Το πρώτο εστιατόριο για γυμνιστές ανοίγει στο Λονδίνο

Το πρώτο εστιατόριο για γυμνιστές ανοίγει στο Λονδίνο Facebook Twitter
0

Το "The Bunyadi" που θα ανοίξει στο Λονδίνο έχει ήδη λίστα αναμονής 11.000 ατόμων, πράγμα από πρωτοφανές μέχρι και εντελώς τρελό αν σκεφτεί κανείς πως πρόκειται για ένα εστιατόριο όπου οι θαμώνες θα τρώνε -αν θέλουν- εντελώς γυμνοί.

Ο εμπνευστής του κι ιδιοκτήτης Seb Lyall είπε στους IBTimes πως ελπίζει το Bunyadi να γίνει κάτι σαν το Pangea, ένα παλιό μπαρ που έμοιαζε με σπηλιά κι επίσης οι θαμώνες ήταν γυμνοί. "Θέλω όσοι έρχονται να νιώθουν αληθινή απελευθέρωση" λέει ο Lyall, που κρύβεται επίσης πίσω από την ιδέα του θεματικού μπαρ Breaking Bad. 

Στο "The Bunyadi" έχεις την δυνατότητα να φας ολόγυμνος αλλά και την επιλογή να φας ντυμένος, καθώς το να γευματίσεις χωρίς ρούχα είναι προαιρετικό, σύμφωνα με τους κανόνες του μαγαζιού. Μάλιστα θα υπάρχει και ειδικός χώρος όπου μπορείς να ξεντυθείς, σε περίπτωση που ξεκινήσεις να τρως ντυμένος αλλά στη συνέχεια αλλάξεις γνώμη. 

Το πρώτο εστιατόριο για γυμνιστές ανοίγει στο Λονδίνο Facebook Twitter

Γενικά η φιλοσοφία του εστιατορίου είναι να "επιστρέψουμε στην αρχή όταν όλα ήταν φρέσκα, ελεύθερα και ανόθευτα από τις παγίδες της σύγχρονης ζωής" και γι' αυτό απαγορεύονται επίσης τα κινητά τηλέφωνα ενώ δεν θα υπάρχουν ηλεκτρικά φώτα. 

"Δουλέψαμε πολύ σκληρά για να σχεδιάσουμε έναν χώρο όπου ό,τι έρχεται σε επαφή με τον πελάτη κι έχει διάδραση μαζί του θα είναι γυμνό" λέει ο Lyall. "Η χρήση του μπαμπού και το φως των κεριών μας έδωσε τη δυνατότητα να φτιάξουμε ένα εστιατόρια που θα έχει διακριτικότητα, τηρώντας ταυτόχρονα και τα ήθη" προσθέτει. 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Living / Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Τρία χρόνια πριν, την άνοιξη του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της: άρχισε να ψάχνει τα διαθέσιμα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα γύρω από τα λουλούδια και έφτιαξε το δικό της Eiko Flowers. Έτσι γεμίζει την πόλη με συνθέσεις και μπουκέτα που μοιάζουν να αναπνέουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM