Τα ζώδια της Πέμπτης (29/6/2023)

Τα ζώδια της Πέμπτης (29/6/2023) Facebook Twitter
0

Τα ζώδια της Πέμπτης 29/6/2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τη Μαριβίκυ Καλλέργη.


ΚΡΙΟΣ

Ημέρα κατάλληλη για να οργανώσετε το σπίτι ή να κάνετε κάτι παραγωγικό στα παρασκήνια. Ζητήματα που συνήθως αποφεύγατε ή να αναβάλλατε μπορείτε να τα αντιμετωπίσετε και θα πάρετε μεγάλη ικανοποίηση  αν ανταποκριθείτε στις ευθύνες σας.

Η ανάγκη σας για ψυχαγωγία είναι αυξημένη και είναι μια καλή στιγμή για να αφιερώσετε χρόνο σε βόλτες και επαφές με φίλους. Ενδεχομένως το ταίρι σας να μην έχει τις ίδιες διαθέσεις ωστόσο, μπορείτε να διασκεδάσετε με την παρέα σας.

ΤΑΥΡΟΣ 

Αρκετά επικοινωνιακή θα είναι η μέρα, αλλά θα προτιμήσετε να κάνετε συζητήσεις και να μάθετε πληροφορίες για ζητήματα που σας ενδιαφέρουν. Μετακινήσεις και προώθηση υπηρεσιών θα ευνοηθούν, ενώ θα έχουν και αίσια αποτελέσματα θέματα εκπαίδευσης.

Οι υποχρεώσεις σας είναι πολλές και πρέπει να μοιραστείτε τις ευθύνες του σπιτιού με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, ώστε να εξοικονομήσετε χρόνο για τον εαυτό σας. Προσέξτε για πιθανή ένταση στο σπίτι, λόγω συσσωρευμένης κούρασης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένα νέο εγχείρημα ξεκινάει με θετικούς οιωνούς. Κρατήστε το μυαλό σας ανοιχτό και εστιάστε στις λεπτομέρειες που είναι ιδιαίτερα σημαντικές αυτήν τη στιγμή. Εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες και επωφεληθείτε από νέες γνωριμίες που θα εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά σας.

Η ερωτική σας ζωή παραμένει στάσιμη, επειδή έχετε συγκεκριμένο πρότυπο ερωτικού συντρόφου στο μυαλό σας. Ωστόσο, αν αφήσετε να σας προσεγγίσουν όσοι εκφράζουν το ενδιαφέρον τους, σίγουρα κάποιος/α θα σας γοητεύσει. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι προσπάθειές σας επιβραβεύονται και είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε ένα σύντομο ταξίδι για λόγους αναψυχής. Σπουδές, νομικές υποθέσεις και διαδικαστικά ζητήματα θα έχουν αίσια αποτελέσματα, ενώ θα ευνοηθούν κι οι επαφές με το εξωτερικό.

Η ερωτική σας ζωή είναι καλή κι απολαμβάνετε τις στιγμές με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι έχετε τις κατακτήσεις σας, αλλά προτιμάτε την ελευθερία σας και δεν είστε πρόθυμοι για δεσμεύσεις. Ωστόσο, μην αποκλείετε το ενδεχόμενο να ερωτευτείτε σφόδρα.

ΛΕΩΝ

Θέματα της οικιακής σας ζωής θα σας απασχολήσουν σήμερα και είναι μια καλή στιγμή για να τακτοποιήσετε το χώρο σας και να οργανώσετε τις αγορές για το σπίτι. Ετοιμάστε μια λίστα για τα ψώνια σας και ετοιμάστε κάποια προπαρασκευασμένα γεύματα.

Μια καινούρια γνωριμία θα σας ενθουσιάσει και θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας. Η βελτίωση της εμφάνισής σας θα συμβάλει σημαντικά στην αναπτέρωση του ηθικού σας. Ιδανική μέρα για να επισκεφτείτε ένα ινστιτούτο αισθητικής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επικοινωνιακά δεν είστε και στα καλύτερά σας και θα προτιμήσετε να δουλέψετε στο παρασκήνιο. Οι μελλοντικοί σας στόχοι θα σας απασχολήσουν κι ενδεχομένως να βρεθείτε σε δίλλημα. Αποφύγετε τη λήψη αποφάσεων, εφόσον δεν είστε κατασταλαγμένοι.

