Πρεμιέρα για το «Love me», το νέο κομμάτι του LOGOUT

Πρεμιέρα για το «Love me», το νέο κομμάτι του LOGOUT Facebook Twitter
Το album "N91°" βασίζεται στην ιστορία ενός ναυαγού που ξυπνάει σε ένα έρημο νησί χωρίς να θυμάται τι τον έφερε εκεί.
0

Το "Love Me" είναι το δεύτερο single από το επερχόμενο album του LOGOUT "N91°". Όπως και το πρώτο single που κυκλοφόρησε λίγες εβδομάδες νωρίτερα, συνοδεύεται από ένα 3D visual art lyric video σχεδιασμένο από τους metaphorms.

Μετά από δύο LOGOUT κυκλοφορίες με την Inner Ear Records το 2011 και το 2013, το "N91°" είναι το πρώτο album του LOGOUT με το ολλανδικό indie label Tiny Room Records.

Το album "N91°" βασίζεται στην ιστορία ενός ναυαγού που ξυπνάει σε ένα έρημο νησί χωρίς να θυμάται τι τον έφερε εκεί. Είναι επίσης η ιστορία ενός ταξιδιού πέρα από τις 90 βόρειες παράλληλους του χάρτη.

 

 Το lyric video για το single "Love Me" είναι μια τεχνητή πορεία σε ένα αόρατο τρένο που κινείται με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω στους στίχους του κομματιού.

Το κομμάτι "Love Me" γράφτηκε το 2012 και, αν και έχει παιχτεί αρκετές φορές ζωντανά, ηχογραφήθηκε, όπως και ο υπόλοιπος δίσκος, τον Αύγουστο 2016 ενώ η μίξη τελείωσε το 2018. Το mastering έγινε στο Sweetspot Productions από τον Δημήτρη Παπαδημητρίου στις αρχές του 2018. Το "N91°" αναμένεται να κυκλοφορήσει σε βινύλιο στις αρχές του 2019.

Πρεμιέρα για το «Love me», το νέο κομμάτι του LOGOUT Facebook Twitter
Το εξώφυλλο του άλμπουμ
Πρεμιέρα για το «Love me», το νέο κομμάτι του LOGOUT Facebook Twitter

Το single κυκλοφορεί σε όλες τις πλατφόρμες streaming, ενώ το video είναι διαθέσιμο στο YouTube. 

Info

https://play.spotify.com/artist/75sDq1WsZJpSl0hfnhrLKg

logoutweb.com

instagram.com/lo_gout 

facebook.com/logoutf

METAPHORMS: https://www.instagram.com/metaphorms

Μουσική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα Κατά Ματθαίον Πάθη: Το κορυφαίο θρησκευτικό έργο του Μπαχ

Συμφωνική Μουσική - Ιστορίες / Τα κατά Ματθαίον πάθη: Το κορυφαίο θρησκευτικό έργο του Μπαχ

Η Ματούλα Κουστένη εξερευνά τον συναρπαστικό κόσμο του μπαρόκ και ξεδιπλώνει τα μυστικά των Παθών του «σημαντικότερου μουσικού επιστήμονα», του Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ.
ΜΑΤΟΥΛΑ ΚΟΥΣΤΕΝΗ
Γιατί σκοτώνονται μεταξύ τους ο Kendrick Lamar και ο Drake;

Μουσική / Γιατί σκοτώνονται μεταξύ τους ο Kendrick Lamar και ο Drake;

Ανταγωνισμός πάντοτε υπήρχε, αλλά ποτέ δεν σοβάρεψαν τόσο τα πράγματα όσο τώρα. Στον χορό μπήκε και ο Kanye West, το κερασάκι στην τούρτα όμως το έβαλε η Taylor Swift. Τα beefs έχουν επανέλθει επειδή μάλλον είναι κάτι που πουλάει.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ
Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Μουσική / Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Cycladic Identity», ιστορίες και παραμύθια του νησιού, οι μελωδιές Τζιωτών μουσικών, η προφορική παράδοση και η μυθολογία συγκεντρώθηκαν σε μια σειρά podcast που θα μπορεί κάθε επισκέπτης της Κέας να ακούσει ενώ περιηγείται σε πλατείες, μονοπάτια, παραλίες, στα δρομάκια της Ιουλίδας.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Ο Αμαλία μάς ξανασυστήνεται χωρίς τους Architects

