Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblocker για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο και τις υπηρεσίες μας. Δείτε πώς.
Βρήκατε κάποιο λάθος ή παράλειψη;     Επικοινωνήστε μαζί μας  »
ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ
Πισίνα από την εταιρεία Piscinity
Design

Piscinity: Οι ειδικοί που ξέρουν πώς να κατασκευάσουν την πισίνα των ονείρων σου

Όλα όσα θέλετε να μάθετε για τις πισίνες από μια ελληνική εταιρεία με υπεροχή σε ποιότητα και εξειδίκευση

Eίναι τελικά η πισίνα μια απόλαυση πολυτελείας για λίγους;

 

«Είναι παραπλανητικό και εσφαλμένο να πιστεύουμε ότι η πισίνα αποτελεί είδος πολυτελείας με υψηλό κόστος κατασκευής και συντήρησης καθώς και φορολογίας» λέει στο Lifo.gr o Πάνος Πιπιλής, διευθυντής πωλήσεων, μηχανολόγος μηχανικός της εταιρείας Piscinity που έχει πείρα τριάντα ετών. Έργα της Piscinity υπάρχουν διάσπαρτα σε όλη την Ελλάδα, σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες και εντυπωσιακές κατοικίες.

 

Η Piscinity ιδρύθηκε το 2008 από τον Κοσμά Χαραλαμπίδη και τη σύζυγό του Ελευθερία Αναγνώστου, η οποία είναι πτυχιούχος ΑΣΟΕΕ και έχει εργαστεί ως σύμβουλος επιχειρήσεων. Ο Κοσμάς Χαραλαμπίδης ολοκλήρωσε τις σπουδές του ως μηχανικός παραγωγής και διοίκησης στο Πολυτεχνείο Κρήτης. Είναι στον κλάδο της πισίνας 30 χρόνια και, πριν ξεκινήσει τη δική του εταιρεία, υπήρξε στέλεχος σε δύο μεγάλες εταιρείες του κλάδου: στη μία τεχνικός διευθυντής και στην άλλη γενικός διευθυντής και διευθύνων σύμβουλος.

 

Η ανάπτυξη της εταιρείας την έφερε στην πρώτη γραμμή, με ένα πορτφόλιο εντυπωσιακό, καθώς αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου τη μελέτη, τον σχεδιασμό και την κατασκευή πισίνας και περιβάλλοντος χώρου. Παράλληλα, η μεγάλη γκάμα συμπληρωματικών προϊόντων (έπιπλα εξωτερικού χώρου, καλύμματα πισίνας, αντλίες θερμότητας για τη θέρμανση της πισίνας, αυτόματες σκούπες καθαρισμού, προϊόντα απολύμανσης νερού πισίνας, όπως συστήματα ηλεκτρόλυσης και χημικά πισίνας, ανταλλακτικά και αναλώσιμα) εξασφαλίζει μια ολοκληρωμένη λύση, καλύπτοντας τις ανάγκες ιδιωτών και επαγγελματιών στον χώρο της πισίνας. Η Piscinity παρέχει, επίσης, ολοκληρωμένες λύσεις wellness με την προμήθεια spa, την κατασκευή χαμάμ και σάουνας.

 

O Πάνος Πιπιλής, διευθυντής πωλήσεων, μηχανολόγος μηχανικός της εταιρείας Piscinity
O Πάνος Πιπιλής, διευθυντής πωλήσεων, μηχανολόγος μηχανικός της εταιρείας Piscinity

 

Villa Verina Sifnos
Villa Verina Sifnos

 

Πισίνα από την εταιρεία Piscinity
Πισίνα από την εταιρεία Piscinity

 

 

Εκτός από το μύθο της «ακριβής πισίνας», ο κ. Πάνος Πιπιλής της Piscinity λύνει πολλές ακόμη απορίες που ίσως έχουν όσοι ονειρεύονται μια πισίνα:

 

— Ποιος τύπος πισίνας είναι λιγότερο ακριβός;

