Θα με θυμάσαι

Ο γνωστός Γαλλο-Μαροκινός μποξέρ Ahmed El Mousaoui πρωταγωνιστεί στο τελευταίο εξαιρετικό βιντεό κλιπ του Γάλλου Jérémy Chatelain

LIFOTEAM,

Για το τελευταίο του τραγούδι, ο Γάλλος τραγουδιστής και συνθέτης Jérémy Chatelain, προσέλαβε το σκηνοθετικό ντουέτο των Partel Oliva που έχει έδρα το Παρίσι και είναι γνωστό για τα εξαιρετικά βίντεο μόδας και για το γεγονός ότι ήταν τα μυαλά πίσω από την μεταμόρφωση του εμβληματικού οίκου μόδας Kenzo. Οι δυο τους ταξίδεψαν στην Casablanca για να κινηματογραφήσουν τον Γαλλο-Μαροκινό μποξέρ Ahmed El Mousaoui. Εδώ μας μιλάνε για το βίντεο:

 

«Για μας, το τραγούδι του Jeremy, είναι μια υπόγεια σύγκρουση αισθητικών τάσεων – βαριετέ εναντίον τραπ. Θέλαμε να επεκτείνουμε την σύγκρουση και στην σχέση εικόνας και ήχου και να δημιουργήσουμε δυο αντιπαρατιθέμενες αφηγήσεις.

 

»Ακούς την προσωπική ιστορία του Jeremy για το πως είναι να μεγαλώνεις στις γαλλικές πόλεις στα 90s, ενώ παρακολουθείς την παιδική ηλικία του Γαλλου-Μαροκινού μποξέρ, Ahmed El Mousaoui. Πως σε κάνει να νοιώθεις αυτό;»

 

©Nowness

 

 

 

Nowness