Σε σχολεία της Αθήνας προετοιμάζονται οι νέοι πρωταθλητές beatbox!

Σε σχολεία της Αθήνας προετοιμάζονται οι νέοι πρωταθλητές beatbox! Facebook Twitter
Φωτ.: Μαρίνα Πετρίδου
0

Περνώντας τις πύλες του 12ου Γυμνασίου Πετραλώνων προσπαθώ να θυμηθώ πόσα χρόνια έχω να μπω σε σχολικό χώρο (δεν είναι και τόσα πολλά τελικά, από τις περασμένες εκλογές) και σκέφτομαι ότι δεν μου έλειψε και ποτέ, -τα χρόνια του σχολείου είναι η μόνη περίοδος που δεν θα ήθελα να ξαναζήσω στη ζωή μου.

Παρατηρώντας το σκηνικό στους διαδρόμους την ώρα που η φύλακας μας συνοδεύει στην αίθουσα -όπου γίνεται το πρωτότυπο μάθημα που έχουμε έρθει να παρακολουθήσουμε-, καταλαβαίνω ότι έχουν αλλάξει πολλά από τότε που ήμουν μαθητής. Και δεν είναι μόνο η φύλαξη του χώρου και τα (πολλά) παρκαρισμένα ποδήλατα στην αυλή, είναι και τα μαθήματα νέου τύπου που μπορεί να παρακολουθήσει κανείς, αδιανόητα έστω και μια δεκαετία πιο πίσω.

Είναι 5 το απόγευμα, λίγο πριν ξεκινήσει πρώτη μέρα των μαθημάτων beatbox που απευθύνονται σε παιδιά έως 18 ετών, και ήδη 14 παιδιά έχουν πάρει θέση και περιμένουν να γνωριστούν με τον δάσκαλο και μεταξύ τους. Όλα αγόρια, με διαφορετική καταγωγή και διαφορετικών εθνικοτήτων, που ξεκινούν δειλά να κάνουν τις δοκιμές με τους ήχους που τους δείχνει ο «master».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ  ΣΤΟ ΓΚΡΕΚΑ

Urban Culture
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι είναι η ενεργειακή αναβάθμιση σπιτιού και πώς θα την πετύχεις;

Ο επόμενος κόσμος / Τι είναι η ενεργειακή αναβάθμιση σπιτιού και πώς θα την πετύχεις;

Ο επίκουρος καθηγητής στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, Αντώνης Παπαβασιλείου, εξηγεί με ποιους τρόπους μπορούν τα νοικοκυριά να μειώσουν το ενεργειακό κόστος, που έχει εκτιναχθεί.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Άνθρωποι από όλο τον κόσμο ταξίδεψαν στο Λουτράκι για να διαγωνιστούν στο τάβλι

Living / Άνθρωποι από όλο τον κόσμο ταξίδεψαν στο Λουτράκι για να διαγωνιστούν στο τάβλι

Γνωρίζατε ότι το αγωνιστικό τάβλι, το backgammon, παίζεται στο Μόντε Κάρλο και στο Λας Βέγκας και όχι τόσο στα καφενεία; Κορυφαίοι παίκτες backgammon από όλο τον κόσμο ταξίδεψαν στο Λουτράκι για το πρώτο Grand Prix International Backgammon Championship.
ΜΑΝΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ
EON: Το νέο μεγάλο venue της Αθήνας στήνεται στη βιομηχανική ζώνη του Ελαιώνα

Μουσική / EON: Το νέο μεγάλο venue της Αθήνας στήνεται στη βιομηχανική ζώνη του Ελαιώνα

Εναρμονισμένο με ένα πανευρωπαϊκό trend, καλύπτοντας την ανάγκη μιας μερίδας clubbers της πόλης για μέρη rough αισθητικής, ο χώρος-όραμα από την ομάδα του ADD Festival και του six d.o.g.s κάνει soft opening, παρουσιάζοντας το πρωτοποριακό οπτικοακουστικό πρότζεκτ του DVS1 «The Wall of Sound», που όμοιό του δεν έχει συμβεί στην πόλη.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Polyamorous: Για άνθη, ποτά και sex toys στη Μαυρομιχάλη

Living / Polyamorous: Ένας νέος χώρος για άνθη, ποτά και sex toys στη Μαυρομιχάλη

Η Ελένη Νικολούλια και ο Αλέξανδρος Γκικόπουλος ξέρουν πολύ καλά τον χώρο των μπαρ και του ποτού, ενώ το σπίτι τους στα Εξάρχεια μοιάζει με ζούγκλα. Γι’ αυτό και αποφάσισαν να φτιάξουν ένα πρωτότυπο concept store που συνδυάζει τις δυο τους αδυναμίες, αλλά όχι μόνο αυτές. Όσο εκείνοι θα δένουν την ανθοδέσμη που θα στολίσει το βάζο μας, εμείς μπορούμε να διαλέγουμε όσα μας βοηθάνε να απολαύσουμε περισσότερο το σεξ χωρίς να κρυβόμαστε.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