Σε αυτό το ερώτημα θα προσθέσω τη σιγουριά και την αξιοπιστία της κατασκευής, λέγοντας ότι η πισίνα που είναι κατασκευασμένη με ενεργά καλούπια μέσα στα οποία πέφτει μπετό είναι μια οικονομική και στιβαρή λύση. Η επένδυση της πισίνας με στεγανοποιητική μεμβράνη (liner) συμπληρώνει την απάντηση και δίνει και 10 χρόνια εγγύηση στεγανότητας στον πελάτη όσον αφορά την επένδυση (συν 30 χρόνια για τον σκελετό). Επίσης, μην ξεχνάμε ότι για την κατασκευή πισίνας πρέπει να εκδοθεί άδεια. Η κατασκευή με ενεργά καλούπια και compact μηχανοστάσιο πληροί τις προϋποθέσεις για την έκδοση άδεια μικρής κλίμακας, η οποία κοστίζει λιγότερο από την έκδοση κανονικής οικοδομικής άδειας και απαιτεί πολύ λιγότερο χρόνο. Όλα αυτά συμβάλλουν στο να έχουμε μια οικονομική, στιβαρή πισίνα με τις απαραίτητες εγγυήσεις και σύντομο χρόνο κατασκευής.

 

— Ποιοι είναι οι τύποι πισίνας από τους οποίους μπορεί να διαλέξει κανείς;

Είναι ανάλογοι με τον τρόπο κατασκευής και είναι οι παρακάτω:

· Πισίνα με συμβατικά μπετά – καλούπωμα ξυλείας.

· Πισίνα με ενεργά καλούπια, στα οποία πέφτει μπετό (καλούπια που χρησιμοποιεί η Piscinity). Αυτό το είδος, με panels, είναι μία πιο γρήγορη λύση από την πισίνα που θα κατασκευαστεί με συμβατικά μπετά, παρέχοντας αξιοπιστία και μια στιβαρή κατασκευή, ακριβώς γιατί βασίζεται στην τυποποίηση και εξυπηρετεί περιπτώσεις ιδιωτικής ή επαγγελματικής κατασκευής, όπου είτε υπάρχει στενό χρονοδιάγραμμα υλοποίησης είτε πρέπει να περιοριστεί η όχληση στο κοντινό περιβάλλον. Με τα ενεργά πανέλα έχουμε τη δυνατότητα να υλοποιούμε πισίνες οποιουδήποτε σχήματος και μεγέθους, ακόμη και με υπερχείλιση. Παράλληλα, η εταιρεία μας παρέχει 30 χρόνια εγγύηση για τον σκελετό της πισίνας.

· Οι προκάτ πισίνες, οι οποίες είναι πιο «ελαφριές» κατασκευές, χωρίς μπετό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#summer#is#almost#here#happy#holidays#spring#naturalblue#combinationofblue#natural#piscinity#poollife#&outdoordeco#nafplio#greece#

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Piscinity (@piscinity) στις

 

— Ποιος τύπος πισίνας είναι ο ευκολότερος και πιο γρήγορος για εγκατάσταση;

Ο ευκολότερος και πιο γρήγορος τρόπος, που προσφέρει στιβαρότητα χάρη στο μπετόν, είναι να κατασκευαστεί από ενεργά καλούπια της εταιρείας μας. Η καινοτομία είναι ότι τα ενεργά καλούπια της Piscinity παρέχουν τη δυνατότητα στους πελάτες να επενδύσουν την πισίνα τους με οποιαδήποτε τελική επιφάνεια θέλουν: μεμβράνη, χαλαζιακό τσιμεντοειδές σύστημα (pebble), ψηφίδα, πλακάκι, πατητή τσιμεντοκονία.

 

— Η ανθεκτικότητα είναι σημαντική. Ποιος τύπος πισίνας έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής;

Σίγουρα, ένας τύπος πισίνας που έχει κατασκευαστεί από μπετόν και υλικά εφαρμογής ειδικά για πισίνα. Πέρα από αυτό, η συντήρηση της πισίνας παίζει σημαντικό ρόλο στη διάρκεια ζωής της.