Έχετε απομακρυνθεί από τους φίλους σας λόγω αυξημένων υποχρεώσεων, σήμερα όμως είναι μια καλή στιγμή για να αφιερώσετε χρόνο στην κοινωνική σας ζωή. Επικοινωνήστε με όσους σας έχουν λείψει και βγείτε να διασκεδάσετε.

ΖΥΓΟΣ

Με πεσμένους ρυθμούς σάς βρίσκει η μέρα και θα δυσκολευτείτε να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας. Το μυαλό σας ταξιδεύει σε ειδυλλιακούς προορισμούς κι ανυπομονείτε να ξεκινήσετε τις διακοπές σας. Ασχοληθείτε με πρακτικά ζητήματα και με θέματα οργάνωσης.

Σχέσεις με φίλους δοκιμάζονται και είστε απογοητευμένοι. Στην παρούσα φάση καλό θα είναι να αποστασιοποιηθείτε για κάποιο διάστημα και να γνωρίσετε νέα πρόσωπα εφόσον έχουν φθαρεί οι σχέσεις σας. Αλλάξτε  στέκια, ξεκινήστε κάποιο χόμπι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σας στρέφει την προσοχή σε προσωπικές σας υποθέσεις και οι ανάγκες των άλλων έρχονται σε δεύτερη μοίρα, κάτι που θα έχει επιπτώσεις στις σχέσεις σας. Η μέρα είναι απαιτητική και πρέπει να προσέξετε πώς θα διαχειριστείτε τα γεγονότα.

Ένας πρώην έρωτας θα προσπαθήσει για  επανασύνδεση και θα φέρει αναταραχή στην προσωπική σας ζωή. Οι αποφάσεις που θα πάρετε θα είναι λαθεμένες και θα ορίσουν το μέλλον της σχέσης σας και δεν πρέπει να σας παρασύρει ο ενθουσιασμός.

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Επαγγελματικά ζητήματα που σας απασχολούν εντείνουν το άγχος και σας αποσυντονίζουν. Η στασιμότητα στον τομέα της εργασίας θα είναι παροδική και δεν πρέπει να χάνετε χρόνο μένοντας άπραγοι. Αναζητήστε μια νέα απασχόληση κι ας μην είναι πάνω στο αντικείμενό σας.

Έντονη κοινωνική ζωή, καινούριες φιλίες φέρνουν αέρα ανανέωσης και βγαίνετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας με ευχάριστο τρόπο. Όσοι είστε σε σχέση, περάστε ποιοτικό χρόνο με το ταίρι σας σε δραστηριότητες που σας ευχαριστούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η δημιουργική σας διάθεση είναι αυξημένη και θα είστε πολύ παραγωγικοί  αν εξασκήσετε τα ταλέντα σας. Αν είστε σε διακοπές παίρνετε έμπνευση από τα όμορφα τοπία και είναι ιδανική στιγμή για να αποτυπώσετε τις ιδέες σας και να τις προωθήσετε μέσω διαδικτύου.

Η ερωτική σας ζωή είναι αρκετά καλή και η σχέση σας είναι σε αρμονία. Οι ελεύθεροι θα ζήσετε ένα ερωτικό ειδύλλιο που θα σας ενθουσιάσει, αλλά θα είναι εφήμερο. Μην επενδύσετε συναισθηματικά ώστε να μην απογοητευτείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Οι ιδέες σας είναι πολλές κι αφορούν την αύξηση του εισοδήματός σας. Η μέρα ενδείκνυται για αναζήτηση μιας νέας απασχόλησης κι ευνοεί όσους δώσετε μια συνέντευξη. Στείλτε βιογραφικά και προωθήστε τις δεξιότητές σας. Αγοραπωλησίες ακινήτων θα ευνοηθούν.

Κάτι σάς έχει καταβάλει. Μπορεί να είναι η ερωτική σας ζωή που παραμένει στάσιμη. Προσπαθήστε να ανεβάσετε το ηθικό σας ξεκινώντας από τη βελτίωση της εμφάνισής σας και αφιερώστε χρόνο στην κοινωνική σας ζωή για να γνωρίσετε νέα πρόσωπα.

