5 tips για να οργανώσετε ένα πετυχημένο night-in

5 tips για να οργανώσετε ένα πετυχημένο night-in Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Με τον ερχομό του χειμώνα και τις γιορτές να πλησιάζουν, δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για να οργανώσουμε βραδιές με φίλους και οικογένεια στο σπίτι - τα nights-in που θα γίνουν οι πιο διασκεδαστικές μας αναμνήσεις.

Στο σπίτι μας, έχουμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε τη ζεστή ατμόσφαιρα που επιθυμούμε, να νιώσουμε άνετα, να συζητήσουμε και να γελάσουμε ελεύθερα με τους κοντινούς μας ανθρώπους. Παρακάτω, θα βρείτε μία λίστα με τα καλύτερα tips για ένα πετυχημένο night-in με φίλους:

1. Οργανώστε βραδιά ταινιών

5 tips για να οργανώσετε ένα πετυχημένο night-in Facebook Twitter

Όλοι αγαπούν τα movie nights, ειδικά αν περιλαμβάνουν καλούς φίλους και νόστιμο φαγητό. Φτιάξτε μία λίστα με ταινίες από διαφορετικά είδη για να ταιριάζουν σε κάθε γούστο και αργότερα ψηφίστε με τους φίλους σας τις ταινίες που θα παρακολουθήσετε εκείνη τη βραδιά. Έτσι θα είναι όλοι ευχαριστημένοι.

2. Οργανώστε βραδιά μαγειρέματος

5 tips για να οργανώσετε ένα πετυχημένο night-in Facebook Twitter

Αν είστε fans των σειρών με μαγειρική, τότε μπορείτε να καλέσετε τους φίλους σας και να χωριστείτε σε ομάδες έτσι ώστε να δημιουργήσετε πιάτα που θα συνοδεύσουν το night-in σας. Αν θέλετε να βάλετε και το ανταγωνιστικό κομμάτι στην εξίσωση, τότε η νικήτρια ομάδα θα διαλέξει την ταινία που θα δείτε.

Μία εύκολη συνταγή που μπορεί να συνοδεύσει ιδανικά τη βραδιά σας είναι τηγανιά με λουκάνικο και πιπεριές. Μπορεί να λειτουργήσει ως πρώτο πιάτο, ως μεζές με κρασί ή απλά ως νόστιμη παρέα όσο κάθεστε δίπλα στο τζάκι. Το χωριάτικο λουκάνικο ΠΙΝΔΟΣ είναι μία ιδανική επιλογή για όλα τα γούστα καθώς προέρχεται από 100% φρέσκο ορεινό κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής ΠΙΝΔΟΣ, χωρίς προσμίξεις με άλλα κρέατα, χωρίς γλουτένη και με χαμηλά λιπαρά. Για να το φτιάξετε, κόβετε το λουκάνικο σε ροδέλες και τις σοτάρετε μέχρι να ροδίσουν καλά από όλες τις πλευρές. Προσθέτετε στο τηγάνι ελαιόλαδο, κρεμμύδι, πιπεριές, λίγο θυμάρι και κόκκινο πιπέρι. Συνεχίζετε το σοτάρισμα σε πολύ δυνατή φωτιά, μέχρι να μαραθούν τα λαχανικά. Σβήνετε με μπίρα, αλατοπιπερώνετε και χαμηλώνετε τη φωτιά. Σερβίρετε αμέσως.

5 tips για να οργανώσετε ένα πετυχημένο night-in Facebook Twitter

Αν θέλετε μία ολοκληρωμένη πιατέλα αλλαντικών, μπορείτε να προσθέσετε και άλλα προϊόντα της νέας σειράς αλλαντικών από κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής ΠΙΝΔΟΣ: Φιλέτο καπνιστό, Λουκάνικα Φρανκφούρτης, Λουκάνικα κοκτέιλ, Λουκάνικα Hot Dog και τα βραβευμένα κοτοπαριζάκι και σαλάμι πικάντικο κοτόπουλου.