 

— Υπάρχει μόδα στις πισίνες. Ποιος τύπος πισίνας είναι τάση;

Η τάση στην κατασκευή της πισίνας είναι:

· Τα ενεργά καλούπια όσον αφορά τον σκελετό

· Το τσιμεντοειδές χαλαζιακό σύστημα, καθώς και τα πλακάκια ή μάρμαρα σε μεγάλες διαστάσεις όσον αφορά την επένδυση

 

— Τέσσερις λόγοι που κάνουν την πισίνα μια μοναδική εμπειρία...

Η πισίνα είναι μια μοναδική εμπειρία για πολλούς λόγους, αλλά αν πρέπει να ξεχωρίσουμε μόλις τέσσερις, είναι οι εξής: γίνεται το επίκεντρο του σπιτιού, κρατώντας την οικογένεια και τους φίλους στο σπίτι, όπου μπορούν να περάσουν όμορφες στιγμές όταν το θελήσουν, χαλαρώνει τους ανθρώπους από μια κουραστική μέρα, ομορφαίνει τον περιβάλλοντα χώρο του σπιτιού, ακόμα και τον χειμώνα, και όλα αυτά δίνοντας προστιθέμενη αξία στο σπίτι.

 

Πισίνα από την εταιρεία Piscinity
Πισίνα από την εταιρεία PiscinityH υπεροχή της piscinity.com

Η εταιρεία Piscinity έχει ως κύριο αντικείμενο την ολοκληρωμένη κατασκευή ιδιωτικής και επαγγελματικής πισίνας σε όλη την Ελλάδα. Κατέχει εμπειρία τριάντα ετών στον χώρο και απασχολεί δικά της, εξειδικευμένα συνεργεία, με είκοσι άτομα προσωπικό. Διαθέτει 400 τ.μ. εκθεσιακό χώρο για όλα τα απαραίτητα και συμπληρωματικά προϊόντα που αφορούν τη λειτουργικότητα και τη διακόσμηση της πισίνας. Παράλληλα, ασχολείται με την επεξεργασία νερού με μονάδες φίλτρανσης και αποσκλήρυνσης νερού, δεδομένης της όχι και τόσο καλής ποιότητας των νερών σε αρκετούς νομούς της Πελοποννήσου.

 

Από την άνοιξη του 2018 η εταιρεία Piscinity έχει προσθέσει στην κατηγορία των προϊόντων της και έπιπλα εξωτερικού χώρου.

Η φιλοσοφία της Piscinity

 

Αποστολή μας είναι να προστατεύουμε τους πελάτες μας και να τιμούμε συνεχώς την εμπιστοσύνη τους.


Για το λόγο αυτόν:

• Επιλέγουμε πάντα προϊόντα υψηλής ποιότητας

• Παρέχουμε υψηλών προδιαγραφών υποστήριξη μετά την πώληση, καθώς εκπροσωπούμε γνωστούς οίκους του εξωτερικού

• Ενισχύουμε την τεχνογνωσία μας


Επενδύουμε στην παροχή υπηρεσιών. Προκειμένου να αισθανθούν οι πελάτες μας ιδιαίτερα ικανοποιημένοι τους παρέχουμε:

• Μελέτη και σχεδιασμό πισίνας

• Φωτορεαλιστική απεικόνιση του έργου

• Συντήρηση πισίνας

• Επίλυση προβλημάτων


Επενδύουμε στην προσφορά ποικιλίας προϊόντων 

Η εταιρεία μας, εκτός από την ολοκληρωμένη κατασκευή πισίνας και την εμπορεία εξοπλισμού, παρέχει στους πελάτες της και άλλα προϊόντα όπως σπα, χαμάμ, σάουνα, ειδικά συστήματα επεξεργασίας νερού και έπιπλα εξωτερικού χώρου.


Στόχος μας η συνεχής επιμόρφωση πάνω σε προϊόντα πισίνας και επεξεργασίας νερού, έτσι ώστε να παρέχουμε πάντα άριστη ποιότητα προϊόντος και υπηρεσιών στον πελάτη μας.

