1.

Η Bloody Mary γεννήθηκε και μεγάλωσε στην περιοχή Aix en Provence της Νότιας Γαλλίας. Η αγαπημένη της μουσική ήταν το new wave, μέχρι να πάει έφηβη στο πρώτο της rave party και να ανακαλύψει τη μαγεία της ηλεκτρονικής μουσικής.


2.

Αυτή της η εμπειρία την ενέπνευσε να ασχοληθεί με τη συγκεκριμένη σκηνή. Αγόρασε αμέσως δύο πικάπ για πρακτική εξάσκηση, ξεκίνησε να εντρυφά στον συγκεκριμένο ήχο αγοράζοντας βινύλια και έναν χρόνο μετά έπαιξε για πρώτη φορά στη Μασσαλία.


3.

Πολύ σύντομα κατάφερε να αναδειχθεί στη σκηνή της χώρας της. Το 2005 μετακόμισε μόνιμα στο Βερολίνο με σκοπό να κυνηγήσει μια διεθνή καριέρα στον χώρο.

 

Η Bloody Mary παίζει μόνο με βινύλιο.
Η Bloody Mary παίζει μόνο με βινύλιο.


4.

Η Bloody Mary παίζει μόνο με βινύλιο, ή ως live act. Τα αγαπημένα της δισκοπωλεία στο Βερολίνο είναι τα OYE και The Ghost.


5.

Το 2006 στήνει το στούντιό της και ξεκινά το ταξίδι της στην παραγωγή. Δουλειές της έχουν κυκλοφορήσει στις Ovum Recordings, Afro Acid, Zombie Soundsystem, Sisyphon, Amam, Sender Records, Entail Records, κ.ά.


6.

Το πρώτο της άλμπουμ με το τίτλο «Black Pearl» κυκλοφόρησε το 2009. Σκοπός της ήταν να εκθέσει δημόσια μια πιο ευρεία εικόνα της μουσικής της προσωπικότητας στο κοινό.

 

 

Bloody Mary - Black Pearl


7.

Το 2010 συστήνει στο κοινό τη δική της δισκογραφική, την Dame-Music, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα ποιοτικής μουσικής, που ξεκινά από τη house και φτάνει στην techno. Εκεί βρήκαν «στέγη» καλλιτέχνες όπως οι Josh Wink, KiNK, Thomas P. Heckmann, Hardfloor, Marcel Fengler, The Analogue Cops, Subb-an, Jozlf, Ray Okpara, κ.ά.


8.

Λατρεύει τον ωμό, αναλογικό ήχο. Αγαπημένα της «εργαλεία» στο στούντιο είναι τα TR-909 και TB-303 της Roland.


9.

Η Bloody Mary έχει αδυναμία στη μεξικανική κουζίνα και χαλαρώνει κάνοντας γιόγκα δύο φορές την εβδομάδα.


10.

Έχει παίξει σε όλες τις ηπείρους και οι εμφανίσεις της στα πασίγνωστα Fabric London, Panorama Bar, Tresor, Smart Bar Chicago έχουν συζητηθεί πολύ από τους πραγματικούς λάτρες του underground.

 

 

Το mixtape που έστειλε για τους αναγνώστες της LIFO.