3. Οργανώστε βραδιά καραόκε

5 tips για να οργανώσετε ένα πετυχημένο night-in Facebook Twitter

Οι γιορτές που όλοι μαζεύονται στο σπίτι μπορούν να γίνουν ιδιαίτερα διασκεδαστικές – ειδικά αν περιλαμβάνουν βραδιές καραόκε. Φτιάξτε μία λίστα με τραγούδια που μπορείτε να τραγουδήσετε μόνοι ή σε ντουέτα και ετοιμαστείτε για μερικές αρκετά αστείες και διασκεδαστικές αναμνήσεις.

4. Οργανώστε βραδιά με επιτραπέζια

5 tips για να οργανώσετε ένα πετυχημένο night-in Facebook Twitter

Αν πρόκειται να καλέσετε αρκετά άτομα στο σπίτι, μπορείτε να κάνετε μία επιλογή από τα αγαπημένα σας επιτραπέζια για πολλά άτομα, όπως επιτραπέζια με trivia. Μπορείτε, μάλιστα, να έχετε ένα δώρο για τον νικητή – θα μπορούσε να είναι από το να επιλέξει το φαγητό ή τη μουσική.

5. Στολίστε όλοι μαζί το σπίτι

5 tips για να οργανώσετε ένα πετυχημένο night-in Facebook Twitter

Αν έχετε καλέσει φίλους στο σπίτι αλλά δεν έχετε ετοιμάσει ακόμη το χριστουγεννιάτικο στολισμό, τότε μπορείτε να το κάνετε όλοι μαζί. Άλλωστε, η διακόσμηση είναι μέρος της διασκέδασης. Μπορείτε να ζητήσετε από τους καλεσμένους να φέρουν από ένα αγαπημένο τους στολίδι και να τα τοποθετήσετε σε διάφορα σημεία του σπιτιού για να σας θυμίζουν τους αγαπημένους σας.

Γεύση
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Όταν παραγγέλνεις delivery μαναβική, θα σου φέρουν ό,τι πιο άγουρο υπάρχει»

Οι γαστρονομικές απογνώσεις του Κυρίου Ρεμί / «Όταν παραγγέλνεις delivery μαναβική, θα σου φέρουν ό,τι πιο άγουρο υπάρχει»

Ο κύριος Ρεμί τρώει σπίτι του πιο συχνά απ' ότι νομίζεις, προτείνει να παίρνεις καλύτερες φακές και λέει αυτό που ξέρουμε όλοι και δεν λέμε για το delivery.
ΡΕΜΙ
Από τη Νεμέα στην Καλιφόρνια: Ο Άρης Τσέλεπος ταξιδεύει στην καρδιά του αμερικανικού κρασιού

Το κρασί με απλά λόγια / Από τη Νεμέα στην Καλιφόρνια: Ο Άρης Τσέλεπος ταξιδεύει στην καρδιά του αμερικανικού κρασιού

Ο χαρισματικός οινοποιός Άρης Τσέλεπος μεταφέρει την Υρώ Κολιακουδάκη-Dip WSET και τον Παναγιώτη Ορφανίδη στη Napa Valley και στα αμπέλια της Καλιφόρνιας μέσα από μια συναρπαστική συζήτηση για το κρασί και τα μαθήματα που μπορεί να αντλήσει η Ελλάδα από μια από τις πιο εμβληματικές οινοπαραγωγικές περιοχές του κόσμου.
ΥΡΩ ΚΟΛΙΑΚΟΥΔΑΚΗ & ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ
Θύμηση, μια νέα κρεμερία στο Παγκράτι

Γεύση / Θύμηση: Ο Νίκος και ο πατέρας του έφεραν ξανά το γαλακτοπωλείο στο Παγκράτι

Παίρνει στοιχεία από τα παλιά γαλακτοπωλεία αλλά δεν στέκεται εκεί. Προσθέτει γλυκά –λευκά, όπως αυτά που του αρέσουν– και πίτες. Αυτή η κρεμερία είναι μία από τις καλύτερες ιδέες που έχουμε δει στο χώρο της ζαχαροπλαστικής φέτος.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
Τα σαλιγκάρια και ένα λάθος αιώνων που οφείλει να διορθωθεί

Nothing Days / Τα σαλιγκάρια και ένα λάθος αιώνων που οφείλει να διορθωθεί

Από την πιο αρχαία καλλιέργεια στην ιστορία μέχρι τις γκουρμέ, ακριβές εκδοχές τους, τα σαλιγκάρια κατέληξαν από βασική τροφή να γίνουν υποτιμημένη και σπάνια, και η αφορμή για τοξικά σχόλια στα social media.
M. HULOT
Οι γεύσεις του καλοκαιριού που φυλάξαμε για το χειμώνα

