Η νέα γενιά των μουσικών σταρ είναι εδώ

Η νέα γενιά των μουσικών σταρ είναι εδώ Facebook Twitter
Shawn Mendes - Billie Eilish - Lil Yachty
0

1.

Shawn Mendes, 20

Έκλεισε τα 20 στα μέσα Αυγούστου, αλλά ο Καναδός Shawn Mendes είναι ήδη σταρ, με τρία άλμπουμ στο ενεργητικό του και με χιτ που έχουν ανέβει στην κορυφή του Billboard ουκ ολίγες φορές. Κατά το ήμισυ Πορτογάλος από τη μεριά του πατέρα του, έμαθε να παίζει κιθάρα από τα 13 του.

Έγινε γνωστός όταν άρχισε να ανεβάζει διασκευές που έκανε στο Vine. Ακουγόταν σαν έφηβος Ed Sheeran. Γράφουν ότι έχει επαναπροσδιορίσει τον όρο εφηβική ποπ, ενώ ο ίδιος δεν πιστεύει ότι έχει πετύχει τόσα πολλά σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

 

Shawn Mendes - In My Blood

2.

Khalid, 19

Με μητέρα στρατιωτικό, ο Khalid κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ «American Teen» για να γιορτάσει την αποφοίτηση του από το λύκειο.

Άρχισε να ασχολείται με τη μουσική από το σχολείο, με έφεση στο τραγούδι, ανεβάζοντας δουλειές στο SoundCloud. Το 2017 ήταν η χρονιά του, μια και το κομμάτι «Location» ανέβηκε στα τσαρτ και του έφερε την πρώτη του υποψηφιότητα για Grammy.

 

Khalid - Location

3.

Lil Yachty, 20

Αυτοαποκαλείται ο «βασιλιάς των νέων». Παράτησε το πανεπιστήμιο για να αφοσιωθεί στη μουσική καριέρα του. Το τραγούδι του «One Night« έγινε viral μέσα από ένα κωμικό βίντεο.

Εκτός από το ραπ, είναι και μοντέλο. Το πρώτο του mixtape κυκλοφόρησε το 2016 με τίτλο «Lil Boat». Το πρώτο του άλμπουμ έχει τίτλο «Teenage Emotions».

 

Lil Yachty - NBAYOUNGBOAT ft. YoungBoy Never Broke Again

4.

Kodie Shane, 19

Της παρέας του Lil Yachty. Η Kodie Shane προέρχεται από μουσική οικογένεια. Η θεία της Charelle ήταν όνομα στα '80s και η αδερφή της έχει ένα κοριτσο-γκρουπ, τις Blaque.

Κατάγεται από την Ατλάντα και είναι ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα που έχει βγάλει η συγκεκριμένη σκηνή.

 

Kodie Shane - Sad ft. Lil Yachty

5.

Billie Eilish, 15

Η Billie Eilish είναι μόλις 15 και ετοιμάζει αυτή τη στιγμή το δεύτερο άλμπουμ της που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο, με τίτλο «Up Next Session: Billie Eilish». Θα είναι η επόμενη μεγάλη ποπ σταρ; Όπως όλα δείχνουν και με βάση τις άψογες κυκλοφορίες της, είναι πολύ πιθανό.

Από οικογένεια μουσικών και ηθοποιών, συνεργάζεται στα άλμπουμ της με τον μεγαλύτερο αδερφό της Finneas που έχει αναλάβει την παραγωγή και γράφει μαζί της τη μουσική. Κανείς δεν κάνει σε αυτή την ηλικία καλύτερη ποπ από αυτήν.

 

Billie Eilish - Bellyache

6.

Trippie Redd, 19

Με επιρροές όπως ο Lil Wayne, o ΜF Doom καθώς και ο Marilyn Manson, δεν είναι περίεργο που ο Trippie Redd θέλει να σοκάρει με την εμφάνιση του. Η μουσική του είναι μια μετάλλαξη από διάφορα είδη στο πνεύμα του emo rap.

Αν και τελευταία έχει ακουστεί περισσότερο για τη φιλονικία που είχε με τον 6ix9ine, είναι από τους πιο χαρισματικούς ράπερ της γενιάς του. Δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη άλμπουμ. Ο μουσικός τύπος τον αποθεώνει ως τον επόμενο ροκ σταρ της ραπ.

 

Trippie Redd - Love Scars

7.

Snail Mail, 19

Snail Mail ονομάζεται το κιθαριστικό πρότζεκτ της 19χρονης Lindsey Jordan. Σε πείσμα των καιρών, η Jordan προτιμά τη ροκ και έχει δώσει εξαιρετικά και αρκετά ώριμα δείγματα για την ηλικία της που θυμίζουν Liz Phair και Fiona Apple.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε το ντεμπούτο της άλμπουμ, «Lush» και έχουν γράψει όλοι τα καλύτερα, από τους New York Times μέχρι το Pitchfork και το Noisey.

