Τα ζώδια της Παρασκευής (12.05.23)

Τα ζώδια της Παρασκευής (21.05.23) Facebook Twitter
0

Τα ζώδια της Παρασκευής 12.05.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τη Μαριβίκυ Καλλέργη.

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι καλή για διαπραγματεύσεις για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο που σας επηρεάζει το τρίγωνο Ερμή - Κρόνου, αλλά δεν πρέπει να δεσμευτείτε με υπογραφές μέχρι τις 15/5 που επιστρέφει ο Ερμή σε ορθή πορεία. Το 2ο δεκαήμερο με το τετράγωνο Σελήνης - Ουρανού προσέξτε για πιθανή ανατροπή στα οικονομικά σας.

Προσέξτε την υγεία σας οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο καθώς το άγχος κι οι ρυθμοί της καθημερινότητας σας έχουν εξαντλήσει. Φροντίστε να αναπληρώνετε τις δυνάμεις σας, να τρέφεστε σωστά και να αποβάλλετε το άγχος μέσω δραστηριοτήτων που σας ευχαριστούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα δώστε έμφαση στο επικοινωνιακό κομμάτι της δουλειάς σας οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο καθώς το τρίγωνο Ερμή - Κρόνου ευνοεί τις επαφές και τη συλλογική προσπάθεια. Το 2ο δεκαήμερο που σας επηρεάζει το τετράγωνο Σελήνης - Ουρανού μη βιάζεστε να υλοποιήσετε μια νέα ιδέα καθώς μπορεί να αλλάξουν οι συνθήκες.

Αφιερώστε χρόνο στην κοινωνική σας ζωή και σε συναντήσεις με φιλικά σας πρόσωπα. Μπορείτε να κάνετε μια έξοδο στα αγαπημένα σας στέκια ή να καλέσετε κόσμο στο σπίτι σας. Ενδεχομένως να κάνετε και μια ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα σας γοητεύσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα θα είναι αρκετά αποδοτική και θα επιβραβευτούν οι προσπάθειές σας. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο αναλάβετε πρωτοβουλίες και προωθήστε ιδέες κι επιτεύγματα σε υψηλά ιστάμενα πρόσωπα. Το 2ο δεκαήμερο που είστε υπό τη δυσμενή επιρροή του τετραγώνου Σελήνης- Ουρανού να αναμένετε εμπόδια σε μετακινήσεις κι επικοινωνία.

Η Αφροδίτη στον τομέα των οικονομικών σας φέρνει ευκαιρίες κι έσοδα μέσω της επιχείρησής σας και μπορείτε να ικανοποιήσετε κάποια επιθυμία σας ή ενός αγαπημένου σας προσώπου. Οργανώστε μια μικρή γιορτή για να χαρείτε την επιτυχία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευκαιρίες για νέες συνεργασίες σε ταξίδια κι επαφές με το εξωτερικό φέρνει στους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο το τρίγωνο Ερμή - Κρόνου και τα αποτελέσματα θα σας δικαιώσουν. Το 2ο δεκαήμερο όμως, έχετε οικονομικά θέματα που σας απασχολούν και το τετράγωνο Σελήνης - Ουρανού προμηνύει αλλαγές σχεδίων.

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας αυξάνει τον ερωτισμό σας και είναι εξαιρετική μέρα για να τονώσετε τη σχέση σας. Οι ελεύθεροι θα γνωρίσετε μέσω φίλων άτομο διαφορετικής κουλτούρας και οι εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή θα είναι πολύ ευχάριστες.

ΛΕΩΝ

Μέσω κοινών πόρων βελτιώνονται τα οικονομικά σας και μπορείτε να διευθετήσετε τις υποχρεώσεις σας. Το τρίγωνο Ερμή - Κρόνου εννοεί τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο σε οικονομικές και επαγγελματικές συμφωνίες. Το 2ο δεκαήμερο με το τετράγωνο Σελήνης - Ουρανού μπορεί να αντιμετωπίσετε αλλαγές στους όρους μιας συμφωνίας.

Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στην προσωπική σας ζωή κι αφήστε για λίγο στο πίσω μέρος του μυαλού τους προβληματισμούς της καθημερινότητας. Δραστηριότητες που σας ευχαριστούν, μια έξοδος με το ταίρι σας θα ενδυναμώσουν τη σχέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέρα κρύβει εκπλήξεις για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο και μπορεί να έχετε ευχάριστα νέα σχετικά με μία συνεργασία σε μακρινό προορισμό. Στείλτε βιογραφικά και προωθήστε τις δεξιότητές σας. Για το 2ο δεκαήμερο προμηνύονται ανατροπές που σας αναγκάσουν να αλλάξετε επειγόντως πορεία. Αναζητήστε εναλλακτικές λύσεις.

Δεν έχετε κοινά όνειρα με το ταίρι σας και είναι κάτι που αποτελεί αγκάθι για τη σχέση σας. Ίσως πρέπει να επανεξετάσετε τη σχέση σας αν έχετε διαφορετικές ανάγκες. Προσέξτε ώστε να μην επηρεάζεστε από τις πιέσεις του περιβάλλοντός σας.

ΖΥΓΟΣ

Ημέρα κατάλληλη για να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων ή να ζητήσετε χρηματοδότηση. Το τρίγωνο Ερμή - Κρόνου ευνοεί τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας. Το 2ο δεκαήμερο με το τετράγωνο Σελήνης - Ουρανού θα πρέπει να αποφύγετε τις επενδύσεις και τα ρίσκα καθώς προκύπτουν έκτακτα έξοδα.

Πιθανή ερωτική σχέση με άτομο από το χώρο της εργασίας θα δώσει νόημα στην καθημερινότητά σας και δεν πρέπει να σας τρομάζει το γεγονός ότι εργάζεστε στον ίδιο χώρο. Μην προδικάσετε πως θα λήξει η σχέση και να σκέφτεστε θετικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σχέση σας είναι σε αρμονία και είναι μια καλή στιγμή για να οργανώσετε τα μελλοντικά σας σχέδια από κοινού με το ταίρι σας. Οι γονείς περάστε ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά δίνοντας έμφαση στη μεταξύ σας επικοινωνία. Οι ελεύθεροι φανείτε πρόθυμοι για νέες γνωριμίες και δείξτε περισσότερο ενδιαφέρον σε όσους προσπαθούν να σας προσεγγίσουν.

Κάποιες ξαφνικές αλλαγές στο οικογενειακό σας περιβάλλον σας προκαλούν άγχος και δυσκολεύεστε να προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες. Μη διστάσετε να ζητήσετε τη βοήθεια συγγενικών σας προσώπων εφόσον δεν τα καταφέρνετε μόνοι σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οικογενειακά κι επαγγελματικά ζητήματα βαίνουν καλώς για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο που σας επηρεάζει το τρίγωνο Ερμή - Κρόνου και είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε αγορές για το σπίτι και την οικογένεια. Το 2ο δεκαήμερο θέλετε να απεγκλωβιστείτε από μια κατάσταση, αλλά πρέπει να έχετε κάποια εναλλακτική λύση.

Διστάζετε να εκφράσετε το ενδιαφέρον σας στο άτομο που σας έχει γοητεύσει και αφήνετε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Επιστρατεύστε το θάρρος και την ευγένειά σας και κάντε την πρώτη κίνηση. Οι συνθήκες είναι με το μέρος σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Συνεχίζουν να σας απασχολούν τα οικονομικά σας και πρέπει να κρατήσετε άμυνες. Σημαντικές αγορές θα πρέπει να γίνουν από τις 15/5 και μετά που επιστρέφει ο Ερμής σε ορθή φορά. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο προσέξτε την επικοινωνία με το ταίρι σας και τα παιδιά καθώς υπάρχει πρόσφορο έδαφος για ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις.