Μουσική / Ο Αμαλία μάς ξανασυστήνεται χωρίς τους Architects

Μετά από τέσσερα χρόνια καθυστερήσεων και αρκετά σκαμπανεβάσματα, ο νεαρός δημιουργός που γνωρίσαμε με το πρότζεκτ Amalia and the Architects κυκλοφορεί το ντεμπούτο του άλμπουμ με τίτλο «Amalia???», ξανασυστήνεται στο κοινό μέσα από 10 τραγούδια με υπαρξιακές αναζητήσεις, που λειτουργούν πέρα από τα όρια του φύλου.
ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ
Η underground δημιουργικότητα μέσα από τα μάτια του Deltah

Μουσική / Deltah: «Κανείς δεν πυροβόλησε επειδή του το είπε ένα ραπ τραγούδι»

Με αφορμή τη νέα κυκλοφορία του «Thorax», ο πολυσχιδής καλλιτέχνης της σύγχρονης underground σκηνής μιλά για τα στερεότυπα που ακολουθούν μέχρι σήμερα τη ραπ, η οποία «προφανώς και είναι μουσική για διασκέδαση, όπως κάποιος θα πάει στα μπουζούκια και θα διασκεδάσει χωρίς απαραίτητα να είναι καψούρης».
ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΑΤΣΗΣ
Κρίστη Στασινοπούλου: «Έχω φάει τη νύχτα με το κουτάλι, προτιμώ πια να κάθομαι σπίτι»

Οι Αθηναίοι / Κρίστη Στασινοπούλου: «Έχω φάει τη νύχτα με το κουτάλι, προτιμώ πια να κάθομαι σπίτι»

Όλοι τη ρωτούν για τον Παύλο Σιδηρόπουλο όμως έχει ζήσει περισσότερα δίπλα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη. Έχει εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision, αισθάνεται περήφανη που μεγαλώνοντας κατέληξε να κάνει μόνο πράγματα που της αρέσουν. Έχει γυρίσει τον κόσμο με τον Στάθη Καλυβιώτη και τη μουσική τους, μόλις κυκλοφόρησε ένα βιβλίο για τα ταξίδια τους που μετράνε πια 25 χρόνια.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
10 πράγματα για τον KAS:ST

Μουσική / Ο Manuel Sene και άλλα 9 πράγματα που διαμόρφωσαν τη μελωδική technο των KAS:ST

Πρόσφατα παρουσίασε την πιλοτική έκδοση του νέου και εντυπωσιακού οπτικοακουστικού του live πρότζεκτ στην Κωνσταντινούπολη, μπροστά σε ένα ενθουσιώδες κοινό χιλιάδων ατόμων. Η πρώτη παρουσίαση του KAS:ST AV SHOW στην Ευρώπη θα γίνει σε λίγες μέρες στην Αθήνα.
ΦΩΦΗ ΤΣΕΣΜΕΛΗ
Τι κρύβεται πίσω από τη στροφή της Beyoncé στην κάντρι; 

Μουσική / Τι κρύβεται πίσω από τη στροφή της Beyoncé στην κάντρι;

Τα μοντέλα στην πασαρέλα του Louis Vuitton φορούν καουμπόικες μπότες από δέρμα φιδιού, η Prada πουλάει λαιμοδέτες τύπου γουέστερν, σειρές όπως το «Yellowstone» προσελκύουν εκατομμύρια θεατές: Το στυλ Americana ανθίζει στην ποπ κουλτούρα.
THE LIFO TEAM