Τα ζώδια της Παρασκευής (12.05.23)

Τα ζώδια της Παρασκευής (21.05.23) Facebook Twitter
0

Τα ζώδια της Παρασκευής 12.05.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τη Μαριβίκυ Καλλέργη.

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι καλή για διαπραγματεύσεις για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο που σας επηρεάζει το τρίγωνο Ερμή - Κρόνου, αλλά δεν πρέπει να δεσμευτείτε με υπογραφές μέχρι τις 15/5 που επιστρέφει ο Ερμή σε ορθή πορεία. Το 2ο δεκαήμερο με το τετράγωνο Σελήνης - Ουρανού προσέξτε για πιθανή ανατροπή στα οικονομικά σας.

Προσέξτε την υγεία σας οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο καθώς το άγχος κι οι ρυθμοί της καθημερινότητας σας έχουν εξαντλήσει. Φροντίστε να αναπληρώνετε τις δυνάμεις σας, να τρέφεστε σωστά και να αποβάλλετε το άγχος μέσω δραστηριοτήτων που σας ευχαριστούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα δώστε έμφαση στο επικοινωνιακό κομμάτι της δουλειάς σας οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο καθώς το τρίγωνο Ερμή - Κρόνου ευνοεί τις επαφές και τη συλλογική προσπάθεια. Το 2ο δεκαήμερο που σας επηρεάζει το τετράγωνο Σελήνης - Ουρανού μη βιάζεστε να υλοποιήσετε μια νέα ιδέα καθώς μπορεί να αλλάξουν οι συνθήκες.

Αφιερώστε χρόνο στην κοινωνική σας ζωή και σε συναντήσεις με φιλικά σας πρόσωπα. Μπορείτε να κάνετε μια έξοδο στα αγαπημένα σας στέκια ή να καλέσετε κόσμο στο σπίτι σας. Ενδεχομένως να κάνετε και μια ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα σας γοητεύσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα θα είναι αρκετά αποδοτική και θα επιβραβευτούν οι προσπάθειές σας. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο αναλάβετε πρωτοβουλίες και προωθήστε ιδέες κι επιτεύγματα σε υψηλά ιστάμενα πρόσωπα. Το 2ο δεκαήμερο που είστε υπό τη δυσμενή επιρροή του τετραγώνου Σελήνης- Ουρανού να αναμένετε εμπόδια σε μετακινήσεις κι επικοινωνία.

Η Αφροδίτη στον τομέα των οικονομικών σας φέρνει ευκαιρίες κι έσοδα μέσω της επιχείρησής σας και μπορείτε να ικανοποιήσετε κάποια επιθυμία σας ή ενός αγαπημένου σας προσώπου. Οργανώστε μια μικρή γιορτή για να χαρείτε την επιτυχία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευκαιρίες για νέες συνεργασίες σε ταξίδια κι επαφές με το εξωτερικό φέρνει στους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο το τρίγωνο Ερμή - Κρόνου και τα αποτελέσματα θα σας δικαιώσουν. Το 2ο δεκαήμερο όμως, έχετε οικονομικά θέματα που σας απασχολούν και το τετράγωνο Σελήνης - Ουρανού προμηνύει αλλαγές σχεδίων.

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας αυξάνει τον ερωτισμό σας και είναι εξαιρετική μέρα για να τονώσετε τη σχέση σας. Οι ελεύθεροι θα γνωρίσετε μέσω φίλων άτομο διαφορετικής κουλτούρας και οι εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή θα είναι πολύ ευχάριστες.

ΛΕΩΝ

Μέσω κοινών πόρων βελτιώνονται τα οικονομικά σας και μπορείτε να διευθετήσετε τις υποχρεώσεις σας. Το τρίγωνο Ερμή - Κρόνου εννοεί τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο σε οικονομικές και επαγγελματικές συμφωνίες. Το 2ο δεκαήμερο με το τετράγωνο Σελήνης - Ουρανού μπορεί να αντιμετωπίσετε αλλαγές στους όρους μιας συμφωνίας.

Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στην προσωπική σας ζωή κι αφήστε για λίγο στο πίσω μέρος του μυαλού τους προβληματισμούς της καθημερινότητας. Δραστηριότητες που σας ευχαριστούν, μια έξοδος με το ταίρι σας θα ενδυναμώσουν τη σχέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέρα κρύβει εκπλήξεις για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο και μπορεί να έχετε ευχάριστα νέα σχετικά με μία συνεργασία σε μακρινό προορισμό. Στείλτε βιογραφικά και προωθήστε τις δεξιότητές σας. Για το 2ο δεκαήμερο προμηνύονται ανατροπές που σας αναγκάσουν να αλλάξετε επειγόντως πορεία. Αναζητήστε εναλλακτικές λύσεις.

Δεν έχετε κοινά όνειρα με το ταίρι σας και είναι κάτι που αποτελεί αγκάθι για τη σχέση σας. Ίσως πρέπει να επανεξετάσετε τη σχέση σας αν έχετε διαφορετικές ανάγκες. Προσέξτε ώστε να μην επηρεάζεστε από τις πιέσεις του περιβάλλοντός σας.

ΖΥΓΟΣ

Ημέρα κατάλληλη για να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων ή να ζητήσετε χρηματοδότηση. Το τρίγωνο Ερμή - Κρόνου ευνοεί τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας. Το 2ο δεκαήμερο με το τετράγωνο Σελήνης - Ουρανού θα πρέπει να αποφύγετε τις επενδύσεις και τα ρίσκα καθώς προκύπτουν έκτακτα έξοδα.

Πιθανή ερωτική σχέση με άτομο από το χώρο της εργασίας θα δώσει νόημα στην καθημερινότητά σας και δεν πρέπει να σας τρομάζει το γεγονός ότι εργάζεστε στον ίδιο χώρο. Μην προδικάσετε πως θα λήξει η σχέση και να σκέφτεστε θετικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σχέση σας είναι σε αρμονία και είναι μια καλή στιγμή για να οργανώσετε τα μελλοντικά σας σχέδια από κοινού με το ταίρι σας. Οι γονείς περάστε ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά δίνοντας έμφαση στη μεταξύ σας επικοινωνία. Οι ελεύθεροι φανείτε πρόθυμοι για νέες γνωριμίες και δείξτε περισσότερο ενδιαφέρον σε όσους προσπαθούν να σας προσεγγίσουν.

Κάποιες ξαφνικές αλλαγές στο οικογενειακό σας περιβάλλον σας προκαλούν άγχος και δυσκολεύεστε να προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες. Μη διστάσετε να ζητήσετε τη βοήθεια συγγενικών σας προσώπων εφόσον δεν τα καταφέρνετε μόνοι σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οικογενειακά κι επαγγελματικά ζητήματα βαίνουν καλώς για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο που σας επηρεάζει το τρίγωνο Ερμή - Κρόνου και είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε αγορές για το σπίτι και την οικογένεια. Το 2ο δεκαήμερο θέλετε να απεγκλωβιστείτε από μια κατάσταση, αλλά πρέπει να έχετε κάποια εναλλακτική λύση.

Διστάζετε να εκφράσετε το ενδιαφέρον σας στο άτομο που σας έχει γοητεύσει και αφήνετε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Επιστρατεύστε το θάρρος και την ευγένειά σας και κάντε την πρώτη κίνηση. Οι συνθήκες είναι με το μέρος σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Συνεχίζουν να σας απασχολούν τα οικονομικά σας και πρέπει να κρατήσετε άμυνες. Σημαντικές αγορές θα πρέπει να γίνουν από τις 15/5 και μετά που επιστρέφει ο Ερμής σε ορθή φορά. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο προσέξτε την επικοινωνία με το ταίρι σας και τα παιδιά καθώς υπάρχει πρόσφορο έδαφος για ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις.

Εποικοδομητικές συζητήσεις για την αγάπη, τα παιδιά, τις δημιουργικές τέχνες, τα χόμπι ή την ψυχαγωγία θα σας προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης. Επαφές με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα θα σας δώσουν την ευκαιρία να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι καλή για τα οικονομικά σας καθώς προβλέπονται έσοδα μέσω της ακίνητης περιουσίας. Διαπραγματεύσεις για αγοραπωλησίες ακινήτων θα ευνοηθούν. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο ενδεχομένως να πρέπει να αλλάξετε σπίτι και είστε μες στο άγχος. Μη βιαστείτε καθώς μπορεί να βρείτε μια καλή ευκαιρία.

Από το απόγευμα και μετά επαφές με φίλους, βόλτες και ψυχαγωγία θα συμβάλουν στην ψυχική σας ανάταση. Όσοι αναζητάτε καινούριες παρέες, μπορείτε να γνωρίσετε νέα πρόσωπα μέσω ενός χόμπι ή μιας ομαδικής δραστηριότητας.

ΙΧΘΥΣ

Σήμερα πρέπει να δώσετε έμφαση στο επικοινωνιακό κομμάτι της δουλειάς σας καθώς το τρίγωνο Ερμή - Κρόνου υπόσχεται επιτυχίες. Μετακινήσεις κι επαφές για προώθηση υπηρεσιών θα έχουν αίσια αποτελέσματα. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο προσέξτε πώς θα εκφράσετε τα παράπονά σας σε οικείους (αδέλφια, φίλους, κλπ).

Η Αφροδίτη στον τομέα του έρωτα ευνοεί τη δημιουργία ερωτικής σχέσης και την απόκτηση παιδιού. Ελεύθεροι ή δεσμευμένοι αφιερώστε χρόνο στην προσωπική σας ζωή τώρα που είστε πιο χαλαροί και μπορείτε να αφήσετε τον αυθορμητισμό σας ελεύθερο.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βρομοκαρυδιά: Αυτή η μάστιγα!

Ηχητικά Άρθρα / Βρομοκαρυδιά: Αυτή η μάστιγα!

Οι βρομοκαρυδιές ή αΐλανθοι είναι ίσως τα πιο ευρέως διαδεδομένα δέντρα στην Αθήνα και παρότι συνεισφέρουν στο πράσινο της πόλης, έχουν εξαπλωθεί σε τέτοιο βαθμό που σήμερα αποτελούν απειλή για τα υπόλοιπα δέντρα της Αθήνας.
M. HULOT
Ο Σόκρατες και η δημοκρατία

Living / Ο Σόκρατες και η δημοκρατία

Πριν από σαράντα χρόνια, ο μεγάλος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής με το εντυπωσιακό παράστημα και τις ριζοσπαστικές πεποιθήσεις ήταν από τους πρωταγωνιστές του κινήματος για την μετάβαση της Βραζιλίας από τη χούντα στη δημοκρατία.
THE LIFO TEAM
Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