Γεύση / Φρυγανισμένα, λιόκαφτα, παστά, ξιδάτα: Έτσι μένει η γεύση του καλοκαιριού

Η τέχνη της συντήρησης των τροφών πάει χιλιάδες χρόνια πίσω και έχει ακόμα λόγο ύπαρξης γιατί μεταμορφώνει τα υλικά σε κάτι άλλο. Και αυτό το «άλλο» έχει γαστρονομική και συναισθηματική αξία.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Το πρώτο ελληνικό ουίσκι: Όταν μια παρέα φίλων εμφιάλωσε το όνειρό της

Radio Lifo / Aυτό είναι το πρώτο ελληνικό ουίσκι

Μια ομάδα εννέα φίλων, χωρίς καμία επαγγελματική σχέση με την ποτοποιία, κατάφερε με πείσμα και πολλή αγάπη για το ουίσκι να δημιουργήσει το πρώτο ελληνικό single malt whisky. Δύο από αυτούς, ο Γιάννης Χριστοφορίδης και ο Ντίνος Οικονομόπουλος, μιλούν στη Μερόπη Κοκκίνη γι' αυτό το «ταξίδι» από το κριθάρι και το νερό του Ταΰγετου μέχρι τα βαρέλια vinsanto και τις αμέτρητες δυσκολίες.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
«Το 2025 είναι εξαιρετική χρονιά για τον οινολόγο, ο καλλιεργητής όμως κλαίει»

Το κρασί με απλά λόγια / «Το 2025 είναι εξαιρετική χρονιά για τον οινολόγο, ο καλλιεργητής όμως κλαίει»

Πώς κύλησε ο φετινός τρύγος σε διαφορετικές γωνιές του κόσμου; Από τον βορρά ως τον νότο της Ελλάδας, αλλά και σε εμβληματικές περιοχές όπως το Μπορντώ, η Βουργουνδία και η Μεντόζα, οι Έλληνες οινολόγοι καταθέτουν την εμπειρία τους και μιλούν για τις προκλήσεις που φέρνει η κλιματική αλλαγή.
THE LIFO TEAM
Το Χάνι της Ρέρεσης είναι ένα από τα τελευταία της Ελλάδας

Γεύση / Παγόνια, αντίκες και μαγειρευτά σε ένα χάνι που αντέχει στον χρόνο

Το Χάνι της Ρέρεσης, ένα από τα τελευταία της Ελλάδας, παραμένει ανοιχτό για ταξιδιώτες και ντόπιους, με την κυρία Νίτσα να κρατά ζωντανή την παράδοση της φιλοξενίας σε ένα μαγειρείο που θυμίζει λαογραφικό μουσείο.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
47’ στο Hygge με την Anne Meurling

Γεύση / Hygge: Ένας φούρνος που μυρίζει θαλπωρή στην Ιπποκράτους

Με νοσταλγία για τις συνταγές της πατρίδας της, μια Σουηδέζα φτιάχνει ψωμί, γλυκά, αέρινο βούτυρο και άψογη μηλόπιτα, δημιουργώντας ατμόσφαιρα βόρειας Ευρώπης - μόλις δυο βήματα από τη λεωφόρο Αλεξάνδρας.
M. HULOT
«Μα πώς γεμίζει αυτή η τρύπα;»: Πριν από 40 χρόνια, τα «Δυο Λουξ» ξάφνιασαν τα Χανιά

Θρυλικά Μπαρ / «Μα πώς γεμίζει αυτή η τρύπα;»: Πριν από 40 χρόνια, τα «Δυο Λουξ» ξάφνιασαν τα Χανιά

Ξέρετε πολλές τσαγερί που να έχουν εξελιχθεί σε ολοήμερα στέκια, να έχουν μισθώσει λεωφορεία για να δουν οι θαμώνες τους μια έκθεση σε άλλον νομό ή να βγάζουν μια βάρκα γεμάτη με μελομακάρονα για κέρασμα στον δρόμο; Και όμως, αυτό το μέρος υπάρχει και έχει ξενυχτήσει γενιές στο λιμάνι των Χανίων.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