Εποικοδομητικές συζητήσεις για την αγάπη, τα παιδιά, τις δημιουργικές τέχνες, τα χόμπι ή την ψυχαγωγία θα σας προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης. Επαφές με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα θα σας δώσουν την ευκαιρία να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι καλή για τα οικονομικά σας καθώς προβλέπονται έσοδα μέσω της ακίνητης περιουσίας. Διαπραγματεύσεις για αγοραπωλησίες ακινήτων θα ευνοηθούν. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο ενδεχομένως να πρέπει να αλλάξετε σπίτι και είστε μες στο άγχος. Μη βιαστείτε καθώς μπορεί να βρείτε μια καλή ευκαιρία.

Από το απόγευμα και μετά επαφές με φίλους, βόλτες και ψυχαγωγία θα συμβάλουν στην ψυχική σας ανάταση. Όσοι αναζητάτε καινούριες παρέες, μπορείτε να γνωρίσετε νέα πρόσωπα μέσω ενός χόμπι ή μιας ομαδικής δραστηριότητας.

ΙΧΘΥΣ

Σήμερα πρέπει να δώσετε έμφαση στο επικοινωνιακό κομμάτι της δουλειάς σας καθώς το τρίγωνο Ερμή - Κρόνου υπόσχεται επιτυχίες. Μετακινήσεις κι επαφές για προώθηση υπηρεσιών θα έχουν αίσια αποτελέσματα. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο προσέξτε πώς θα εκφράσετε τα παράπονά σας σε οικείους (αδέλφια, φίλους, κλπ).

Η Αφροδίτη στον τομέα του έρωτα ευνοεί τη δημιουργία ερωτικής σχέσης και την απόκτηση παιδιού. Ελεύθεροι ή δεσμευμένοι αφιερώστε χρόνο στην προσωπική σας ζωή τώρα που είστε πιο χαλαροί και μπορείτε να αφήσετε τον αυθορμητισμό σας ελεύθερο.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Living / Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Τρία χρόνια πριν, την άνοιξη του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της: άρχισε να ψάχνει τα διαθέσιμα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα γύρω από τα λουλούδια και έφτιαξε το δικό της Eiko Flowers. Έτσι γεμίζει την πόλη με συνθέσεις και μπουκέτα που μοιάζουν να αναπνέουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM
Paleo: Πώς ο Γιάννης Καϋμενάκης κατάφερε να δημιουργήσει ένα πετυχημένο wine bar εκτός πιάτσας, αποφεύγοντας το gentrification

Radio Lifo / Paleo: Πώς ένα wine bar στη μέση του πουθενά έκανε επιτυχία

Μακριά από το hip κέντρο, σε έναν δρόμο με εργοστάσια, συνεργεία και παλιά κτίρια, στην περιοχή Ρετσίνα κοντά στο λιμάνι του Πειραιά βρίσκεται το wine bar Paleo. Δεν είναι χθεσινό μαγαζί, φέτος κλείνει τα 8 χρόνια λειτουργίας. H Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τον δημιουργό του Γιάννη Καϋμενάκη για το πώς κατάφερε να συνυπάρξει με μια ιστορική γειτονιά του Πειραιά που εξακολουθεί να ζει στους ρυθμούς της.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Το ice hockey στην Αθήνα είναι στην κυριολεξία το πιο κουλ πράγμα που είδαμε τελευταία

Living / Kύπλωπες και Τιτάνες παίζουν ice hockey στο Αιγάλεω

Μια καλά οργανωμένη ερασιτεχνική λίγκα κάνει γρήγορες τρίπλες, πέφτει με δύναμη στον πάγο, σηκώνεται και συνεχίζει. Κάποιοι έχουν βρει έναν διαφορετικό τρόπο να χαλαρώνουν μετά τη δουλειά και ο αγώνας που παρακολουθήσαμε είναι από τα πιο κουλ πράγματα που είδαμε τελευταία.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
Ζώδια για την εβδομάδα 29/02 - 06/03/2024

Living / Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (29/02 - 06/03/2024)

Ένα ταξίδι που προκύπτει σάς δίνει την ευκαιρία να συνδυάσετε την εργασία με την ψυχαγωγία, να κάνετε καινούργιες γνωριμίες με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέρονται και, κυρίως, να ερωτευτείτε.
ΜΑΡΙΒΙΚΥ ΚΑΛΛΕΡΓΗ