιδανική επιλογή για όλα τα γούστα καθώς προέρχεται από 100% φρέσκο ορεινό κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής ΠΙΝΔΟΣ, χωρίς προσμίξεις με άλλα κρέατα, χωρίς γλουτένη και με χαμηλά λιπαρά. Για να το φτιάξετε, κόβετε το λουκάνικο σε ροδέλες και τις σοτάρετε μέχρι να ροδίσουν καλά από όλες τις πλευρές. Προσθέτετε στο τηγάνι ελαιόλαδο, κρεμμύδι, πιπεριές, λίγο θυμάρι και κόκκινο πιπέρι. Συνεχίζετε το σοτάρισμα σε πολύ δυνατή φωτιά, μέχρι να μαραθούν τα λαχανικά. Σβήνετε με μπίρα, αλατοπιπερώνετε και χαμηλώνετε τη φωτιά. Σερβίρετε αμέσως.

5 tips για να οργανώσετε ένα πετυχημένο night-in Facebook Twitter

Αν θέλετε μία ολοκληρωμένη πιατέλα αλλαντικών, μπορείτε να προσθέσετε και άλλα προϊόντα της νέας σειράς αλλαντικών από κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής ΠΙΝΔΟΣ: Φιλέτο καπνιστό, Λουκάνικα Φρανκφούρτης, Λουκάνικα κοκτέιλ, Λουκάνικα Hot Dog και τα βραβευμένα κοτοπαριζάκι και σαλάμι πικάντικο κοτόπουλου.

3. Οργανώστε βραδιά καραόκε

5 tips για να οργανώσετε ένα πετυχημένο night-in Facebook Twitter

Οι γιορτές που όλοι μαζεύονται στο σπίτι μπορούν να γίνουν ιδιαίτερα διασκεδαστικές – ειδικά αν περιλαμβάνουν βραδιές καραόκε. Φτιάξτε μία λίστα με τραγούδια που μπορείτε να τραγουδήσετε μόνοι ή σε ντουέτα και ετοιμαστείτε για μερικές αρκετά αστείες και διασκεδαστικές αναμνήσεις.

4. Οργανώστε βραδιά με επιτραπέζια

5 tips για να οργανώσετε ένα πετυχημένο night-in Facebook Twitter

Αν πρόκειται να καλέσετε αρκετά άτομα στο σπίτι, μπορείτε να κάνετε μία επιλογή από τα αγαπημένα σας επιτραπέζια για πολλά άτομα, όπως επιτραπέζια με trivia. Μπορείτε, μάλιστα, να έχετε ένα δώρο για τον νικητή – θα μπορούσε να είναι από το να επιλέξει το φαγητό ή τη μουσική.

5. Στολίστε όλοι μαζί το σπίτι

5 tips για να οργανώσετε ένα πετυχημένο night-in Facebook Twitter

Αν έχετε καλέσει φίλους στο σπίτι αλλά δεν έχετε ετοιμάσει ακόμη το χριστουγεννιάτικο στολισμό, τότε μπορείτε να το κάνετε όλοι μαζί. Άλλωστε, η διακόσμηση είναι μέρος της διασκέδασης. Μπορείτε να ζητήσετε από τους καλεσμένους να φέρουν από ένα αγαπημένο τους στολίδι και να τα τοποθετήσετε σε διάφορα σημεία του σπιτιού για να σας θυμίζουν τους αγαπημένους σας.

Γεύση
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

47’ στο Hygge με την Anne Meurling

Γεύση / Hygge: Ένας φούρνος που μυρίζει θαλπωρή στην Ιπποκράτους

Με νοσταλγία για τις συνταγές της πατρίδας της, μια Σουηδέζα φτιάχνει ψωμί, γλυκά, αέρινο βούτυρο και άψογη μηλόπιτα, δημιουργώντας ατμόσφαιρα βόρειας Ευρώπης - μόλις δυο βήματα από τη λεωφόρο Αλεξάνδρας.
M. HULOT
«Μα πώς γεμίζει αυτή η τρύπα;»: Πριν από 40 χρόνια, τα «Δυο Λουξ» ξάφνιασαν τα Χανιά

Θρυλικά Μπαρ / «Μα πώς γεμίζει αυτή η τρύπα;»: Πριν από 40 χρόνια, τα «Δυο Λουξ» ξάφνιασαν τα Χανιά