 

Snail Mail - Heat Wave

8.

YBN Nahmir, 18

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του «Rubbin Off the Paint» πέρσι, ο Nicholas "Nick" Simmions άφησε το σχολείο. Άρχισε να ασχολείται με την μουσική από τα 14 του όταν του έδωσαν δώρο για τα Χριστούγεννα ένα Xbox 360 και άρχισε να παίζει το βιντεοπαιχνίδι «Rock Ban». Αργότερα θα το χρησιμοποιούσε για να ηχογραφήσει τα πρώτο του τραγούδι.

Απέκτησε κοινό όταν ανέβαζε βίντεο στο YouTube για το αγαπημένο του χόμπι. Με flow που δεν θυμίζει κανέναν ράπερ της γενιάς του.

 

YBN Nahmir - Rubbin Off The Paint

Ειδική μνεία στους:

Lil Pump, Rex Orange Country, Steve Lacy, Yellow Days, 6 dogs

Μουσική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Μουσική / Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Cycladic Identity», ιστορίες και παραμύθια του νησιού, οι μελωδιές Τζιωτών μουσικών, η προφορική παράδοση και η μυθολογία συγκεντρώθηκαν σε μια σειρά podcast που θα μπορεί κάθε επισκέπτης της Κέας να ακούσει ενώ περιηγείται σε πλατείες, μονοπάτια, παραλίες, στα δρομάκια της Ιουλίδας.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Ο Αμαλία μάς ξανασυστήνεται χωρίς τους Architects

Μουσική / Ο Αμαλία μάς ξανασυστήνεται χωρίς τους Architects

Μετά από τέσσερα χρόνια καθυστερήσεων και αρκετά σκαμπανεβάσματα, ο νεαρός δημιουργός που γνωρίσαμε με το πρότζεκτ Amalia and the Architects κυκλοφορεί το ντεμπούτο του άλμπουμ με τίτλο «Amalia???», ξανασυστήνεται στο κοινό μέσα από 10 τραγούδια με υπαρξιακές αναζητήσεις, που λειτουργούν πέρα από τα όρια του φύλου.
ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ
Η underground δημιουργικότητα μέσα από τα μάτια του Deltah

Μουσική / Deltah: «Κανείς δεν πυροβόλησε επειδή του το είπε ένα ραπ τραγούδι»

Με αφορμή τη νέα κυκλοφορία του «Thorax», ο πολυσχιδής καλλιτέχνης της σύγχρονης underground σκηνής μιλά για τα στερεότυπα που ακολουθούν μέχρι σήμερα τη ραπ, η οποία «προφανώς και είναι μουσική για διασκέδαση, όπως κάποιος θα πάει στα μπουζούκια και θα διασκεδάσει χωρίς απαραίτητα να είναι καψούρης».
ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΑΤΣΗΣ
Κρίστη Στασινοπούλου: «Έχω φάει τη νύχτα με το κουτάλι, προτιμώ πια να κάθομαι σπίτι»

Οι Αθηναίοι / Κρίστη Στασινοπούλου: «Έχω φάει τη νύχτα με το κουτάλι, προτιμώ πια να κάθομαι σπίτι»

Όλοι τη ρωτούν για τον Παύλο Σιδηρόπουλο όμως έχει ζήσει περισσότερα δίπλα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη. Έχει εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision, αισθάνεται περήφανη που μεγαλώνοντας κατέληξε να κάνει μόνο πράγματα που της αρέσουν. Έχει γυρίσει τον κόσμο με τον Στάθη Καλυβιώτη και τη μουσική τους, μόλις κυκλοφόρησε ένα βιβλίο για τα ταξίδια τους που μετράνε πια 25 χρόνια.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
10 πράγματα για τον KAS:ST

Μουσική / Ο Manuel Sene και άλλα 9 πράγματα που διαμόρφωσαν τη μελωδική technο των KAS:ST

Πρόσφατα παρουσίασε την πιλοτική έκδοση του νέου και εντυπωσιακού οπτικοακουστικού του live πρότζεκτ στην Κωνσταντινούπολη, μπροστά σε ένα ενθουσιώδες κοινό χιλιάδων ατόμων. Η πρώτη παρουσίαση του KAS:ST AV SHOW στην Ευρώπη θα γίνει σε λίγες μέρες στην Αθήνα.
ΦΩΦΗ ΤΣΕΣΜΕΛΗ
Τι κρύβεται πίσω από τη στροφή της Beyoncé στην κάντρι; 

Μουσική / Τι κρύβεται πίσω από τη στροφή της Beyoncé στην κάντρι;

Τα μοντέλα στην πασαρέλα του Louis Vuitton φορούν καουμπόικες μπότες από δέρμα φιδιού, η Prada πουλάει λαιμοδέτες τύπου γουέστερν, σειρές όπως το «Yellowstone» προσελκύουν εκατομμύρια θεατές: Το στυλ Americana ανθίζει στην ποπ κουλτούρα.
THE LIFO TEAM