Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής στο σκάφος με μια ντροπαλή κυρία

Χαρακτηρίζω την κυρία ντροπαλή, από τον τρόπο που διπλώνει τις πατούσες... Με την ευκαιρία:  Ποτέ δεν απάντησα στην κατηγορία ότι είμαι απολιτίκ και lifestyle.  Απλώς δεν ήμουν πολιτικοποιημένος με τον στείρο και υποκριτικό τρόπο εκείνων που με κατηγορούσαν. Ναι, δεν ήμουν μέλος κανενός κόμματος, διότι περιφρονώ τον τρόπο που τα κομματα χρησιμοποιούν τη σωτηρία της πατρίδας ως πρόσχημα για να φανούν και να πλουτίσουν συνήθως πρόσωπα τυχοδιωκτικά ή πρόσωπα άρρωστα με τη δημοσιότητα... Δεν είναι πολιτικοποιημένoι απαραιτήτως όσοι αλαλάζουν για το ένα και το άλλο· συνήθως είναι υπαρξιακοί φτωχοδιάβολοι, κυνικοί στα έργα...  Πολιτική είναι το σύνολο των πράξεών σου που σχετίζονται με την κοινωνία. Πώς στέκεσαι και πώς περπατάς... Αλλά έτσι γίνεται πάντα. Οι χειρότεροι κουνάνε το δάχτυλο.
______________________________________
UPDATE: O αγαπημένος φίλος Άγγελος Παπαδημητρίου, στο e-mail μου: «Στάθη μου γά την ιστορια...το κοριτσι δίπλα στον Καραμανλή ειναι η περίφημη Μυρτώ Μακρή !!! συμφωνα με τον Μαυροϊδη το ωραιότερο κεφάλι της Αθήνας, κόρη του Τάκου Μακρή του επιστήθιου φίλου του Προέδρου και του "μυαλού" της ΕΡΕ...― έχω την τύχη να ειναι φίλη μου ( την γνώρισα μαζι με την Ολια μου τις εφερε και τις δυο ο Παναγιώτης Κανελλάκης ), σαράντα χρόνια...βίος και πολιτεία με όλη τη σημασία της λέξεως, μητέρα τριών παιδιών και γιαγιά απο τα δύο , ένας  πραγματικός Αγγελος ενας σίφουνας ζωής...έξυπνη, ταπεινή, μορφωμένη, βασανισμένη...η μια και μοναδική Μυρτώ Μακρή !!!!»
Χαρακτηρίζω την κυρία ντροπαλή, από τον τρόπο που διπλώνει τις πατούσες... Με την ευκαιρία: Ποτέ δεν απάντησα στην κατηγορία ότι είμαι απολιτίκ και lifestyle. Απλώς δεν ήμουν πολιτικοποιημένος με τον στείρο και υποκριτικό τρόπο εκείνων που με κατηγορούσαν. Ναι, δεν ήμουν μέλος κανενός κόμματος, διότι περιφρονώ τον τρόπο που τα κομματα χρησιμοποιούν τη σωτηρία της πατρίδας ως πρόσχημα για να φανούν και να πλουτίσουν συνήθως πρόσωπα τυχοδιωκτικά ή πρόσωπα άρρωστα με τη δημοσιότητα... Δεν είναι πολιτικοποιημένoι απαραιτήτως όσοι αλαλάζουν για το ένα και το άλλο· συνήθως είναι υπαρξιακοί φτωχοδιάβολοι, κυνικοί στα έργα... Πολιτική είναι το σύνολο των πράξεών σου που σχετίζονται με την κοινωνία. Πώς στέκεσαι και πώς περπατάς... Αλλά έτσι γίνεται πάντα. Οι χειρότεροι κουνάνε το δάχτυλο. ______________________________________ UPDATE: O αγαπημένος φίλος Άγγελος Παπαδημητρίου, στο e-mail μου: «Στάθη μου γά την ιστορια...το κοριτσι δίπλα στον Καραμανλή ειναι η περίφημη Μυρτώ Μακρή !!! συμφωνα με τον Μαυροϊδη το ωραιότερο κεφάλι της Αθήνας, κόρη του Τάκου Μακρή του επιστήθιου φίλου του Προέδρου και του "μυαλού" της ΕΡΕ...― έχω την τύχη να ειναι φίλη μου ( την γνώρισα μαζι με την Ολια μου τις εφερε και τις δυο ο Παναγιώτης Κανελλάκης ), σαράντα χρόνια...βίος και πολιτεία με όλη τη σημασία της λέξεως, μητέρα τριών παιδιών και γιαγιά απο τα δύο , ένας πραγματικός Αγγελος ενας σίφουνας ζωής...έξυπνη, ταπεινή, μορφωμένη, βασανισμένη...η μια και μοναδική Μυρτώ Μακρή !!!!»

 

Και για του λόγου το αληθές, μια selfie που μου έστειλαν, σημερα, 21.05.20