Ξέρετε πολλές τσαγερί που να έχουν εξελιχθεί σε ολοήμερα στέκια, να έχουν μισθώσει λεωφορεία για να δουν οι θαμώνες τους μια έκθεση σε άλλον νομό ή να βγάζουν μια βάρκα γεμάτη με μελομακάρονα για κέρασμα στον δρόμο; Και όμως, αυτό το μέρος υπάρχει και έχει ξενυχτήσει γενιές στο λιμάνι των Χανίων.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Χταπόδι με σύκα: Μια για πολλούς άγνωστη και σίγουρα απρόσμενη συνταγή

Γεύση / Χταπόδι με σύκα: Μια για πολλούς άγνωστη και σίγουρα απρόσμενη συνταγή

«Όπου υπάρχουν συκιές, λίγο πιο πέρα αρχίζουν τα βότσαλα και μετά η Μεσόγειος και μετά το χταπόδι. Και κάπου, σ’ ένα πανηγυρικό τραπέζι, συναντώνται το χταπόδι και τα σύκα. Μαγειρεμένο το χταπόδι, μαγειρεμένα και τα λιόκαφτα, ξερά σύκα».
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Η ιεροτελεστία του πανηγυρικού πιλαφιού του Δεκαπενταύγουστου στο Καρπάθιο

Γεύση / Tα πιλάφια του Δεκαπενταύγουστου: Έτσι τιμούν τη μεγάλη γιορτή σε Κάσο και Κάρπαθο

Ακολουθώντας τελετουργικό χρόνων, στήνουν καζάνια πάνω σε φωτιές και φτιάχνουν πιλάφι, κρέας κοκκινιστό και τηγανητές πατάτες για να τιμήσουν τη μεγαλύτερη γιορτή του καλοκαιριού.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Agora symi

Γεύση / Agora: Η πιο γραφική ανηφόρα της Σύμης οδηγεί σε μια κουζίνα με χαρακτήρα

Σε ένα μικρό μπαλκόνι με θέα τα παστέλ αρχοντικά της Σύμης, ο Χρήστος Σιδηρόπουλος σερβίρει μια ελληνική κουζίνα που συνομιλεί με το παρελθόν χωρίς να το αντιγράφει – μιλάει χαμηλόφωνα, αλλά ακούγεται καθαρά.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Οι ανθοί της cucina povera

Γεύση / Κολοκυθανθοί: Τα λουλούδια της φτωχής αλλά σοφής κουζίνας

Τα άνθη που είτε βουτιούνται στο κουρκούτι είτε γίνονται τροφαντός ντολμάς κρύβουν φθαρτή ομορφιά και μεγάλη γευστική παράδοση — πολύ πριν ο οδηγός Michelin αναδείξει τάσεις σαν το zero waste και το «από το χωράφι στο τραπέζι».
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Αμπέλι, άστρα και συναίσθημα: Ο Θοδωρής Κοντογιάννης και η βιοδυναμική οινοποίηση

Το κρασί με απλά λόγια / Αμπέλι, άστρα και συναίσθημα: Ο Θοδωρής Κοντογιάννης και η βιοδυναμική οινοποίηση

Πώς επηρεάζει η αστρονομία τις καλλιεργητικές πρακτικές στο αμπέλι; Η Υρώ Κολιακουδάκη και ο Παναγιώτης Ορφανίδης σε μια συζήτηση με τον Θοδωρή Κοντογιάννη για τη σχέση του ανθρώπου με τη γη, την τεχνολογία και το κρασί, έξω από τα συνηθισμένα.
ΥΡΩ ΚΟΛΙΑΚΟΥΔΑΚΗ
Οι ιδιαίτερες γεύσεις του καλοκαιριού στο Αιγαίο

Γεύση / Σαρδέλες Καλλονής, Φούσκες, Σκίζα. Αυτή είναι η γεύση του Αιγαίου

Οι μένουλες Καρπάθου, το σπινιάλο Καλύμνου, η σκίζα της Μήλου και η μόστρα της Μυκόνου: Από τον ιωδιούχο αφρό του Αιγαίου ως τα μητάτα των Κυκλάδων, η γεύση του καλοκαιριού αποτυπώνεται σε προϊόντα που φέρουν την ιστορία και το φως των νησιών.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