Έργα του διάσημου και πάμπλουτου καλλιτέχνη δεσπόζουν ήδη στο υπερπολυτελές Palms Casino Resort του Λας Βέγκας μαζί με δημιουργίες ιερών τεράτων της μοντέρνας τέχνης όπως ο Basquiat, ο Andy Warhol, ο Richard Prince ή ο Takashi Murakami.

 

Έργα όπως οι αγαπημένοι του καρχαρίες σε δεξαμενές φορμόλης που βρίσκονται στο μπαρ του ξενοδοχείου μαζί με άλλα αξεσουάρ που σχεδίασε ειδικά για τον χώρο.

 

Ή το γιγαντιαίο άγαλμα που έχει κατασκευάσει με τίτλο "Demon With Bowl", το οποίο αναπαριστά μια δαιμονική οντότητα και αγοράστηκε πρόσφατα από τους ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου για να τοποθετηθεί στην κεντρική πισίνα.

 

Πριν από λίγες μέρες, εγκαινιάστηκε και το δωμάτιο (η μεγαλοπρεπής σουίτα για την ακρίβεια που στον τιμοκατάλογο του ξενοδοχείου βρίσκεται στην κατηγορία "sky villa") που ο σχεδίασε ο ίδιος ο Ντάμιεν Χιρστ και φυσικά περιλαμβάνει και έργα του.

 

 

 

 

 

Η σουίτα που φέρει την ονομασία "Empathy Suite" (πάντα χιουμορίστας ο Χιρστ) κοστίζει $200,000 για δύο βραδιές - που είναι και το μίνιμουμ της παραμονής - ποσό που την τοποθετεί αυτομάτως στα πιο ακριβά δωμάτια ξενοδοχείου του πλανήτη. Πού αλλού όμως θα έχεις στη σουίτα σου βαλσαμωμένους καρχαρίες και μπάρα γεμάτη άδεια κουτιά από φάρμακα;

 

 

 

 

 

Το γιγαντιαίο άγαλμα που έχει κατασκευάσει o Χιρστ με τίτλο "Demon With Bowl"  αγοράστηκε πρόσφατα από τους ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου για να τοποθετηθεί στην κεντρική πισίνα.
Το γιγαντιαίο άγαλμα που έχει κατασκευάσει o Χιρστ με τίτλο "Demon With Bowl" αγοράστηκε πρόσφατα από τους ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου για να τοποθετηθεί στην κεντρική πισίνα.