 

 www.aegeanvillas.gr
www.aegeanvillas.gr

 

Πισίνα από την εταιρεία Piscinity
Πισίνα από την εταιρεία Piscinity

 

 www.aegeanvillas.gr
www.aegeanvillas.gr

 

Πισίνα από την εταιρεία Piscinity
Πισίνα από την εταιρεία Piscinity

 

Πισίνα από την εταιρεία Piscinity
Πισίνα από την εταιρεία Piscinity


Πώς κατασκευάζονται οι πισίνες της Piscinity

Η κατασκευή της πισίνας αποτελείται από:

• Τον σκελετό

Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί ενεργά καλούπια (panels) γαλλικής εταιρείας που μας δίνουν τη δυνατότητα να υλοποιούμε πισίνες οποιουδήποτε σχήματος και μεγέθους, ακόμα και με υπερχείλιση.


Τα ενεργά καλούπια (panels) της εταιρείας SolidPool® επιδέχονται ως τελική επιφάνεια τη μεμβράνη, πλακάκι, ψηφίδα, ακόμα και χαλαζιακό τσιμεντοειδές σύστημα (pebble). Η δυνατότητα της επιλογής οποιασδήποτε τελικής επιφάνειας της πισίνας από ενεργά καλούπια έχει κατοχυρωθεί ως ευρωπαϊκή πατέντα από την εταιρεία SolidPool® και δίνει ένα μοναδικό πλεονέκτημα στους μελλοντικούς πελάτες και στην εταιρεία μας.

 

Ο συμβατικός τρόπος κατασκευής του σκελετού της πισίνας (καλούπωμα με ξυλεία) είναι επίσης μια άλλη μέθοδος κατασκευής, η οποία δίνει τη δυνατότητα να υλοποιήσουμε οποιοδήποτε μέγεθος και σχήμα πισίνας.


• Τον ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό

Ο ηλεκτρομηχανολογικός εξοπλισμός, το μηχανοστάσιο της πισίνας, αποτελεί την καρδιά της και για τον λόγο αυτό είναι ζωτικής σημασίας.


Τα υψηλής ποιότητας υλικά μας δημιουργούν απόλυτη ασφάλεια και λειτουργικότητα στην «καρδιά» της πισίνας.


Ο ηλεκτρομηχανολογικός εξοπλισμός μπορεί να είναι το συμβατικό μηχανοστάσιο ή το compact μηχανοστάσιο, που είναι η εξέλιξη του κλασικού μηχανοστασίου και καλύπτει τις ανάγκες που έχουν ιδιωτικές κυρίως πισίνες.

 

• Την τελική επιφάνεια

Μεμβράνη

Χαλαζιακό τσιμεντοειδές σύστημα

Πλακάκι ή ψηφίδα

Βαφή

Πατητή τσιμεντοκονία


Η Piscinity έχει κατασκευάσει έργα σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό (Κύπρος, Αραβικά Ηνωμένα Εμιράτα), με πελατολόγιο από real estate, μικρές και μεσαίες ξενοδοχειακές μονάδες (όχι πια μεγάλες ξενοδοχειακές, μετά από απόφαση) και ιδιώτες.

 

PISCINITY

Άργους 88, Ναύπλιο, 21100, τηλ. 27520 96020-21, Fax: 27520 25004
e-mail: [email protected]web: www.piscinity.com

 

 Πισίνα από την εταιρεία Piscinity
Πισίνα από την εταιρεία Piscinity

 

