Το μέλλον μας θα γεμίσει με χορό

Στο We Came Here to Dance η ευφορία και η χαρά που δίνει ο χορός είναι η απάντηση στις ζοφερή πραγματικότητα της πανδημίας

The LiFO team ,

«Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, υπήρξαν πολλές ζοφερές σκέψεις, γι 'αυτό αποφάσισα να κάνω κάτι φωτεινό, λαμπερό και διασκεδαστικό», λέει η Βρετανίδα σκηνοθέτις και φωτογράφος Martha Treves. «Κάτι που θα έκανε τους ανθρώπους να θέλουν να χορέψουν».

 

Το We Came Here to Dance είναι μια απάντηση στις ευκαιρίες, που λόγω της πανδημίας δεν είχαμε για να απολαύσουμε τη μουσική και την κουλτούρα των κλαμπ με τον τρόπο που το κάναμε.

 

Η Treves συλλαμβάνει την ευφορία, τη χαρά και την απελευθέρωση που προσφέρει ο χορός και τη μεταφέρει σε ένα νέο περιβάλλον με τη βοήθεια του soundtrack που δημιούργησε ειδικά για την ταινία της ο Will Lister και τις χορογραφίες της Emily Orme. 

 

«Από την 21η Ιουνίου...», λέει η Treves, αναφερόμενη στο πλάνο του πρωθυπουργού του Ηνωμένου Βασιλείου για τη σταδιακή παύση του λοκντάουν, «που εκδηλώσεις, κλαμπ και μουσικές σκηνές προετοιμάζονται για να ανοίξουν ξανά, φαίνεται ότι το μέλλον μας θα γεμίσει με χορό».

 

©Nowness

 

Nowness