ΙΧΘΥΣ

Θέματα σπουδών και νομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο και  είναι μια καλή στιγμή για να ασχοληθείτε με τους στόχους σας. Ταξίδια κι επαφές με το εξωτερικό θα σας δώσουν την ευκαιρία να διευρύνετε το δίκτυο των συνεργατών σας και να αποκτήσετε νέες εμπειρίες.

Υπάρχουν άτομα που προσπαθούν να εμπλακούν στην προσωπική σας ζωή και να επηρεάσουν τις αποφάσεις σας. Θέστε όρια που θα είναι απαράβατα κι αποστασιοποιηθείτε απ' όσους δεν κατανοούν ότι εσείς ορίζετε τη ζωή σας.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι Ολυμπιακοί πέρα από τους Ολυμπιακούς

Αφιέρωμα Ολυμπιακοί Αγώνες / Οι Ολυμπιακοί Αγώνες πέρα από τα αθλήματα

Πέρα από τα ρεκόρ και τα μετάλλια, το βλέμμα του παγκόσμιου κοινού θα είναι προσεχώς στραμμένο σε πολλά ακόμη ενδιαφέροντα και αξιοπερίεργα που θα εκτυλίσσονται στη γαλλική πρωτεύουσα το προσεχές διάστημα.
ΦΙΛΙΩ ΡΑΓΚΟΥ
Άγχος, πορνό και ψεύτικες φωτογραφίες: Τι κάνει έναν άνδρα να λέει ψέματα για το μέγεθος του πέους του;

Living / Άγχος, πορνό και ψεύτικες φωτογραφίες: Τι κάνει έναν άνδρα να λέει ψέματα για το μέγεθος του πέους του;

Η τάση του cockfishing, του να στέλνει δηλαδή κανείς «επιμελημένες» ή ψεύτικες εικόνες του πέους του, εξαπλώνεται όλο και περισσότερο σ’ έναν κόσμο όπου η πορνογραφία έχει υποκαταστήσει απολύτως τη σεξουαλική αγωγή.
THE LIFO TEAM
Ακόμα και σήμερα ο κόσμος χλευάζει τους χορτοφάγους

Living / Ακόμα και σήμερα ο κόσμος χλευάζει τους χορτοφάγους

Οι χορτοφάγοι εξακολουθούν να κάνουν κάποιους ανθρώπους να αισθάνονται άβολα, επειδή επιλέγουν κάτι άλλο από την κουλτούρα της αφθονίας και συνεπώς αντιμετωπίζονται σα να προσβάλλουν το status quo, ή τουλάχιστον μια πολύ βασική ανθρώπινη παρόρμηση: την επιδίωξη της απόλαυσης με οποιοδήποτε κόστος.
THE LIFO TEAM
Πώς έβαλα σε τάξη το εσωτερικό μου αχούρι μετά την απώλεια

Living / Πώς έβαλα σε τάξη το εσωτερικό μου αχούρι μετά την απώλεια

Η Τζούλη Αγοράκη, μετά τον θάνατο του πατέρα της, προσπαθεί να βρει παρηγοριά σε ό,τι της το υπόσχεται. Ακολούθησε γνωσιακές και πνευματικές εμπειρίες και ισχυρίζεται ότι ο πόνος έγινε πιο απαλός.
ΤΖΟΥΛΗ ΑΓΟΡΑΚΗ
Μπορεί το χρήμα να νικήσει τον θάνατο; Τι κάνουν οι πλούσιοι για να ζήσουν για πάντα

Tech & Science / Μπορεί το χρήμα να νικήσει τον θάνατο; Τι κάνουν οι πλούσιοι για να ζήσουν για πάντα

Ο Πίτερ Διαμαντής, ο ελληνικής καταγωγής μεγαλοεπιχειρηματίας στους τομείς της τεχνολογίας και της υγείας, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των δισεκατομμυριούχων που αγωνίζονται να κερδίσουν τη μακροζωία, αν όχι την αιώνια ζωή.
LIFO NEWSROOM
Έχει το Grindr καταστρέψει το γκέι σεξ για πάντα;

Living / Έχει το Grindr καταστρέψει το γκέι σεξ για πάντα;

Η πλατφόρμα δέχεται επικρίσεις για ρατσισμό, χονδροφοβία, κατάθλιψη και διατροφικές διαταραχές. Καθώς γιορτάζει την 15η επέτειό της, εξετάζουμε πώς άλλαξε την γκέι κουλτούρα, προς το καλύτερο και προς το χειρότερο
THE LIFO TEAM