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι «ναυαγισμένες» ξύλινες καμπίνες στους αμμόλοφους της Ναμίμπια
«Shipwreck Lodge»: Ένα αρχιτεκτονικό πρότζεκτ που στηρίζεται πάνω στους κατάλευκους αμμόλοφους της αφρικανικής χώρας
H ανάπλαση του κέντρου της Αθήνας - Δείτε το πρότζεκτ και τα σχέδια που κέρδισαν τον Πανελλήνιο Αρχιτεκτονικό Διαγωνισμό
Η πρόταση που κέρδισε τον διαγωνισμό για την ανάπλαση της Αθήνας από την Tense Architecture Network, το γνωστό αρχιτεκτονικό γραφείο με επικεφαλής τον Τηλέμαχο Ανδριανόπουλο
Η παρεξηγημένη «ανώνυμη» αρχιτεκτονική της καθημερινότητας
O καθηγητής αρχιτεκτονικής Δημήτρης Φιλιππίδης αποτυπώνει στο βιβλίο του «Ανώνυμη αρχιτεκτονική - Μια άρρητη παρουσία» όλα εκείνες τις αρχιτεκτονικές δημιουργίες που προσπερνάμε καθημερινά.
Οι πιο περίτεχνες και ιδιαίτερες σκάλες του κόσμου
Από τους ουρανοξύστες του Μανχάταν μέχρι το Τσάντ Μπάορι της Ινδίας
 Ένα σχολείο στη Γερμανία που έχει σχήμα γάτας
Το πρωτότυπο σχολείο στην πόλη Καρλσρούη της Γερμανίας σκέφτηκε ότι απέναντι στη Σφίγγα της Αιγύπτου, ανέτως θα στεκόταν μια μεγάλη γάτα με μάτια από παράθυρα
The Naxos Apothecary: το καινούριο εγχείρημα του Γιώργου Κορρέ βάζει στο επίκεντρο τα βότανα της Nάξου
Το παλαιότερο ομοιοπαθητικό φαρμακείο της Αθήνας μεταφέρθηκε στο κέντρο και θα μας κάνει να ξεχάσουμε ό,τι ξέραμε μέχρι τώρα για τα φαρμακεία
Αυτός είναι ο πιο ψηλός ουρανοξύστης του Πεκίνου
Ο ουρανοξύστης με τους 109 ορόφους που είναι ορατός ακόμη και στα πιο απομακρυσμένα σημεία της πόλης
Ο Yiakou μοιράζεται το ίδιο «Πάθος για Ζωή» με τη Renault
Με αφορμή τον φετινό συμβολικό αγώνα «Greece Race for the Cure», ο γνωστός Αθηναίος street artist Yiakou μιλάει στο LiFO.gr στέλνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας για το μέλλον.
The Twist: Μια νέα γκαλερί τέχνης της Νορβηγίας που "κρέμεται" πάνω από δύο ποτάμια
Μια εντυπωσιακή κατασκευή που συνδυάζει την τέχνη με το υψηλό design
Ένα αναποδογυρισμένο λεωφορείο που έγινε δημόσια πισίνα
Ο Benedetto Bufalino δημιούργησε το πιο καλοκαιρινό πρότζεκτ στη βόρεια Γαλλία
9 τουρκικά χαλιά μεγάλης αξίας
Δεν σου λείπουν τα ζώα και οι άνθρωποι σε αυτό το εκτυφλωτικό ευκλείδειο Ισλάμ
Πυθαγόρειο. Το πολυβραβευμένο αρχιτεκτονικό αριστούργημα στα Μέγαρα
Είναι το γνωστό ως Τρίγωνο Σπίτι
Ένας YouTuber μετατρέπει τα λογότυπα γνωστών brands σε Pokemon
Ο Shin βλέπει την Coca-Cola, τα Starbucks και το Facebook σαν φιγούρες Pokemon
Στα κεραμικά της Τερψιχόρης οι φιγούρες δείχνουν να βαριούνται
Η Τερψιχόρη Σαββάλα κατάφερε να ξορκίσει την πλήξη της καθημερινότητας φτιάχνοντας υπέροχα κεραμικά
H άνοδος και η πτώση των ξενοδοχείων Ξενία
Όταν οι ξένοι ανακάλυπταν την αθωότητα του ελληνικού καλοκαιριού
Συνεχίζοντας την περιήγηση στο lifo.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies.     Μάθετε περισσότερα.     Αποδοχή